Свържете се директно с училищата - Сравнете 5 Магистратура в Авраамически науки 2024

5 Магистратура Програми в Авраамически науки 2024

Преглед

Често, студенти, които действително са спечелили бакалавърска степен решават да работят за постигането на магистърска степен, която е модерна академични постижения присъжда на онези, които завършат успешно за две или три години на интензивно курсова свързана с конкретен дисциплина.

Само това, което е магистър по Авраамически изследвания? Този курс на обучение включва тясно преглед и изследване на християнството, юдаизма и исляма, както и основните принципи на вярата ", културни съображения и теология. Акцентът често се дава за области като чужди езици, култури в Авраамически общности, религиозни вярвания и практики и как последователи на тези религии допринасят за общностите и организациите около тях.

Като цяло, тези, които получат магистърска степен сме в състояние да спечелят повече пари, отколкото тези в областта само с бакалавърски Авраамически проучвания градуса.Те също са обикновено по-пригодни за заетост, отколкото тези без градуса, или тези, с по-малка академични степени.

Съществува силна вариация от една програма и страната към следващия по отношение на разходите за получаване на магистърска степен по Авраамически проучвания. Бъдещите студенти следва да се консултират с признания офиса на всяко училище, те се обмисля прилагането на разходи за обучение.

Възпитаниците на Авраамически проучвания програми намерят работа в редица области. Много продължа да работя в рамките на благотворителни или нестопански организации с религиозни връзки. Други извършват мисионерска дейност в области, по цялото земно кълбо. Някои завършилите избират да преподават Авраамически проучвания или на свързано обект в академична обстановка, като например високо училище или колеж, а други преподават предмета на религиозна институция.

Много Авраамически проучвания програми се предлагат онлайн чрез качествени училища по целия свят, и на базата данни е чудесен начин да започнете да свързвате с училища и програми на интереси.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Авраамически науки
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение