Магистър по химия

Western Carolina University

Описание на програмата

Прочетете официалното описание

Магистър по химия

Western Carolina University

106389_106314_Graduate-Chemistry_2.jpg

За програмата

Нашата дипломна програма предлага разнообразие от концентрации в химия, които се предлагат според вашите нужди. Възможностите за научни изследвания обхващат всички основни дисциплини на химията (аналитични, биохимични, неорганични, органични и физични) с изследователски групи, специализирани в приложения, включващи материали, науки за околната среда и криминалистика.

Изследванията в нашата програма се подкрепят от набор от най-съвременни инструменти, включващи спектрометрите FTIR, NMR, GC-MS, UV-Vis, AA и ICP-OES, както и хроматография, анализатор на размера на частиците и ДНК секвенатор. Нашата програма използва високопроизводителни компютри с софтуер за молекулярна динамика, като AMBER и квантови механични пакети, включително NWChem, Spartan и Gaussian.

Магистърската програма по математика ще ви даде възможност да придобиете висококвалифицирана степен по химия и ще ви подготви за кариера като индустриален химик, кандидатстващ за медицинско училище или за по-нататъшно обучение в други професионални училища или докторска степен програми. Магистър по химия може също да ви помогне с напредването в текущата си работа.

Степени пътеки

Пълна концентрация

Степента на изискванията за тази двугодишна програма включва 30 часа дипломиран курс и оригинален изследователски проект, теза и устна защита.

Магистърската наука по химия, всеобхватна концентрация дава възможност на студентите по химия да преследват изследователски проекти, обхващащи целия спектър от химически дисциплини, включващи аналитична, биологична, неорганична, органична и физична химия с приложения в областта на материалите, химия на околната среда, съдебна химия и биологични системи.

Програмата за магистърска степен по химия изисква минимум 30 семестър часа обучение. Най-малко половината от курсовете трябва да са от тези курсове с цифри 600 или повече. Девет часа трябва да са от основните дисциплини в областта на химията, а останалата част от курсовете са избираеми по степен на завършване, подбрани под ръководството на Вашия изследовател съветник.

Кандидатите, които не притежават бакалавърска степен по химия, могат да бъдат задължени да вземат курсове за предучилищна подготовка по химия, които не се взимат предвид изискванията за степента на висшето образование. Предвижда се устна защита както на абстрактна, така и на заключителна дисертация, както е посочено от Катедрата по химия и физика.

Концентрация на химия в околната среда

Степента на изискванията за тази двугодишна програма е подобна на всеобхватната програма на МС, с изключение на курсовете и научните изследвания са по-фокусирани върху екологичната химия.

Програмата за магистърски науки по химия с концентрация на химия в областта на околната среда изисква минимум 30 семестъра за семестъра, включително дипломна работа, както е посочено от Катедрата по химия и физика.

Тази концентрация ще ви даде възможност да разгледате химия на околната среда от редица гледни точки, включително източниците, реакциите и въздействията на химичните вещества в околната среда, транспорта и въздействието на химикалите и съдбата на химичните видове във водата, почвата, въздуха и жизнената среда.

Няколко факултета са извършили изследвания, насочени към рекултивация на околната среда, био-пестициди и естествени химия. Вижте нашата страница на Факултета за научни изследвания за описание на екологично ориентираните възможности за научни изследвания.

Концентрация на професионалната наука

Степента на изискванията за двугодишната програма включва 30 часа дипломиран курс, съставен от смес от курсове по химия, бизнес курсове и стаж или приложни проекти.

Студентите от ППУ ще работят със специализиран факултет, който да използва най-съвременни технологии за химията и иновативни бизнес теории и практики за решаване на реални проблеми. КПС ще увеличи професионалната мрежа на студентите и перспективите за работа в бързо развиващите се химически отрасли като природни продукти, фармацевтични продукти и аналитични приложения на процесите.

Има три професионални парчета: изпълнителни, технологични и финансови , всички от които имат общо научно ядро. Тази програма е идеална за хора, които се интересуват от индустриални приложения или които понастоящем работят в частния сектор, търсещи професионално развитие.

