Магистър по финанси

Общ преглед

Описание на програмата

Подгответе се да посрещнете финансовите нужди на пазара.

Lerner College признава, че финансовото управление е от ключово значение както за управлението на активи, така и за създаването на активи във всяка индустрия. Програмата за магистър по финансите обхваща както количествени, така и качествени аспекти на вземането на финансови решения, включително управление на риска, капиталово бюджетиране, инвестиции, финансиране и корпоративно управление. Emerge е готов да посрещне нарастващото търсене на принципни финансови експерти, способни да решават практически и практически задачи.

Акценти на програмата

Учебната програма на Lerner MS в областта на финансите се основава на финансовата теория и емпиричните методи, използвани от професионалисти, които практикуват корпоративни финанси, оценка на финансовата сигурност, финансово моделиране, управление на портфейли, управление на финансови услуги, управление на финансовия риск и корпоративно управление. Програмата изследва съществените теории и случаи на най-добри практики:

 • Финансово прогнозиране
 • Времева стойност на паричните техники
 • Оперативен и финансов риск
 • Разходи за капитал
 • Методи за оценка

Тези важни инструменти и концепции разкриват как корпорациите вземат финансови решения, които максимизират стойността на акционерите. Ще получите нюансирано разбиране на краткосрочните и дългосрочните капиталови инвестиции, рисковете и ползите от сливания и придобивания и как да се справите с финансовите затруднения.

Изисквания към програмата

Предварителни

Очаква се учениците да имат еквивалент на MATH 221 - Calculus и MATH 230 - Крайна математика с приложения. Също така, студентите ще се нуждаят от основни компютърни умения, еквивалентни на MISY 160 - Business Computing: Tools and Concepts. Като допълнителна предпоставка от учениците се очаква да придобият основни концепции за финансиране и счетоводство в ACCT 800 - Финансова отчетност и анализ и FINC 850 - Финансов мениджмънт. Тези обучителни курсове могат да бъдат отменени за студенти, които имат трудов стаж или предишна курсова работа в областта.

Курсове (30 кредита)

 • FINC 870 - Теория на вземането на финансови решения
 • FINC 871 - Работна среща по финанси: Семинар
 • FINC 872 - Работна среща по финанси: емпирични изследвания
 • ECON 803 - Приложна иконометрия I
 • ACCT 820 - Анализ на финансовите отчети
 • FINC 851 - Корпоративен финансов анализ
 • FINC 861 - Финансово моделиране и оценка
 • FINC 852 - Инвестиционен анализ и управление на портфейли
 • FINC 856 - Финансов инженеринг и управление на риска
 • FINC 855 - Капиталови пазари

Избираеми курсове (6 кредита)

Избираемите курсове могат да бъдат предварително одобрени на ниво FINC, ACCT, ECON, STAT, FREC или MATH. Студентите не се ограничават до тези курсове, а с одобрението на директора на програмата могат да се използват и други курсове за завършване на специалност, за да се удовлетворят избирателните изисквания.

Опции за формат на програмата

Изберете една от петте пътеки през магистърската програма по финансите, всяка от които отговаря на конкретната ви работна позиция, целите на кариерата и заплатата и житейската ситуация.

MS ускорена програма

Ако вече притежавате бакалавърска степен по финанси, можете да завършите магистърската степен по финанси в една година на интензивно обучение (есенни и пролетни семестри, зимни и летни сесии). Тази програма е за вас, ако имате отлични количествени умения и можете да посветите усилията си на пълно работно време на курсовата си работа.

Пълен работен ден

Програмата за пълно работно време предлага повече гъвкавост от ускорената програма и обикновено отнема 18 месеца. Можете да избирате от широк избор от избираеми курсове и може би да провеждате стаж.

Ограничена програма за непълно работно време

Ако вашият работен график е гъвкав, можете да завършите магистърската степен по финанси в непълно работно време, докато работите, като посещавате някои курсове през деня. Някои курсове могат да бъдат предложени и вечер.

Двойна MBA / MS програма за финанси

Нашата двойна програма MBA / MS в областта на финансите съчетава стратегическите бизнес умения на MBA с задълбоченото проучване на финансите.

Програма за ускорена степен на BSMS

С ускорената бакалавърска степен по финансите MS във финанси, можете да завършите необходимите 145 кредитни часа, необходими, за да спечелите както BS, така и MS в областта на финансите, за по-малко време и с по-малко кредити, отколкото ако сте попълнени отделно.

Кариерни възможности

Вашият MS в областта на финансите степен може да ви подготви за различни възможности за кариера и цели, от Уолстрийт до Main Street и бизнес центрове по целия свят.

Позициите за корпоративни финанси могат да бъдат открити в компании от всякакъв мащаб, от големи, международни предприятия до малки предприятия. Допълнителни позиции за корпоративни финанси включват финансови анализатори, касиери и вътрешни одитори.

 • Корпоративни финанси

Помогнете на големите и средните компании да осигурят и управляват капитала, необходим за управлението на предприятието, като същевременно максимизират корпоративната стойност и намаляват финансовия риск. Надзор на финансовите отчети, разработване на прогнози, създаване на модели, изучаване на потенциални придобивания и разработване на програми за капиталови разходи.

 • Инвестиционно банкиране

Помогнете на клиентите да придобият капитал чрез създаване и издаване на дългови и капиталови ценни книжа. Да играе ключова роля за улесняване на финансовите реорганизации, сливания и придобивания.

 • Инвестиционни изследвания

Разгледайте и оценете финансовите отчети на фирмата и икономическите тенденции. Изготвяне на доклади и модели, използвани от банките или големите инвеститори за изготвяне на препоръки и решения за портфолио.

 • Управление на частното богатство

Сервирайте база от клиенти с висока нетна стойност чрез предоставяне на всеобхватни и персонализирани услуги за финансово планиране като стратегии за инвестиции и управление на риска.

 • Финансиране на недвижими имоти

Създайте информация, която помага на компанията или клиента да откриват, купуват, разработват и продават сгради и имоти.

 • Консултантски услуги и консултации

Провеждане на експертен и независим анализ по въпроси като оценка на активите или финансови въпроси, необходими за съдебни спорове.

Промишлен факултет

Финансовият факултет на Lerner дава дълбоки познания в областта на приложните изследвания, обширен корпоративен опит и широкообхватни асоциации и мрежи за асоцииране - всичко това може да доведе до нови познания за променящата се глобална икономика и индустрия. Факултетният опит включва такива области като:

 • Корпоративни финанси
 • оценка
 • Сливания и придобивания
 • Корпоративно управление
 • Международни финанси
 • Пенсиите
 • Първоначално публично предлагане
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shap ... Научете повече

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shaping communities and helping students to reach their full potential, something we call Opportunity, Inc. Свиване