УО в Интернет на нещата с предприемачество

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

За кого е?

Независимо дали сте студент по инженерство или професионален инженер, този курс ще ви предостави необходимите умения и знания, за да преследвате или подобрите кариерата си в индустрията на интернет на нещата. Курсът ще се хареса и на амбициозни предприемачи, които се стремят да започнат свои собствени инициативи в областта на интернет.

Този MSc ще ви помогне да изследвате редица технически области като компютри, електроника, телекомуникации, компютърни мрежи, информатика, анализи на данни, кибернетична сигурност и софтуерно инженерство.

Какви са милиардите умни "неща" в интернет на нещата? Разберете тази програма и научете как да помогнете за оформянето на нововъзникващите пазари на IoT, като разберете как да се справите с инженерните предизвикателства и да се възползвате от неограничените възможности. "

Професор Том Чен, програмен директор.

Цели

City , Университет Лондон Интернет на нещата с предприемачество MSc ще ви помогне:

  • Обхващайте теорията и практиката, които ще бъдат полезни за кариера в развиващата се индустрия на интернет или започнете свое собствено начинание на интернет.
  • Развийте задълбочения опит в основните технологии на електрониката, наблюдението и комуникациите, които ще ви позволят да се възползвате от търсенето и възможностите на инженерите, които имат технически умения, и да сте запознати с бизнес последиците от интернет на нещата.
  • Научете се да приложите знанията си, за да създавате нови изобретения и идеи и да ги довеждате до реалност.
  • Разработване на предприемаческа перспектива, която е от съществено значение за проектирането на иновативни продукти с модул от Business School Sir John Cass, известен като една от водещите бизнес училища в Обединеното кралство.

Правителството на Обединеното кралство отпусна 40 млн. Лири за изследвания в областта на интернет на нещата в бюджета за 2015 г., наричайки го "следващия етап от информационната революция, свързвайки всичко от градския транспорт с медицинските изделия с домакинските уреди".

Изисквания за вход

За да кандидатствате за този курс, трябва да притежавате минимум степен на отличие от втора степен или равностойността му в инженерна, научна или математическа дисциплина.

Подходящ промишлен опит ще бъде разгледан, като например няколко години в свързана с него индустрия или стартиране.

Английските изисквания

Английските изисквания за този курс са IELTS 6,5 (за предпочитане е поне 6,0 във всичките четири компонента на теста).

Моля, имайте предвид, че поради промени в списъка на SELV на UKVI вече не можем да приемем TOEFL като доказателство за английски език за студенти, които изискват CAS от април 2014 г.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Научете повече

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Свиване