Нова Зеландия

За Нова Зеландия

Нова Зеландия е разнообразна страна с уникално културно наследство и много да предложи на международната студент. Намира се в югозападната част на Тихия океан, тази островна държава е близо до Австралия, както и Фиджи и Тонга. Тя е малка като цяло, въпреки че има големи и развиващите се градове в цялата страна. В действителност, Нова Зеландия е на едно от последните отдалечени райони, изпълнени от хора. Най-големият град на Auckland е дом на множество по-високи образователни възможности за чуждестранни студенти, но и други опции са на разположение, както добре.

Студентите се запишат в училище на възраст от шест. Те са длъжни, съгласно федералния закон, да останат в училище през 16-годишна възраст. Гражданите на страната не плащат за образованието през това време. Повечето ученици ще останат в училище през 19 години, всички от които се заплаща от правителството. Страната има ниво на грамотност от 99 на сто.

 

Климат

През по-голямата част от годината, тук климатът е мек. Годишната температура е около 50 градуса по Фаренхайт нагоре до 61 градуса F. Температурите могат да варират, но въз основа на кое място на острова живеете инча на западното крайбрежие е много влажно. Региона на Централна Отаго е полу-сух климат. Има райони с тропически гори тук, както и планинските върхове с много ниски температури.

 

Общество

Новозеландците обичат открито. Ще откриете, че това е място за посещение, ако сте след планинско катерене или каране на ски. Въпреки това, областта има силен културен елемент, който включва най-ранните традиции на културата маорите. Голяма част от страната остава далечна и много хора живеят в тези райони. В съвременните градове, все пак, ще намерите всички удобства може да се свикнали да се наслаждавате.

 

Разходите за живот

Живее в Нова Зеландия е много като живее в Австралия. Страната "и издръжката на живота в Auckland е подобно на това, което ще намерите в Лондон, Сидни, или Ню Йорк. Внесените продукти струват значително повече. За да закупите билет ход, ти си "ще прекарат NZ $ 15. За чаша кафе, ще похарчи около NZ $ 4.

Учебни заведения

Учебни заведения и университети в Нова Зеландия

Учебни заведения и университети за онлайн обучение в Нова Зеландия