Keystone logo

29 Магистратура Програми в Сценични изкуства Театрознание Актьорско майсторство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Сценични изкуства
  • Театрознание
  • Актьорско майсторство
Области на обучение
  • Сценични изкуства (29)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Сценични изкуства Театрознание Актьорско майсторство

Разрушаване на филм или етап актьорската често е трудно, дори когато сте получили подходящо обучение. С провеждането на Магистър по актьорско майсторство, студентите могат да усъвършенствате актьорските си умения и по-добре да се подготвят за кариера работи по професионални продукции.

Какво е Магистър по актьорско майсторство? Това е програма за обучение, която включва учебни и усвояване на техники, които прехвърлят към актьорството на сцената, в киното или по телевизията. В допълнение към действа техники, учениците са склонни да проучи дейността на киното и театъра, анализ скрипт, движение етап и речта. Програмата за едно към две години често завършва с представяне на студентски филми и живи действащи презентации. Преди да приема дадена програма, кандидат-студенти могат да се нуждаят, за да се демонстрира актьорските си умения пред жури.

Изкарва Магистър по актьорско майсторство често е вълнуващо преживяване за учениците. Ползи често включват уникални възможности за работа на студентите етап и филмови проекти, както и на крака в една конкурентна индустрия.

Разходите за спечелване на магистърска степен по актьорско майсторство се различава в зависимост от институцията и продължителността на програмата. Възможно е да има такси за материали за филмови и театрални постановки, както добре. Студентите са насърчавани да старателно изследвания програмата си на избор, за да разбере това разходи.

Магистърска степен по актьорско майсторство може да помогне на учениците ракети към кариера на професионални етапи като Бродуей. Много възпитаници също намират работа като производствени асистенти за телевизионни и филмови режисьори. И.д. е конкурентна област, и въпреки че не всеки студент може да направи на екрана външен вид, има много различни зад кулисите кариера налични с сценични, телевизионни и филмови продукции. Някои студенти може дори преследват PhD и искат да преподават актьорско майсторство в университети и други образователни институции.

След завършване на бакалавърска степен в сродна сфера, студенти обикновено могат да кандидатстват онлайн за програма.Въпреки, че някои предмети могат да са достъпни онлайн, най-вероятно ще трябва да се извършват на територията на колежа. Представяне на актьорските умения може да се наложи и преди приемане. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.