Keystone logo

27 Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Аудиовизуална комуникация 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Аудиовизуална комуникация
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Аудиовизуална комуникация

Стремеж магистърска степен позволява студенти да продължат обучението си и да се постигне по-висока степен на образование. След като се дипломира с магистърска степен, ще бъде по-добре подготвен за кариерата си и ще бъде в състояние да скочи направо в напреднал позиция във вашата област.

Какво е магистър по аудиовизия комуникация? В областта на аудиовизуалната комуникация включва предаване и получаване на всякаква информация, което означава, че е по-голяма площ на проучване с много приложения. Студентите, които влизат този вид степен програма трябва да знаят как те биха искали да се специализират. Възможно е да се вземат курсове в комуникационните технологии, радио- и телевизионно разпространение, информационни системи, уеб дизайн, компютърни науки, и повече. Проучване обикновено се разделя между теоретичните и практическите приложения, със студенти, приемащи комбинация от двете.

Един от най-големите предимства на спечелил магистърска степен е повишено удобство при намиране на работа.притежателите на магистърска степен, са много по-привлекателни и да печелят по-висока заплата, отколкото би било възможно иначе. Освен това, по-напреднали кариера могат да бъдат преследвани и постигнати.

Обучението и таксите, свързани с магистърска степен в аудиовизуалната комуникация могат да варират доста малко. Училището и програмата, която изберете, ще се отрази това, което са разходите си. Страната, която сте избрали да учат в също ще окаже влияние върху разходите си.

Кариерата можете да преследват с една степен по аудио-визуална комуникация са доста разнообразни. Възможно е да се превърне в звуков инженер с производството на филм или въведете свързани филмови позиции. По-често обаче, аудиовизуални студенти влизат в света на излъчване и да стане инженер или техник. Някои фирми искат експерт по комуникации, за да им помогне с маркетингови или социално медийни решения.

Включете се в аудиовизуалната програма комуникация степен да работят за вашата кариера.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.