Усъвършенстван магистър по движение графика

Общ преглед

3 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

  • Модалности: Лице в лице или онлайн (на живо)
  • Следващ старт : 29 юни или 14 октомври 2020 г. | Продължителност : 540 часа ( 10 месеца )
  • Периодът за регистрация е отворен

Master Graphics Master е насочен към хора, които се интересуват от аудиовизуалния сектор, по-специално VFX и 3D графиката за движение, като не са необходими предишни знания за адекватното използване на Master.

minions, animation, figure

Съдържание на майстора на графиката за движение

Advanced Master in Motion Graphics ще ви позволи да се научите да извършвате всякакъв вид 3D мултимедийни работи (видеоклипове или изображения), за да можете по-късно да им осигурите движение („движение“) или анимация.

Благодарение на модула за графичен дизайн, който съдържа тази магистърска степен, студентът ще придобие необходимите знания, за да може да направи всеки дизайн благодарение на най-престижните и важни инструменти на Adobe за този тип проекти: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe Indesign . След като овладеете тези инструменти, няма да има дизайн на вашето въображение, който да не можете да изведете на компютърен екран.

От друга страна, благодарение на модула за редактиране и постпродукция на цифрово видео (VFX) и графики за движение, студентите ще се научат да използват най-важния софтуер за аудиовизуална постпродукция: Adobe Premiere и Adobe After Effects . Adobe Premiere е най-широко използваният инструмент за редактиране на видео, благодарение на силния си интуитивен интерфейс и лекотата на използване, както и силата на неговите филтри и преходи, които ви позволяват да редактирате видеоклипове с високо качество и динамичност. Той също така позволява работа със звук, като е пълноценен инструмент за цифрово редактиране на видео. По същия начин, Adobe After Effects се откроява като приложение, което има формата на студио, предназначено за създаване или приложение в композиция, както и реализиране на професионални графики за движение и специални ефекти, които от корените си се състоят основно от суперпозицията на слоевете.

Към тези два предишни модула трябва да добавим Cinema 4D модула, който се откроява за задоволяване на професионалните нужди на 3D моделиране, текстуриране, анимация и изобразяване. Cinema 4D предлага персонализирани настройки, подходящи за всяка индустрия и на всички нива на умения. Освен това, благодарение на интеграцията си с Adobe Photoshop или After Effects, можете да работите с анимации, сцени и сложни 3D елементи.

възможности за работа

  • Motion grapher / дизайнерски 3D
  • Цифров видео техник
  • VFX специалист
  • Цифров видео редактор
  • Пост-продуцент на цифрово видео
  • Цифров видео осветител
  • Безплатно за рекламни агенции, телевизионни мрежи, компании за аудиовизуална продукция

модалности

Лично или онлайн : можете да получите майстора на Motion Graphics в Мадрид или Севиля лично или да направите Master Graphics Master онлайн . Онлайн модалността винаги се преподава на живо (на живо), въпреки че хранилище на тези записани класове се поддържа по желание на студентите. Студентите имат и мощен и интуитивен виртуален кампус, разработен от Google, за да участват ежедневно в часове и в собствените си обучения.

цена

4 450 евро. Вземете 40% ОТСТЪПКА върху общата цена на вашето обучение, ако се регистрирате да учат през лято 2020 г., като въведете кода „yomequedoencasa“. Или 25% ОТСТЪПКА върху цената, показана с кода „бъдещ дизайн“ по време на процеса на регистрация, който да започне през октомври (оферта с ограничено време).

финансиране

До 10 месеца. Проверете в Секретариата.

Университетска магистратура за тези изследвания

Просто трябва да изберете тази опция по време на процеса на записване и да платите допълнителна сума за покриване на университетските такси на Мадридския дистанционен университет (UDIMA).

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Научете повече

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Свиване