капитан на данъчното счетоводство

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по данъчно счетоводство

Независимо дали работим федерално, за голяма корпорация или като личен счетоводител, данъчното счетоводство е едно от най-бързо променящите се полета в бизнеса. Учебната програма "Магистър по данъчно счетоводство" заема многостранен подход към образованието на съвременния данъчен специалист. Програмата развива системата за данъчно облагане и взаимоотношенията, които съществуват между нея и теорията на счетоводството, познаване на закона, свързано с данъчното облагане, както и необходимите инструменти за изследване и комуникация в областта на данъчното облагане. Завършилите се подготвят да проучват данъчни, правни и счетоводни бази данни, свързани с данъчните проблеми, и да вземат решения, свързани с данъците. Като черпят от своите всеобхватни познания по счетоводство и данъчно облагане, завършилите "Мандрон" винаги излизат напред.

Задължителни курсове

От студентите се изисква да завършат минимум 31 часа одобрена курсова работа извън бакалавърската степен. Най-малко 18 от тези часове трябва да са курсова работа в основната област. Не по-малко от 24 часа трябва да се вземат в курсове, отворени само за завършили студенти, а 15 от тях трябва да бъдат в курсове по счетоводство и данъчно облагане в университета в Алабама . От студентите също така се изисква да завършат държавно и нетърговско счетоводство , преди да влязат в програмата или като част от степента на MTA.


Предварителни

Приветстваме кандидатури от всички бакалаври и всички нива на професионален опит. Ние се стремим да приемем разнообразна група от ученици с уникален опит, опит и цели. Като такива, няма специални изисквания за клас за програмите Manderson. Предпоставките ни са малко, но очакванията ни са много, включително отдаденост на високи постижения, стриктно преследване на цели, новаторски ум и решимост да бъдем на преден план на това, което е актуално и актуално за модерното предприятие.


Работен опит

Опитът е важен за динамиката на учебната среда на Мандерсън. Обикновено повече от 60% от всеки входящ клас има значителен предишен трудов стаж. Програмата има и група от ниша с приблизително 40% висока степен на постигане на студенти с малък или никакъв предварителен трудов стаж. Независимо от предишния ви трудов опит, Мандърсън ви дава опит в бъдещето.


Приложение

Онлайн приложение.


Декларация за цел / намерение за есе

Имате възможност да изпратите електронно есето си след приключването на онлайн приложението си. Това е най-ефективното средство за подаване на есето ви. Цифровите изявления за цел трябва да бъдат подадени в центъра за кандидатстване.


Официални резултати от GMAT или GRE

Програмите "Манденсън" приемат или Проверка за приемане на дипломиран мениджмънт (GMAT), или Заверка на записите (GRE). Кандидатите трябва да вземат изпита и да поискат резултатите да бъдат подадени по електронен път в Университета в Алабама, което може да се направи веднага след завършване на изпита. Приемаме само официални доклади за резултатите от ETS или Pearson VUE, които са на възраст под пет години. Официалните резултати трябва да бъдат получени, преди да можем да оценим кандидатурата си.


Официални преподаватели

Офисът на Graduate School изисква две официални преписи от всяка бакалавърска институция, на която сте присъствали. Дори и да сте студент в университета, все още трябва да подадете две официални преписи, преди да можете да прегледате файла си. Регистраторът трябва да подпише печат върху гърба на всеки плик с надписи.


Такси

На всеки курс за обучение ще бъде наложена такса от 250,00 щ.д. Технологичната такса за бизнес училище се оценява на цена от 11 долара за кредитен час. Другите такси (паркинг, здравни услуги за ученици, жилища и др.) Не се включват в тази оценка.

Студентите, записани в Консултантската гимназия, трябва да се регистрират за курс, предлаган в междинния срок (триседмичния период между пролетния семестър и летния стаж).


Записването на пълно работно време за завършилите студенти е 9-15 часа на редовен семестър. Такса за претоварване се оценява за всеки кредитен час, надвишаващ графика за редовно обучение.Стипендии

Всички кандидати за приемане се считат автоматично за всички налични награди, като решенията за възлагане се основават на предимствата на всяко приложение. Не се изискват допълнителни формуляри или приложения. Студентите, чиито кандидатури са получени от крайния срок за кандидатстване на 5 януари или не по-късно от 15 февруари, имат най-голям шанс да получат финансова помощ чрез програмата Manderson. Мандерсън постоянно присъжда поне 50 процента от нашите студенти с някакъв вид стипендия, асистент или общение.

Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

Защо да изберете Manderson Казано просто: ние предлагаме на нашите студенти конкурентно предимство в условията на конкурентен пазар. Повече от всякога, професионалисти виж цялостен но практически завъ ... Научете повече

Защо да изберете Manderson Казано просто: ние предлагаме на нашите студенти конкурентно предимство в условията на конкурентен пазар. Повече от всякога, професионалисти виж цялостен но практически завършил степен като предпоставка за по-добра кариера и конкурентно предимство. Като наш господар "и програмата продължава да се отличат на национално ниво, ние сме привличане на най-добрите и най-умните студенти. Нашият господар 'S програми предоставят учебната програма и академични знания на страната "най-добрите университети и. Студентите, завършващи на капитана 'S програми са по-подготвени и по-способни да се открояват в един все по-пренаселен работната сила. Manderson програми обхващат всяка финансова капка от счетоводството счетоводни и данъчни на много форми на оперативното управление, насърчаване на мултидисциплинарен подход, който създава като много разнообразие сред обучаемите, както сред Manderson "и студентите. Manderson постоянно преосмисляне какво е бизнес училище може да предложи на своите студенти. Днес "и предприятия се движат бързо. За да се справи, динамична майстор "е програма, която предвижда бъдещето на бизнеса е най-добрият за днес. Свиване