Keystone logo

27 Магистратура Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Атомноенергийно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Електроенергия
  • Енергийно инженерство
  • Атомноенергийно инженерство
Области на обучение
  • Електроенергия (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Атомноенергийно инженерство

Студентите, които следват магистърска степен се стремят да увеличат своите знания и умения в определена област на изследване. Повечето програми изискват бакалавърска степен в сродна дисциплина. Господар на ядрената енергия Инженеринг може да осигури конкурентно предимство за кариера в областта.

Какво е магистър по ядрена енергетика Engineering? Проучвания на програмата се състои от знания и умения, свързани с ядрената технология и политика. Курсовете могат да включват реакторна физика, ядрени горива и материали, за горивния цикъл, управление на отпадъците и проблеми с безопасността. Дискусиите на икономически, социални и политически условия за ядрена енергия подготвят висшисти за една глобализирана индустрия. Студентите придобиват умения в инженеринга и експлоатацията на ядрени системи, мониторинг и производствени процеси, правила и наредби, технически критерии и безопасност дизайн. Инструкция в преплитането на тези области произвежда възможността да заеме лидерска позиция в мултидисциплинарни проекти.

В личен план, ползите от степента включват развитие на възможностите за кариера в допълнение към възможността да участват в развитието и подобряването на системите. И двата работниците и обществеността могат да се възползват от по-добри методи за безопасност и подобрена инженерно проектиране.

Програмите са на разположение в световен мащаб и на разходите варира в зависимост от местоположението и учебна програма. Учениците ще трябва да си възможности, за да се определи кой вариант най-добре отговаря на техните цели.

Ядрената енергия се използва в много страни по света, предлагайки алтернатива на изкопаемите горива в изпълнението на нарастващото търсене на производство на електроенергия. Необходими са специалисти в страни, където плановете за развитие са в процес на изпълнение, както и на места, където се използват в момента ядрената енергия. Завършили са наети от дружества за комунални услуги, лаборатории, консултантски фирми, растителна проектиране фирми и държавни и частни агенции.Работа включват дизайн инженеринг и развитие, научни изследвания, академични инструкция, проект или за управление на услугата и експлоатацията на централата. В допълнение към областта на производството на енергия, са необходими експерти по ядрена енергия в областта на медицината, селското стопанство, производството и сигурността.

За да напредне в кариерата си в тази предизвикателна глобална индустрия, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.