Сингапур

Проучване в Сингапур

Висшето образование в Сингапур

Характеризира като водещ световен и избран за похвала от Britian "министърът на образованието и, Сингапур " система за висше образование и се разви като водеща сила, която помага за насърчаване на нейната репутация като един от водещите световни центрове 'S за финансов ръст и технологичния напредък. Шест национални университети в Сингапур се класират сред първите 50 в света: Технологичен университет Nanyang, Сингапур Университета по технологии и дизайн, Националния университет на Сингапур, Сингапур технологичен институт, Университета за управление на Сингапур и Университета SIM. Тези университети предлагат бакалавърски и следдипломни програми по счетоводство, информационни системи за управление, управление на бизнеса, икономиката, социалните науки, Право и компютърни науки.

Сингапур също има политехнически колежи, които са предназначени да се обучават студенти за работни места, които подкрепят икономическото и технологичното развитие на нацията. В момента, Singapore предлага пет политехнически за студенти, които искат да печелят без научна степен, която им позволява да започнат работа веднага след завършване на програмата. A степен спечелени в Политехническия е подобна степен или професионален сертификат "е асоциирано и отнема по-малко от две години, за да завърши.

Международните студенти се разрешава да работят всеки по 16 часа седмично, докато се записва на пълен работен ден в Сингапур университет. Студентите, кандидатстващи за виза за обучение трябва да докажат, че са владеят английски език чрез предоставяне на резултатите от тест по английски като чужд език (TOEFL); Общо диплома за завършено средно образование (GCSE); или международна система по английски език, извършваща (IELTS).Те също така трябва да сте получили писмо за приемане от университет или политехнически както и паспортни снимки и документи, доказващи тяхната допустимост, за да въведете университетска диплома програма (диплома за средно образование, например).

В допълнение, чуждестранните студенти ще имат нужда да получат местно спонсор, който е сингапурски гражданин, преди те да могат да кандидатстват за студентска виза. Някои университети и политехнически не могат да изискват от осигурител, така че учениците да се консултирате с предназначена училище на избор да се определи дали се изисква спонсорство. Обработка Visa може да отнеме 1-2 месеца в зависимост от срока на валидност на документи и количество документация студент 'S. Всички заявления се подават онлайн на имиграцията и пунктове орган на Сингапур (SOLAR), която предоставя цялата информация, необходима, за да се улесни влизането на в Сингапур "студент системата на висшето образование и.

 

Защо да учим в Сингапур?

Студентите, завършили университети Сингапур 'S се нарежда изключително високи оценки по отношение на науката и математически познания. В действителност, сингапурски ученици бяха класирана на първо място според статистическите изследвания, извършена от Международната асоциация за оценяване на образователните организация Achievement. Освен това, технологичният университет Nanyang и Националния университет на Сингапур са считани за едни от най-добрите 50 образователни институции в света. В допълнение, студентите ще се радват и отлична система за здравеопазване Сингапур 'S, които Световната здравна организация нарежда като най-доброто, на шесто място в света.

За Сингапур

На един остров град-държава, разположени на разстояние от южната част на Малайския полуостров, Сингапур често е погрешно за просто е един град, а не действително страна, която се състои от 63 острова и шест милиона души. През последните 20 години, Сингапур се превърна в силно урбанизирана, процъфтяваща икономика, задвижвана от хиляди имигранти, което ще живее в Сингапур, за да получат работа. Rainforests използват за покриване на повечето от Сингапур, но малко на биоразнообразието остава благодарение на бързото и агресивно развитие в цялата страна. Като един от света "и водещите финансови центрове, Сингапур е един от петте най-натоварените пристанища, които активно управлява на внос и износ на промишлени стоки, както и природните ресурси. Съзнавайки, че Сингапур е на трето място човек от населението, хиляди чужденци се стичат към този остров град-държава, да се възползва от неговата ниска безработица и пазарна икономика.

Политически, Сингапур е парламентарна република, силно повлиян от хората "е действие партия, която спечели всички избори, проведени в страната от 1959 г. насам. Сингапур "и конституция потвърждава представителната демокрация има за своя основна политическа единица подкрепен от Westminster система на управление. В допълнение, Сингапур последователно оцениха като имащи най-малко прозрачни и неработещ правителствата в света. Изпълнителната власт се държи от кабинета управлявана от президента и министър-председателя. Въпреки че президентът се избира с мнозинство от обществеността "е гласуване, министър-председателят се избира от членовете на кабинета.

Сингапур 'S граждани представляват пред изключително разнообразни населението. Почти 75 процента от това население са китайски, с индианците и малайци, включващ останалите 25 процента от времето.Тамилски, английски, малайски и китайски мандарин са признати за четирите официални езика, но заради притока на приблизително 11 milllion преходни хора всяка година, че е възможно да срещнете десетки различни езици, докато учи в Сингапур.

 

Основни факти за Сингапур

  • Сингапур се счита за един от най-конкурентните, безплатно и иновативни, бизнес-приятелски икономики в света. Над 7000 международни организации съществуват в момента в Сингапур, че са с произход от Япония, Европа и САЩ
  • Почти половината от Сингапур "и работната ръка са без сингапурци.
  • Икономиката е силно насърчавана от туристическата индустрия, с около 11 милиона туристи всяка година посещение в Сингапур.
  • От 2009 г., 25 на сто от учениците, записали се в сингапурски висше учебно заведение са чуждестранни студенти, предимно от Индия, Китай и различни азиатски страни.
  • Военните Сингапур, съставена от ВВС, армия и флот, може да бъде най-напредналите технологично в Югоизточна Азия. Въпреки това, тази страна "и оглед на защита е една от възпиране и дипломацията и военното си гледа като гаранция за Сингапур " и независимост.
  • Тъй като земята е оскъдна в Сингапур, правителството създаде съвет ЖИЛИЩНА да осигури жилища за почти четири пети от град-държава "и населението под формата на субсидирани държавни жилища. Алтернативно, притежаването на жилище възлиза на 85 процента, а една на всеки десет Singaporeans е собственик на превозното средство. '/ Li>

 

Сингапур "и климата

Подобно на повечето от Югоизточна Азия "и тропически климат, Сингапур " е времето остава горещо и влажно през цялата година. Студентите, посещаващи училище в Сингапур може да се очаква температурите да последователно да остане над 70 градуса (21 по Целзий) с влажността варира около 75 процента или по-висока. Жителите виж силния дъжд през ноември и декември, което увеличава нивата на влажност. За щастие, повечето от Сингапур 'S сгради са климатизирани и правителството е предприело стъпки за осигуряване на ниво на комфорт за туристите и посетителите остава приемлив.

 

Сингапур "е на валути

Доларът Сингапур е град-държава "е парична единица, която може да се замени с долара Бруней. Състои се от 100 цента, или "единици ", на SGD е определен с "$ " или "$ S ". Сребърни и златни монети са издадени в купюри от пет, десет, 20 и 50 цента, с един долар монета също на разположение.Много места в Сингапур приеме чуждестранна валута, но студентите могат да обменят парите си за SGDs в банки или кабини обмяна на валута, които могат да бъдат намерени най-много молове.

 

Сингапур 'S религиите

Тридесет и пет процента от Сингапур "и населението практика будизма, последвано от християнството, даоизъм, хиндуизъм или ислям. Почти 20 на сто не са свързани с никоя религия. Сингапур предвижда Dharma центрове и манастири, представляващи трите будистки традиции - Ваджраяна, Тхеравада и Махаяна. По-голямата част от населението на Сингапур са китайските будисти, които практикуват на Mahayan традиция.