Проектиране на магистрални архитектури

Общ преглед

Описание на програмата

12-месечният курс по Архитектурно проектиране на Майр се фокусира върху разработването и прилагането на специализирани архитектурни знания и техники и технологии за модерен дизайн.

Този курс първоначално бе създаден, за да отговори на нарастващата конкуренция при професионалното възлагане на обществени поръчки на сгради и нарастващото търсене на специализирани знания и умения за постигане на архитектурни постижения. Той предлага възможност да се съсредоточите върху архитектурния или градския дизайн, хуманитарните науки, екологичния дизайн и технологията на високо ниво на изтънченост, без да е необходимо да работите в една специализирана област.

Ключови факти

 • Като част от своята компетентност, отделът по архитектура и застроена среда ще развие вашите професионални умения и отговорно отношение към околната среда, необходими в днешния бързо променящ се свят.
 • Катедрата се ползва със силни взаимоотношения със задграничните институции.
 • Тази интердисциплинарна програма споделя модули с други следдипломни курсове в рамките на отдела.

Този курс е насочен към разработването и прилагането на специализирани архитектурни знания и усъвършенствани техники за архитектурно проектиране.

Чрез редица специализирани лекции, семинари и модули за дизайн студио ще разгледате текущите и бъдещите проблеми, пред които са изправени градските дизайнери, архитектите и технолозите и ще развиете уменията, знанията и осведомеността, които се изискват в бързо развиващия се свят на съвременните архитектурни изследвания и практики.

Архитектурният дизайн на "Март" се предлага на пълен работен ден в продължение на една година. Той не представя професионална акредитация във Великобритания.

Съдържание на учебната дисциплина

През есенните и пролетните семестъри ще завършите модулите от 120 кредита. Това ще включва основен пакет от проекти, ориентиран към научните изследвания, в една от специализираните области, предлагани за всеки семестър, състояща се от серия от семинари и студийни проекти, както и от допълнителен модул за лекции / семинари.

През летния семестър ще завършите 60 кредитна дисертация.

По време на този курс ще прекарате известно време в проучвания и иновации, базирани на студио, в широк спектър от възможности, работейки заедно с архитекти, градски дизайнери и технолози в дизайнерските студия, семинари и лекции.

Изисквания за вход

Изисквания за влизане: 2: 1 степен (или международен еквивалент) в архитектура или подобен предмет. Това трябва да включва модули в архитектурното проектиране, които възлизат на 25% -50% от общите кредити. Необходимо е също да бъде представено архитектурно проектиране.

модули

Типичните модули включват:

 • Проект "Мастърс дизайн" * (20 кредита)

 • A ** (20 кредита)

 • Мастърс Проект 2 * (30 кредита)

 • B ** (20 кредита)

 • Проучвания и професионални умения, инструменти и методи (20 кредита)

 • Избираем (един от следните): K14SUD Устойчив градски дизайн; K14FCT Дизайн Изработка; K13UDT Теория и практика на градското проектиране; Въпроси с висок ръст на K14HRI; K13AED Разширен екологичен дизайн (10 кредита)

 • Дисертация (60 кредита)

* Студентите ще могат да избират от 4 или 5 студийни единици, предлагани на студентите от Март.

** Студентите ще изберат модула от 20 кредитни лекции / семинари, който е необходимо условие за избор на студент (вж. *).

Есен (А): К14ИУД Теория и практика на градското проектиране; K14AED Разширен екологичен дизайн; Въпроси с висок ръст на K14HRI; K14DDF Проектиране на теория за изграждане и практика; K14BWP Сграда с миналото.

Пролет (B): K14DTM Дизайн технология и материали; K14PAC Places градове и култури; Проект на проект "К14CSP"; K14RTA Преосмисляне на архитектурата.

Модулите, които предлагаме, са вдъхновени от изследователските интереси на нашия персонал и в резултат на това могат да се променят, например поради развитието на научните изследвания или промените в законодателството. Този списък е пример за типичните модули, които предлагаме, а не за окончателен списък.

Кариери

Катедрата по архитектура и околна среда има международна репутация за преподаване и изследване и си сътрудничи с водещи институции в световен мащаб в областта на архитектурата, градския дизайн и устойчивите енергийни технологии.

Той е известен със своята ангажираност към интердисциплинарното преподаване и научни изследвания и затова нашите постулати са международно признати като притежаващи уменията, необходими за посрещане на съвременните предизвикателства, пред които са изправени професиите на екологичната среда.

Архитектурният дизайн на Мач осигурява основите за напреднали възможности за кариера в архитектурната практика и академичните среди. Студентите се насърчават да продължат да учат в по-висока степен чрез изследвания - MPhil или PhD.

Университетът в Нотингам е признат за постигащ златен стандарт в рамката за високи постижения в областта на обучението (TEF), чиято цел е да признае и възнагради отличното обучение и преподаване.

Изисквания за вход

 • Изисквания за кандидатстване: 2.1 (горна степен 2 степен Hons или международна равностойност)
 • Други изисквания: Трябва да се представи работно портфолио за архитектурно проектиране.
 • IELTS: 6.5 (не по-малко от 6.0 във всеки елемент)
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Свиване