Магистър по усъвършенстван дизайн, стратегия и управление на предприемачеството

Общ преглед

Описание на програмата

Тази магистърска степен ще ви даде възможност да се адаптирате към нови бизнес и социални сценарии, като ви предоставя широки познания за стратегии, както и различни начини за подход към творческото предприемачество, за да материализирате реални проекти.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Основни данни

 • Степен: магистър по усъвършенстван дизайн, стратегия и управление на предприемачеството, собствена степен, издаден от Университета Pompeu Fabra (UPF) и ELISAVA в сътрудничество с бизнес училището в Ротердам
 • Посока: Хорхе Родригес Нието
 • ECTS кредити: 60
 • Продължителност: от октомври 2020 г. до юли 2021 г .; Четвъртък и петък: оценки и конференции.
 • Цена: октомври 2020 г.: 11 000 евро (+ 450 евро предварителна регистрация)
 • Език: английски
 • Екскурзия: Разходите не са включени
 • Изисквания за достъп и прием: Официална университетска степен или еквивалентна. Бизнес идея или намерение за разработване на главен проект.

представяне

Може ли управлението на дизайна да помогне да се адаптира към постоянно променящите се пазари? В „ Магистърът по усъвършенстван дизайн, стратегия и управление на предприемачеството“ ще можете ли да отговорите на нуждите на потребителите и пазара?

Дизайнът все повече се възприема като междусекторна дейност на сложното управление, където се намират нуждите на потребителите / потребителите, динамиката на пазара и бизнес стратегиите. По същия начин, методологиите за управление, известни още като управление на дизайна, не успяха да се адаптират към променящия се и динамичен поток на днешните пазари и бизнес настроение.

Необходимостта от планиране и създаване на нови модели изисква скъсване с твърди структури и приемане на по-органични методологии, адаптивни към време на постоянна промяна и на нови общества и нововъзникващи пазари. Това ново планиране трябва да се съсредоточи върху стратегията и предприемачеството с нови предварително създадени идеи като модели за разработване на проекти за творчески и бизнес професионалисти и като модел за по-креативни компании.

Тази програма се основава на практическа методология на обучение и работи с реални бизнес проекти, които участниците ще разработват през първия месец от часовете. Участниците могат да донесат свои собствени бизнес проекти или да развият сътрудничество със съучениците си. Целта е да завършите магистърската степен с готов проект за инвестиция.

Магистърът по усъвършенстван дизайн, стратегия и управление на предприемачеството (MaDE) има нетрадиционна структура, която предлага както гъвкавост, така и подкрепа за текущите нужди на предприемача. Четири модула се провеждат в Барселона и още три в Ротердам (студентите ще пътуват до Ротердам поне една седмица три пъти годишно). Комбинация от семинари онлайн и на място осигуряват постоянна подкрепа за работата на участниците.

Този курс е разработен от ELISAVA дизайн, стратегия и управление на ELISAVA и се провежда в сътрудничество с бизнес училището в Ротердам.

цели

 • Тази програма има за цел да предостави на участниците необходимите инструменти и среда, за да се запознаят с новата динамика на обмена, за производството и дистрибуцията на продукти и услуги.
 • Целта му е да генерира интердисциплинарни синергии, които дават на участниците знания за разработване на нови проекти и оптимизиране на тези, които вече съществуват.
 • Програмата ще обучава студентите в познанията и прилагането на методологиите за работа по управление на дизайна, които се адаптират към новите бизнес, социални и географски сценарии на съвременния свят. За целта тя ще предостави на участниците широко разбиране на стратегиите и различните начини за подход към творческото предприемачество от гледна точка на Стратегия и управление.

компетенции

 • Предприемачески умения и компетенции
 • Стратегически компетенции за иницииране и развитие на бизнес идеи.
 • Умения за развитие на бизнес модел.
 • Разработване и внедряване на бизнес идеи за креативни и не творчески индустрии.
 • Управление на проекти Административни умения за управление на компания.
 • Финансови умения за вземане на решения и инвестиране в бизнес идеи.
 • Бизнес мрежи Публично изказване Развитие на вътрешни партньорски умения.
 • Дизайн и прототипиране на цифрови продукти и услуги, електронна търговия и търговия на дребно.
Последна актуализация May 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Научете повече

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Свиване