Keystone logo

35 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Англицистика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Англицистика
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (35)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Англицистика

Магистърската програма е предназначена за студенти, които вече са завършили висшето си образование, но все още желаят да продължат да развиват академични умения. Тези програми обикновено изискват още една или две години редовно обучение. За да завършат курса, студентите обикновено трябва да завършат окончателен проект, който демонстрира компетентност с курсов материал.

И така, какво е магистър по английски изследвания? Това е програма, която подпомага разбирането на английския език и неговото въздействие. Темите на проучването често включват задълбочен анализ на произхода и етимологията на езика, както и глобалното му въздействие. Учениците могат да научат за доминиращите западни култури, които са приели английски език и начина, по който той е повлиял на съвременния бизнес, политиката, правото и изкуствата. Голяма част от курсовете могат да включват упражнения за четене и писане.

Докато извършват изследвания, учениците развиват своите аналитични и критични мисловни умения.Те се научават да разглеждат източници на информация и да оценяват нюансите на смисъл и автентичност. Студентите могат да станат много по-добри писатели и да подобрят уменията си за говорене, тъй като разработват техники за информиране и убеждаване на аудиторията.

Разходите за обучение се определят от институцията. Тези, които се интересуват, трябва да се свържат с приемните отдели на университетите. Студентите също се насърчават да финансират пътни и дневни разходи, докато посещават колежа.

След завършването на една от тези програми завършилите могат да влязат в работната сила, подготвена за работни места, които изискват ясна комуникация. Много от тях стават преподаватели и имат възможности на различни нива на публично и частно образование. Завършилите могат да пишат професионално като сътрудници в повтарящи се публикации или като журналисти на свободна практика. Някои дори се фокусират върху създаването на литература. Рекламните фирми също могат да наемат тези специалисти да работят в областта на маркетинга.

За да намерите подходящата програма, е важно да разгледате възможно най-много възможности. Може да се възползвате от онлайн колежи, които са гъвкави, за да преодолеят географските ограничения. Тези програми често осигуряват отлична стойност. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.