Keystone logo

27 Магистратура Програми в Естествени науки Космология Астрофизика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Естествени науки
  • Космология
  • Астрофизика
Области на обучение
  • Естествени науки (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Естествени науки Космология Астрофизика

За студенти, които желаят да продължат своето формално образование извън бакалавърска степен, магистърска степен е популярен вариант. Този тип програма задълбава по-дълбоко в предпочитан район на проучване и обикновено отнема около 2-4 години, за да завърши.

Какво е магистър по астрофизика? Магистър по астрофизика е структуриран, програма за научни изследвания, ориентирани, която позволява на учениците да развият по-пълно своите знания на Вселената и на физиката в динамична среда. Типични курсове включват теми като високо енергийно астрофизиката и динамика, астрофизични обекти и пространството плазма, космологията, наблюдателно разработка на софтуер и съвременни проблеми и събития в астрофизиката. Студенти в програмата завършат високо специализирани изследователски проекти, които могат да обхващат няколко семестъра. Тази програма е подходяща подготовка за студенти, които се интересуват от получаване на докторска степен и тези, които са заинтересувани да станете колеж преподаватели.

Завършилите ще са развили умения, за да се отличат най-независими изследвания в желаните от тях области. Магистърска степен ще им даде предимство при търсенето на работа в астрофизиката. Студентите с тази степен ще са се научили как да си взаимодействат с професори от всички краища на света и мрежа за бъдеща кариера и изследователски възможности.

Стойността на тази програма ще зависи от институцията и структурата на специално програмата. Офисът на признания е достъпно да отговори на въпроси, които не са отговорили на интернет страницата на училището. Адекватна изследвания ще помогнат на студентите да вземат информирано решение.

Много възпитаници решават да продължат и да преследват по докторски степени в областта на астрономията и тогава сигурни позиции като преподаватели в университети по целия свят. Има силно застъпване за кариери, базирани на астрономията и тези, въз основа на астрофизиката.Допълнителни кариера включват научни сътрудници, прогимназиални учители, както и разработчиците на нови и усъвършенствани инструменти за астрономия.

Магистър по астрофизика изисква едновременно страст и отдаденост. Това е от жизненоважно значение за заинтересованите студенти активно да проучат различни програми, за да се гарантира, че тази, която изберете, ще бъде от най-голям интерес за тях и да ги постави на правилния кариера. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.