Keystone logo

45 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Английска литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Английска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (45)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Английска литература

След завършване на бакалавърска степен, мнозина избират, за да преминете на техните знания в избраната от тях област на изследване с магистърска степен. Тези програми обикновено отнема между 1-3 години, за да завърши, често с възможност за изучаване на пълно или непълно работно време.

Какво е магистър по английска литература? Тази степен е популярна за наскоро завършили студенти, както и тези с опит, които искат да се засили тяхното практическо знание с академична фондация. А Магистър по английска литература е завършил степен, че обикновено изучава написани на английски език разкази във връзка с техните литературни и културни контексти. Студентите могат да изучават различни произведения от различни автори, написани в редица исторически периоди. Тази степен обикновено съчетава литературна теория, четене с разбиране и критика, лингвистиката и philogy. В края на курса на обучение, студентите често ще бъдат необходими за производство и защитава писмена академична дисертация на тема, свързана с обучението си.

Магистърска степен по английска литература обикновено включва не само четене с разбиране, но също така може да се даде възможност на студентите да се развиват модерни писмени и устни комуникационни умения, аналитични способности и разбиране за това как да занаят успешен разказ. Тези умения се подготвят висшисти за работа в различни области и да се създаде здрава основа за по-нататъшни научни занимания.

Цената на магистърска степен могат да варират широко базиран на избрания училището, местоположението му и продължителността на програмата. Свържете се с конкретна академична институция, за да обсъдят разходите за обучение и финансова помощ.

Завършване на магистърска степен по английска литература може да ви позволи да имат право да преподават свързани курсове в колеж или университет ниво. Много възпитаници също често намират работа в областта на медиите, журналистика, писане и публикуване.Благодарение на практическите умения научени в програмата за степен, мнозина също намери работа в областта на рекламата, връзките с обществеността, маркетинг и редица други привидно по-малко свързани с полета.

Гъвкавостта и достъпността на изучаване онлайн е създал увеличаване на наличните програми по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.