Планиране на устойчивото развитие и адаптиране към MSc

Общ преглед

Описание на програмата

Планиране на устойчивото развитие и адаптиране към MSc

Това е магистърска степен, съсредоточена върху ключовите стратегически и лидерски предизвикателства, предизвикани от изменението на климата и по-широките екологични проблеми. От пространственото планиране до политиката и икономиката, този MSc стига до сърцевината на начина, по който околната среда трябва да бъде включена в процеса на вземане на решения. Тя е сред първите такива програми в Обединеното кралство, които поставят адаптационната трансформация в основата на преподаването.

Бъдещите промени в околната среда и ефективността на решенията са несигурни. Преподаваме на учениците да интегрират оценката на риска в процеса на вземане на решения. Теоретичните концепции са подсилени с приложни проекти в ландшафтно планиране, дизайн и казуси. Курсът MSc обхваща различни теми, включително използването на земята, градовете и общностите, политиката и икономиката, функцията на екосистемите, управлението на водите и отпадъците. Могат да се предприемат и допълнителни модули в изградената околна среда, енергия, устойчиви материали и възобновяеми технологии.

Как се преподава курсът?

Нашата магистърска програма се преподава чрез дистанционно обучение или чрез жилищни блокове в една от най-въображаемите екологични сгради в Обединеното кралство или в комбинация от двете.

Каква квалификация ще получите?

Успешното завършване на програмата "Устойчивост и планиране на адаптацията" в Centre for Alternative Technology води до възлагане на магистърска степен от UEL.

Модулите включват

  • Адаптация и устойчивост: концепции и планиране
  • Екосистемни услуги, използване на земята и управление на водите и отпадъците
  • Екологична адаптация, устойчивост, политика и икономика
  • Градове и общности
  • Енергийни потоци и енергийно ефективен дизайн в сградите
  • Устойчиви материали в застроената среда

Защо да учат в CAT?

Ученето в Centre for Alternative Technology (CAT) е наистина уникално преживяване. През последните 40 години CAT е в челните редици на екологичното движение, пионер с нисковъглеродна жизнена и възобновяема енергия. В Graduate School of Environment (GSE), студентите се възползват от нашите богати практически и академични знания, завършващи с необходимите умения да станат водещи играчи в сектора на устойчивото развитие. Научете повече за нашите съоръжения тук: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Ръчно учене

В CAT, практическото учене се провежда един до друг с академично изследване. Жилищните седмични седмици на учебния блок се преподават в Centre for Alternative Technology (CAT) - вдъхновяваща учебна среда. Сгушен в неизползвана кариера от шисти на ръба на националния парк Snowdonia, CAT е жива лаборатория за практични и устойчиви решения. Той съдържа някои от най-иновативните и известни екологични сгради в страната, както и една от най-разнообразните гами от инсталирани възобновяеми технологии, на място водоснабдяване и пречистване на отпадъчни води, устойчиво стопанисвани гори и акра органични градини.

гъвкавост

Това е гъвкава степен, преподавана в блокове, взети или с интензивен престой на пребиваване от пет или шест нощи в центъра, или чрез дистанционно обучение. MSc студентите са свободни да избират между тези режими на обучение за всеки модул. Има избор от модули, взети за една или две години - което означава, че степента може да е непълно работно време. Това е магистърска степен, предназначена да ви даде най-доброто възможно преживяване, като същевременно се справя добре с натиска на съвременния професионален и семеен живот.

Поглъщаща учебна среда

Седмиците на незадължителните жилищни модули включват лекции, семинари, групова работа и практически упражнения. Приложната работа има тенденция да доминира по-късно през седмицата, след като поставим теоретичните основи. Тези модулни седмици осигуряват истинска потапяща среда, за да избягат от ежедневието и да се приложат на ново учене. Много изтъкнати експерти дават лекции на гостите или провеждат семинари по време на тези модули, тъй като това е курс, който се стреми да използва опита и знанията на целия екологичен сектор.

Това е ли курсът за вас?

Ако искате да посетите за пренощуване по време на модул, където можете да посещавате лекции и семинари и да се срещнете с персонал и студенти, моля, посетете един от нашите дни. За да научите повече, посетете https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day или се свържете с нашия маркетинг директор на study@cat.org.uk

Планиране на устойчивостта и адаптацията: Изисквания за влизане

Курсовете за планиране на устойчивостта и адаптирането са предназначени да покрият широк кръг от интереси. За приемане в програмата се прилагат следните изисквания:

Бакалавър.

Студентите, които не притежават официална квалификация, но могат да докажат, че са придобили подходящи знания и умения, съответстващи на степените, и че ще могат да се възползват и да участват в програмата, могат да бъдат приети. Студентите могат да бъдат приети с напреднал статус чрез признаване на кредит или акредитация на опит или сертифицирано обучение в съответствие с Университета на Източна Лондон акредитация на (опитен) обучение (A (E) L) политика.

Студентите могат да получат достъп до програма с напреднал стаж, като до половината от кредитите, свързани с наградата се постигат чрез акредитиран опит за обучение, или до две трети чрез акредитирано сертифицирано обучение. (Когато комбинация от опитно и сертифицирано обучение е включена до половината от кредитите за наградата, може да бъде постигната чрез акредитиран опит за учене, като по-нататъшни кредити се постигат чрез акредитирано сертифицирано обучение до максимум две трети от кредитите за наградата ).

Учениците, които кандидатстват за влизане в етапите на програмата, могат да бъдат допуснати чрез нормални процеси на акредитация за придобиване на опит (AEL) или акредитация за сертифицирано обучение (ACL) или чрез одобрено споразумение за съставяне. Следователно тези кандидати трябва да могат да докажат и да докажат, че имат необходимите учебни резултати, изброени в модулите, за които търсят освобождаване.

Университетът на Източен Лондон и CAT са силно ангажирани с разширяване на участието и равните възможности за всички.

За кандидатите, чийто първи език не е английски, се изисква IELTS 6.5 (или еквивалентен).

Такси за обучение 2017

  • Студенти от Обединеното кралство / ЕИП £ 6,250 *
  • Международни студенти - 7 500 британски лири *

Такси за настаняване / храна / услуга: £ 200 - £ 250 * за седмица на модул за посещение на място

Работни дни на тезата (2 дни посещение на място) £ 100 *

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Научете повече

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Свиване