Международни въпроси (УО / МС)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

The New School е прогресивен университет в Ню Йорк, където учени, художници и дизайнери се събират, за да оспорят конвенцията и да създадат положителни промени. Основана през 1919 г., университетът се състои от Училище по дизайн на Парсънс, Колеж по либерални изкуства Юджийн Ланг, Колеж по изящни изкуства, The New School за социални изследвания и множество известни дипломирани програми. The New School , многостранен подход към образованието The New School дава на студентите академичната свобода да оформят уникалните си, индивидуални пътища на обучение за един сложен и бързо променящ се свят.

относно

Сферата на международните отношения се променя. Нашите подходи в класната стая и извън нея също трябва да се променят. Получете теоретичните и практически инструменти, които трябва да се ангажирате с най-неотложните предизвикателства на 21-ви век.

Наречена за една от най-добрите международни програми на Асоциацията за външна политика, Graduley Graduate Programs in International Affairs е отличителна в традицията The New School : критична, ангажирана и наистина глобална.

Разликата в SGPIA

Международните отношения в The New School се открояват от конвенционалните програми за уникалната комбинация от педагогически и научни ангажименти:

 • Критична и глобална перспектива за международните проблеми
 • Ангажирано, полево обучение чрез нашите международни полеви програми, нашата практика в международните отношения и други предложения
 • Мултидисциплинарни социални изследвания, опиращи се на традициите на The New School за социални изследвания
 • Малки класове, достъпен факултет и гъвкава учебна програма, която позволява на студентите да приспособят своите изследвания към техните интереси и цели

Динамична учебна програма

В програмите за студенти по международни отношения в Studley постоянно адаптираме учебната програма, за да отговорим на най-належащите актуални въпроси като социални и икономически права, развитие на градските и общностите, нови медии и технологии, околната среда, миграцията и бежанците, международното право, конфликти и укрепване на мира.

The New School предлага две възможности за магистърска степен по международни отношения:

Факултет от световна класа

Факултетът по международни отношения са водещи учени от цял ​​свят, с опит в областта на антропологията, социологията и политиката, медиите и икономиката. Програмата също така се основава на широк спектър от водещи експерти и професионалисти в Ню Йорк, които донасят в класната стая неотдавнашен международен опит с редица въпроси и професионални направления.

Обучение, основано на фиктивни умения

Студентските програми по международни науки се ангажират с потапяне, дългосрочно и полево обучение. В допълнение към предоставянето на редица възможности за стажове и практикуми, програмата предлага две интензивни летни програми, които са отворени за студенти в магистърските и магистърските програми, както и студенти от други програми за нови училища и други университети:

 • Нашата подписка Международна програма за поле , с възможности за научни изследвания и стажове в сайтове по целия свят
 • Седемседмичното лятно проучване на Обединените нации , потапяща програма, базирана в централата на ООН

Свързване с Ню Йорк

Международните студенти в The New School се възползват в пълна степен от несравнимите ресурси на Ню Йорк в областта на международните отношения. Изключителната гама от международни неправителствени организации, междуправителствени институции и глобални компании - от Организацията на обединените нации до Human Rights Watch до големи медийни организации - предоставя уникални възможности за студентски изследвания, стажове и практики. Нашите практически курсове свързват студентите с тези организации чрез проекти, които стартират студентски кариери, а членовете на факултетите на SGPIA, които работят в тези организации, предоставят на студентите директен достъп до най-актуалните съвременни проблеми в тази област.

Акценти на програмата

 • В магистърската степен: изберете концентрация в градовете и урбанизацията, конфликтите и сигурността, развитието и глобалното правосъдие, управлението и правата или медиите и културата.
 • В магистърска степен: да персонализирате учебната програма, като избирате от 15 модула в конкретни предмети, инструменти и аналитични методи.
 • Да се ​​обърне внимание на глобалните проблеми, като се използват иновативни инструменти като географски информационни системи, медийни изследвания и застъпничество, както и дизайн и оценка на участието.
 • Получете възможността да прекарате девет седмици в изучаване и изследване в чужбина чрез нашата единствена международна програма за поле.
 • Посетете големи международни организации в сърцето на Ню Йорк, включително възможността да се присъедините към потапящата се седмична седмица на ООН.

Кариери

Текущите студенти могат да осъществяват връзки с над 1400 възпитаници на SGPIA, които работят по целия свят. Алумни работят в държавни и правителствени служби, международни организации, неправителствени организации и организации с нестопанска цел, академичните среди, медиите и частния сектор. Кариерата Office предлага постоянна подкрепа за настоящи и бивши студенти.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Научете повече

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение