Програмата март Architecture е за завършили архитектура с ARB / RIBA част 1, които желаят да получат освобождаване от ARB / RIBA част 2. Нашата цел е да подготви учениците за сложността на съвременната архитектурна практика чрез предоставяне на богата смесица от строго академично и професионално обучение.

Всички студенти избират дизайн единица в рамките на който да изпълнява своята работа по проекти, всяка единица има различна специализация през темите на; цифров сюрреализма, филм и анимация, био-технологии, изкуство практика и съвременната култура. Единиците са водени от опитен екип от международно признати дизайн уроци.

През първата година на програмата започва с разработването на усъвършенствани умения в градския дизайн и цифрова представителство, които могат да бъдат приложени за основен строителен проект във връзка с техническия доклад за професионално ментор "Design Реализация". Освен това учениците са изложени на настоящите теоретични тенденции, които формират основата за амбициозни спекулации на съвременната архитектура.

През втората година на обучение е с продължителност на стремежите на студентите да работят на по-високо ниво на професионална и академична ангажираност с интегриран напреднал архитектурен проект и специалист теоретична и, или, технологично теза развита по отношение на студентите си интереси и страсти.

Режимът на непълно работно време е предназначен за студенти, работещи в подкрепяща архитектурна практика и изисква присъствие два дни в седмицата в продължение на три години.

Секцията е със седалище в ново състояние на сградата на изкуството, проектирана от наградения архитекти Heneghan Peng; тя е оборудвана с четиринадесет пейзажи на покрива, режещи ръба цифрови работилници, обширни дизайнерски студия, от световна класа библиотека и две галерийни пространства.

Нашата сграда се намира в сърцето на Greenwich, най-новото попълнение към пакет от великолепни сгради, които заемат мястото на ЮНЕСКО за световно наследство и местоположението на Greenwich меридиан.

Целите на програмата са:

За да се подготви студентите да бъде архитект За да се даде възможност на студентите да се получи най-високото ниво на архитектурен дизайн В подкрепа на студентите да комбинират най-доброто от практиката и академичната общност в създаването на дизайна на портфейл.

Съдържание на учебната дисциплина

Година 1

Студентите са длъжни да изучават следните задължителни дисциплини.

Building Design развитие (20 кредита) Design Реализация (40 кредита) Теории на архитектурното проектиране (20 кредита) Бъдещи представителства (20 кредита) Urban Project Design (20 кредита)

Година 2

Студентите са длъжни да изучават следните задължителни дисциплини.

Съвременен архитектурен дизайн 01 (Проект Themes) (40 кредита) Съвременен архитектурен дизайн 02 (Major Project) (40 кредита) Архитектурно Thesis (40 кредита)

Изисквания

Кандидатите трябва да имат: първа степен в областта на архитектурата, или еквивалентен модел, базиран степен (2.1 или по-горе) PLUS ARB / RIBA Част 1 изпит или еквивалентен PLUS добър портфолио включително академично и практика на работа.

  • Приложения изискват добра изявление очертава защо желаят да приложат както с практиката и академични справки.

  • Кандидатите на непълно работно време се нуждаят от поддържащо справка от своя работодател.

Студентите се възползват от добре оборудваните цифрови студиа и работилници.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 49 курсове в University of Greenwich »

Този курс е Редовно обучение
Duration
2 - 3 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
12,100 GBP