Keystone logo

24 Магистратура Програми в Инженерни проучвания Гражданско инженерство Архитектурно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Гражданско инженерство
  • Архитектурно инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (24)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Инженерни проучвания Гражданско инженерство Архитектурно инженерство

Тези, които печелят магистърска степен са силно считат за тяхната всеотдайност, за да бъдат упорити експерти в своята област. магистърска програма обикновено отнема около две години, за да завърши, и кандидатите често се нуждаят, за да завършите степен програма бакалавърска преди прилагането

Какво е магистър в Архитектурно инженерство? Тази степен програма обхваща разширени теми, свързани с гражданска и архитектурен инженеринг. Основните курсове обикновено включват проектиране на сградата, анализ на околната среда, икономиката и статистически анализ. Учениците могат да изберат една област на специализация в зависимост от техните дългосрочни цели в кариерата. Специализации, свързани с материали и конструкции, управление на строителството, както и изграждане на системи се предлагат в повечето институции.

Инженери и архитекти, които искат да се отличат в кариерата си и да получат специализирано обучение в двата теория и приложение могат да се възползват от един майстор в Архитектурно Engineering програма.Завършилите често са възнаградени за усилията си чрез придобиване на по-доходоносни позиции в реномирани фирми или държавни субекти.

Разходите за завършване степен програма тази магистърска варира в различните университети. Отделът за прием за всеки университет може да предостави актуална информация на разходите и прозрение относно потенциални промени за обучение и допълнителни задължителни такси.

След завършване на магистратура по Архитектурен Engineering, завършили често изпадат работи като граждански или архитектурни инженери за големи фирми, които строят сгради, електроцентрали, пречиствателни съоръжения и други търговски и общински структури. Завършили студенти, които имат предишен опит в областта могат да се възползват степента им да започнат свой собствен дизайн и строителна фирма. Други могат да се движат нагоре в йерархията в управлението на проекти и директорска или да служат на обществото по планиране и инфраструктура отбор градското правителство управляван.

Някои институции могат да предлагат онлайн курсове, които се отчитат и в магистърска степен. Работни професионалисти обикновено откриват, че онлайн курсове предлагат насрочване гъвкавост и по-комфортна среда за обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.