Управление на сигурността на MSc

Общ преглед

Описание на програмата

Вашата квалификация в управлението на сигурността

Защо управление на сигурността?

Разбирането на заплахите за сигурността на местно, национално и глобално ниво е от ключово значение за редица организации и работни места. Засиленото използване на технологиите в съвременното общество оставя неподготвен бизнес уязвим и рискът от терористични инциденти трябва да бъде смекчен.

Нашият следдипломни курсове по управление на сигурността е предназначен да отговори на това предизвикателство, като дава възможност на участниците и организациите да разберат въпросите, свързани с управлението на сигурността, борбата с тероризма и разузнаването и правоприлагането. Научете как различни стратегии за сигурност се проектират и прилагат на практическо и теоретично ниво чрез дистанционно обучение, за да разберете най-добре значението на управлението на сигурността.

Dandelion

  • Кога: 14 септември 2020 г.
  • Къде: Доставя се онлайн чрез Ливърпулския университет Джон Моурес
  • Продължителност: 11-28 месеца в зависимост от избрания маршрут

Обучението по управление на сигурността от истински практикуващи е важно, тъй като ви позволява да прилагате най-добре стратегиите, на които се научите, в реални сценарии. По време на следдипломното си обучение ще използвате казуси за справяне с широк спектър от актуални проблеми на сигурността на работното място. Открийте влиянието на глобализацията върху управлението на сигурността и значението на мениджърите по сигурността за държавите и организациите.

Кой изучава MSc по управление на сигурността?

Курсът е идеален за тези, които търсят или понастоящем работят в кариера на пълен работен ден в управлението на сигурността, включително въоръжените сили, управлението на риска, частната сигурност, мениджърите за непрекъснатост на бизнеса, вътрешната сигурност, служителите на финансовите престъпления и други. Освен това е подходящ за професионалисти с богат опит в индустриите за сигурност, които нямат предварителна академична квалификация и търсят да увеличат своите кариерни перспективи чрез висше образование.

Налични 7 модула

Учебната програма на курса е предназначена да осигури задълбочен поглед върху управлението на сигурността и нейната роля за предотвратяване на глобалната престъпност, тероризма и прането на пари.

  • Проучвания за сигурността
  • Управление на сигурността
  • Международна финансова престъпност и сигурност
  • Тероризъм и борба с тероризма
  • Анализ на разузнаването
  • Съвременни проблеми в областта на престъпността, безопасността и сигурността
  • Дисертация за управление на сигурността

Избор на ниво на обучение

Курсът се предлага на следдипломна квалификация, следдипломна диплома и магистър на науката. Тези, които изучават PGCert, ще вземат първите три модула, докато студентите от PGDip ще вземат първите шест модула. Тези, които избират да учат курса на ниво MSc, имат възможност да завършат дисертация по интересуваща тема, което позволява на студентите да се включат в изследователски проект, насочен към индустрията, за да приложат своите знания и умения в собствените си кариерни стремежи.

Учете онлайн с подкрепата на експерти от индустрията

По време на обучението си ще имате достъп до преподавателите в университета в Ливърпул Джон Мур. Учете се от опитни специалисти в областта на борбата с тероризма, учени и специалисти, включително професор Мик Крийдън, д-р Рекс Ли, д-р Даниел Силвърстоун и д-р Хелън Селби-Фел.

Това е програма и квалификация на университета в Ливърпул Джон Моурес, като записването и доставката се администрират от Informa Connect. Курсът се преподава, оценява, гарантира качеството и се присъжда от университета в Ливърпул Джон Мур.

За университета в Ливърпул Джон Моурес

Механичният институт в Ливърпул е основан от хора с власт и влияние, които разпознават трансформативните ефекти на образованието и въздействието, което обучението и стремежът могат да окажат върху хората, общностите и обществото. Това беше първата подобна институция, основана в Англия.

Това малко, пионерско движение бе последвано от създаването на Ливърпулския институт и художествената школа и Морския колеж в Ливърпул, а през 1900 г. Ирен Мабел Марш открива кампуса на IM Marsh. Тези организации заедно положиха основите на университета в Ливърпул Джон Моурес, институция, която се разраства и процъфтява и продължава да предоставя възможности за всички.

Днес, с жизненоважна общност от 25 000 студенти от над 100 страни по света, 2500 служители и 250-градусови курсове, Университетът Ливърпул Джон Моурес е един от най-големите, най-динамичните и напредничави университети във Великобритания.

Програмата за изследвания на сигурността се осъществява от Центъра за напреднали полицейски проучвания в Ливърпул в Университета на Джон Лиуър. Университетът комбинира професионално признати квалификации с иновативни и социално ориентирани курсове. Центърът има изключителна репутация за научни изследвания, като академичният персонал редовно допринася за индустриални списания, консултативни групи, правителствена политика, както и редовно публично излагане чрез пресата и медиите.

За Центъра за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул

Създаден през 2015 г., Центърът за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул (LCAPS) има богат професионален, практически и академичен опит. LCAPS използва този опит за провеждане на изследвания и осигуряване на обучение в областта на полицията, превенцията на престъпността и съпътстващите професии в областта на сигурността.

Центърът за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул обединява научно-изследователски персонал от целия университет.

Интердисциплинарното учебно портфолио на LCAPS снабдява студентите и практиците с уменията, от които се нуждаят, за да отговорят на сложните изисквания на съвременната полиция.

Портфолиото на обучаваните степени на Центъра за напреднали полицейски центрове в Ливърпул се разширява и LCAPS скоро ще предложи един от най-пълните портфейли от програми за академична полиция.

Такси

степен До 15 май 2020 г. След 15 май 2020г
Сертификат за следдипломна квалификация: 3150 £ / 3,950 US $ 3495 британски лири / 4 370 щ.д.
Диплома за следдипломна квалификация: £ 5 950/7 450 долара £ 6,595 / US $ 8,245
Masters: 8 850 £ / US 11,065 £ 9 795/12 245 щатски долара
Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Свиване