Keystone logo

50 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Археология 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Хуманитарни изследвания
 • Археология
Области на обучение
 • Хуманитарни изследвания (50)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Археология

  Магистърска степен "и е възможност за завършилите колеж да се специализират в една област на обучение. Завършване на степента често включва като редица необходими курсове и предприемане на индивидуален изследователски проект.

  Какво е магистър по археология? Археологията е картографирането на човешката история чрез изучаването на физически артефакти. Студенти по магистърски 'S в тази област са доста малко, за да се научат, включително изкопни техники. Преди да участвате в изкоп работен обект, учениците трябва да усъвършенствате техническите умения на обекта, които ще им позволят да внимателно да откриеш и правилно запази артефакти. Учебният план на програмата може да включва и курсове в човешката история, антропология и история на изкуството. Тези студенти, които искат да се съсредоточат своите кариери на дадена географска област може да се наложи да се вземат регионалните класове проучвания.

  Най-ясната полза на тази пътека на обучение е възможността, която предоставя на учениците да разкрият историята.Археологията може да бъде много възнаграждаване на работа, особено когато става въпрос за изкопаване и тълкуване древни артефакти. Курсовата на тези програми често дава възможност на учениците справедлива стойност на поле времето изследвания, които им дава чувство за това ококорвам на дисциплината.

  От гледна точка на разходите за получаване на магистърска степен по археология, училища обикновено се различават по отношение на разходите. Ако желаете да направите запитване за обучение и записване такси програма 'S, свържете се с офиса на признания директно.

  A Магистър по археология подготвя студентите за възнаграждаване на работа в съвместните областта на археологията и историята. Освен работата като археолози, завършилите могат да продължат да преследват кариера като изследователски историци, преподаватели и ръководители на музеи. Те са интелектуално стимулиране и ангажиране професии, които изискват по-високо ниво на знания, както и магистърска степен по археология предоставя идеалната основа за тези кариери.

  Студентите, които се интересуват да научат повече за най-много археологически програми по целия свят може да започне изследванията си с нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.