Обединени Арабски Емиерства

За ОАЕ

Обединените арабски емирства (ОАЕ) е много модерна близкоизточна държава, разположена в югоизточната част на Арабския полуостров. Страната граничи със Саудитска Арабия, Оман и Катар. ОАЕ е създадена през 1971 г. като федерация от седем емирства: Абу Даби, Аджман, Дубай, Фуджейра, Рас Ал Хайм, Шаржа и Ум Ал Qaiwain. ОАЕ е популярна туристическа дестинация, която съчетава богата културна традиция датираща повече от 2500 години с модерни градове, които се похвали небостъргачи, музеи, художествени галерии, голф игрища, спа-центрове и тематични паркове.

 

Климат

Въпреки, че около четири пети от ОАЕ има горещ и сух пустинен климат, страната също така включва планини, оазиси и брегова линия. Максимални температури летните може да достигне близо 50 градуса по Целзий в някои области, въпреки че температурите в планинските райони са по-умерени. Минимални зимни температури са около 10 градуса по ЦелзийГодишната сума на валежите е от сто и двадесет mm до 350 mm в зависимост от местоположението, от време на време внезапните наводнения. Прашни бури, които значително намаляват видимостта да се появи и в пустинни райони.

 

Култура

ОАЕ се стреми да запази традиционните културни елементи въз основа на племенен живот и ислямските принципи, докато вървят към съвременната култура. С оглед на това, че страната е наскоро подчерта, визуални изкуства, които разширяват традиционните средства за творчество, фокусирани върху поезия и слово. В резултат на ОАЕ вече има процъфтяваща, мултикултурно изкуство общност, която включва музеи, художествени галерии, изложби, културни събития, театри и на свързани с изкуството семинари и летни лагери.

 

Разходите за живот

Цените в ОАЕ обикновено са умерени, с апартаменти с една спалня, започващи от около 1 000 щатски долара (САЩ) на месец и комунални услуги с около сто и двадесет милиона щатски долара (САЩ) на месец. Хранене разходи също са много разумни.Разходите, близо до центъра на града са малко по-високи от разходите на други места. Учениците трябва да се уверете се, че бюджета за автомобили, тъй като те са жизнена необходимост в страната.

 

Учебни заведения

Учебни заведения и университети в Обединени Арабски Емиерства

Учебни заведения и университети за онлайн обучение в Обединени Арабски Емиерства