Keystone logo

3 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Американска литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Американска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Американска литература

проучвания магистър ниво включват завършване на програма завършил проучване се фокусира върху даден обект, който може да се подготви висшисти до тяхното по-нататъшно знания в определена област или аванс кариерата си. Програми обикновено траят една до две години.

Може би се чудите, какво е магистър по американска литература? Тази образователна възможност осигурява комплексна подготовка във всички области на английски проучвания. Курсова може да се предлага в лингвистиката, филология, литературна теория, история на критика, големите литературни движения, отделни автори, фантастика, драматургия, езикови и самоличност в средновековна Англия, социологии на литература, реторика и състав, съвременни писатели, граматика и стил за писатели и исторически периоди.

Американските студенти литературни получат различни ценни умения, включително засилено разбиране на литературата, писане компетенции и работа в екип.Студентите също се развиват здрава основа в последните развития в литературния анализ, критика и изследвания.

Програми в американската литература имат международно обжалване. Въпреки това, тъй като няма две програми са същите, разходите между тях ще варират. Поради тази причина, бъдещите студенти трябва да се свържат тези, които ги интересуват, за да се получи разходите подробности очакване.

An American литература магистърска степен може да доведе до възможности за заетост, които са разнообразни. Тя представлява естествена писта за влизане в докторска степен програма, както и набор от работни места. Творческите индустрии са все по-съществените компоненти на днес "е икономика, и тази степен е уникален път към работа в широк спектър от дисциплини по изкуства, журналистика и литература като професори, преподаватели, писатели, издатели, журналисти и маркетинг директори.

Университетите предлагат по-голям избор за възрастни обучаеми, които правят записване по-лесно и ясно за нуждите на активните работещи професионалисти чрез учебни платформи разстояние. Онлайн класове осигуряват удобство и гъвкавост за студенти навсякъде по света. За да се намерят най-подходящия училище за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.