Акценти на програмата

 • Студентите ще получат магистърска степен по математика
 • Цялото обучение ще се съсредоточи върху химия и бизнес / професионални умения, които са необходими на химическата промишленост
 • Концентрацията на MS Chemistry Professional Science е 30 часа и включва следното:
  • Петте химия курсове, които се съсредоточават върху биотехнологиите, биохимията, инструменталните техники и структурното определяне;
  • Три бизнес "песни", от които да избирате: изпълнителни, технологични и финансови; и
  • Стаж в регионална компания или изследователски проект, където студентите ще прилагат своето обучение в контекста на реалния свят.

Ускорена траектория BS / MS (ABM)

За сегашните студенти по СУП друга възможност за завършване на нашите магистърски програми е програмата "ABM", която предоставя на студентите, които печелят бакалавърската си наука (BS) по химия, да придобият магистърска степен по химия в ускорено време , Студентите получават начален стаж по завършващите си студенти през старшите си години и официално встъпват в следдипломна квалификация след завършване на бакалавърска степен.

ABM пистата по химия позволява на изключителен студент да изпълни изискванията за BS и MS градуса в ускорена времева рамка. Студентите започват своето изследване и завършват курсовата си работа, докато печелят BS степен. До 12 кредитни часа на курсовете се отчитат двойно спрямо изискванията за BS и MS степен.

Студентите с минимален GPA от 3 000 могат да кандидатстват за писта ABM, след като са спечелили най-малко 60 кредита (най-малко 24 кредита са спечелени в WCU за студенти за трансфер). След консултация с директора на Програмата за завършване на курса студентите кандидатстват, като попълнят онлайн заявлението за завършено висше училище. След като студентът получи бакалавърска степен, той или тя е официално записана в магистърската програма по химия, а завършващите кредити, взети като студент, се прехвърлят на завършващата степен.

Студентите могат да избират от изчерпателната концентрация, концентрацията на химия в околната среда или концентрацията на професионалната наука. Всяка концентрация включва минимум 30 семестър часа обучение, включително защита на тезата или стаж, в зависимост от концентрацията.

ПРОЦЕС НА ПРИЛАГАНЕ

Процес на кандидатстване

Въпреки че за програмата MS се изисква бакалавърска степен, степента на химия не е! Ние насърчаваме кандидатури от математика, компютърни науки, физика, биология, здравеопазване на околната среда, управление на природните ресурси и студенти по геология. Въпреки това, кандидатите с бакалавърска степен в области, различни от химия, могат да бъдат задължени да предприемат допълнителни курсове.

Заявленията се приемат както за есенни, така и за пролетни семестър. Чрез електронното си приложение подайте

 • Преписи (неофициално)
 • GRE Общи резултати от теста
 • Три препоръчителни писма
 • 1-2 изявление на страница, очертаващо целите и научните интереси

МЕЖДУНАРОДНИ ЗАЯВИТЕЛИ

Международни кандидати, които не са завършили бакалавърска степен в англоезична учебна програма, също трябва да представят

 • Оценка на транскриминацията
 • TOEFL резултати106386_106311_Graduate-Chemistry_1.jpg
Тук се предлагат програми по:
 • Английски


Последна актуализация December 10, 2018
Срок и цена
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Дата на начало
септ. 2019
Duration
Продължителност
Редовна форма
Price
такса
- $ 4974.38: в щатски / семестър за редовни студенти; $ 10177.88: Извън щатски / семестър за редовни студенти
Information
Deadline
Запитване на информация
One Week Prior to the Start of Term
Locations
Съединени Американски Щати - Cullowhee, North Carolina
Дата на начало : септ. 2019
Крайна дата за записване Запитване на информация
One Week Prior to the Start of Term
Дата на завършване Запитване на информация
Dates
септ. 2019
Съединени Американски Щати - Cullowhee, North Carolina
Крайна дата за записване Запитване на информация
One Week Prior to the Start of Term
Дата на завършване Запитване на информация