Магистър по управление на веригата за доставки (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Описание на програмата

Прочетете официалното описание

Магистър по управление на веригата за доставки (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Тази уникална програма за магистърска степен по магистърска степен по управление на веригата за доставки се доближава до управлението на веригата за доставки от интегрирана гледна точка, включваща икономика, операции, логистика, управление на риска, лидерство и ИТ. Тази наистина глобална програма се провежда на три континента. Студентите ще прекарат първия семестър в Хамбург (Германия), второто полугодие в Шанхай (Китай) и третото полугодие в Кноксвил (Тенеси, САЩ). Крайният семестър е посветен на стаж и магистърска теза.


Магистърът на науките Три-континент в глобалното управление на веригата за доставки е интелигентен ход в кариерата - ето защо:/>


Добавете "глобално" към "управление на веригата за доставки"./>

Когато казваме "глобално управление на веригата за доставки", ние го разбираме! Тази образователна програма ще ви даде уникалната възможност да изпитате управлението на веригата за доставки от гледна точка на трите най-големи световни икономики в света. Той ще ви потопи в света на международните бизнес практики и ще обсъдите ефектите от световните икономически тенденции с местни ръководители и академични експерти.


Вземете кариерата си на следващото ниво./>

По време на програмата студентите от трите партньорски университета ще бъдат в една интегрирана класа. Това ви поставя в мрежа, обхващаща света и бизнеса с веригата за доставки, която ще подхранва бъдещата ви кариера. И уменията за междукултурно управление, които развивате за справяне с хора от цял ​​свят, ще ви превърнат в истински световен гражданин.


Научете от най-добрите, за да станете най-добрият./>

Трите партньорски университета имат международно студентско тяло, изключителен факултет, интимна учебна среда и обширни корпоративни връзки. Те принадлежат към водещите академични институции за логистика и управление на веригата за доставки в съответните им региони. Изучаването от най-добрите ще ви даде конкурентно предимство на пазара на труда и ще продължите кариерата си.


TriContinent MSc в глобалното управление на веригата за доставки е кооперативна програма от Kühne Logistics University , университета в Тенеси и университета Тонджи./>


Участващи университети/>


Всеки от трите университета, които участват в MSc TriContinent, има особена сила в управлението на веригата за доставки и всеки от тях получава най-високите класации за своя предмет в собственото си национално проучване. Разположен в водещия логистичен метрополис в Северна Европа, KLU е единственият логистичен университет в света. Магистърската програма в Университета на Тенеси (UTK) се разглежда като една от най-всеобхватните и съвременни програми за веригата за доставки в глобален мащаб. Университетът по икономика и управление на Тонджи е една от първите институции в Китай, които предлагат специалности и специализации в управлението на веригата за доставки./>


Изисквания за прием/>

  • Бакалавърска степен или еквивалент от признат университет или колежа *
  • TOEFL, IELTS или CAE / CPE, за да демонстрират владеене на английски език. TOEFL, IELTS или еквивалентен сертификат не трябва да са по-стари от 2 години към момента на подаване на заявлението. В случай на приемане, моля, имайте предвид, че за записването ще ви е необходим официален доклад (хартиен носител). Затова, моля, посочете името на KLU когато се регистрирате за тест, ако е възможно (институционален код на TOEFL е 7373).

* Бакалавърската степен трябва да включва най-малко 180 ECTS. Ние се нуждаем от специалност в областта на бизнеса или икономиката, но ще разгледаме и други области като индустриално инженерство, бизнес информатика и математика, ако бакалавърската ви степен съдържа достатъчен брой курсове (най-малко четири) в бизнес администрацията или икономиката.

Още нямате сертификат за бакалаво? Само да предоставите препис от записи и можете да изпратите сертификата си за бакалаво на по-късен етап.

Моля, проверете https: //www.the- KLU .org / degree-programs / изберете-your-program / master-in-supply-chain-management-tricontinent / за подробности относно процеса на приемане или изпратете имейл - KLU .org.

Силно препоръчваме кандидатите от страни извън ЕС да кандидатстват до 31 март, тъй като визовият процес отнема до два месеца.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски


Последна актуализация March 10, 2018
Срок и цена
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Дата на начало
септ. 1, 2018
Duration
Продължителност
Редовна форма
Price
такса
7,475 EUR
Information
Deadline
Юни 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Германия - Hamburg, Hamburg
Дата на начало: септ. 1, 2018
Крайна дата за записване Юни 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Дата на завършване Запитване на информация
Dates
септ. 1, 2018
Германия - Hamburg, Hamburg
Крайна дата за записване Юни 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Дата на завършване Запитване на информация
Price
€ 7,475 на семестър
Видео

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management