Keystone logo

159 Магистратура Програми в Технологични изследвания Автоматика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
Области на обучение
  • Технологични изследвания (159)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Автоматика

Студенти с, електроника и комуникационни среди често вземат решение да продължат образованието си, като се следва магистратура по автоматизация. Някои инженерни студенти искат да предприеме следващата стъпка от бакалавърски проучвания за докторска степен. Други студенти да използват това, завършил програма да продължават да съсредоточават своите изследвания в областта на инженерните с курсове, които ще предварително специфичните им професионални интереси в автоматизация и роботика.

Какво е магистър по автоматика? Това Завършил степен е мост към кариера в областта на автоматизацията инженерство или да докторска проучвания в автоматизация и роботика. Инженерите в роботиката са в голямо търсене, и областта се очаква да нарасне. Студентите, които влизат тази програма ще проучат роботиката и как механизация може да се прилага за процеси в области като търговия на дребно, транспорт, производство, медицината и космонавтиката. Тази програма включва тежък акцент върху проекти за развитие и обучение за изграждане на роботиката.

Студенти, които се интересуват в роботиката и инженеринг полза от магистър по автоматика от заточване техните инженерни умения с по-специален акцент в роботизирани технологии. Тази програма предлага по-задълбочено автоматизация проектиране и разработване на обучение, полезни за напреднали позиции в индустрии, които разчитат на механизация. Той също така подготвя инженери с бакалавърска степен за докторска работа в автоматизирани машини.

Цената на магистърската програма зависи от институцията. Програмата обикновено отнема между една и три години, за да завърши. Студентите, интересуващи се от преследването на тази курсова работа трябва внимателно изследват всяка институция да намерите програма, която отговаря на изискванията им финансови и Продължителност на курса.

Като инженери в областта на роботиката са по-високо търсене, студентите, които завършат успешно курсова в автоматизацията ще имат голямо разнообразие от избор на професия.Завършилите могат да изберат да въведете изследователски и развойни позиции, или управлява автоматизация в заводите, транспортни системи, мащабни строителни проекти, военни проекти или аеронавтика и космически програми. Автоматизация инженери проектира и ръководи роботи, които подпомагат хората, извършват спасителни задачи в опасни ситуации, строят кораби, контрол на трафика и летят безпилотни занаяти, както и много други революционни приложения.

Заинтересованите студенти ще открият няколко международни програми, които предлагат Завършил степен по автоматизация в нашата богата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.