Свържете се директно с училищата - Сравнете 38 Магистратура в Автоматика / Автономни системи 2024

38 Магистратура Програми в Автоматика / Автономни системи 2024

Преглед

Студентите, интересуващи се от машини и автоматизацията на системите чрез програмиране често избират да следват магистратура по автоматика / автономни системи. Това завършил програма подготвя инженери да прилагат уменията си за автоматизирано проектиране и управление на системата.

Какво е магистър по автоматика / автономни системи? Магистърска степен по автоматика и системи за автономно се присъжда за завършване на магистърска програма в област, която се фокусира върху автоматизирано проектиране и внедряване на системата. Курсовата се концентрира върху създаването на интелигентни системи чрез роботиката и компютърно програмиране. Студентите в програмата да се научат да прилагат своите инженерни и компютърни умения за програмиране на компютърно проектиране и строителство на механизирани процеси. Курсистите могат да очакват разширено обучение по научни изследвания, планиране и прилагане на автономни системи, които използват роботика или компютърно интегрирано производство.

Има много ползи за спечелил тази Завършил степен на студенти от различни академични или професионални среди. Степента разширява бакалавърски или професионални инженерни и информационни системи знания за роботика и компютърни системи и подготвя участниците за кариера в автоматизирани системи за проектиране и управление. Студентите могат да използват програмата да се изострят уменията си в определена област на автоматизация, която държи интереса си или облагодетелства своите цели в кариерата.

Цената на програмата варира от университета. Всяка институция ще има свои собствени изисквания на програмата за икономически и продължителност, но повечето програми отнеме около две години, за да завърши. Бъдещите учениците ще трябва да насоки и изисквания на всяка институция.

Завършили автоматизирани системи инженеринг поле са търсени от много видове организации.Студентите, завършили програмата са оборудвани, за да започне кариера в автоматизацията на производството и контрола на качеството, биотехнологии, архитектура, промишлен дизайн, медицината, телекомуникациите, транспортни системи, аеронавтика и космически технологии, както и много други предизвикателства среда. Работа в тези области позволяват на студентите да проектират и системи за контрол с най-добрите методи за постигане на ефективно производство, комуникации, движение и други пътища за ефективност чрез автоматизация.

Има много международни възможности за студенти, интересуващи се от програма за тази магистърска степен. Нашата богата база данни може да насочи учениците към институции, които предлагат на програмата, заедно с подробна информация за изискванията и продължителност. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
  • Автоматика / Автономни системи
Области на обучение
  • Технологични изследвания (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение