Магистър по управление на веригата за доставки (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Описание на програмата

Прочетете официалното описание

Магистър по управление на веригата за доставки (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Тази уникална програма за магистърска степен по магистърска степен по управление на веригата за доставки се доближава до управлението на веригата за доставки от интегрирана гледна точка, включваща икономика, операции, логистика, управление на риска, лидерство и ИТ. Тази наистина глобална програма се провежда на три континента. Студентите ще прекарат първия семестър в Хамбург (Германия), второто полугодие в Шанхай (Китай) и третото полугодие в Кноксвил (Тенеси, САЩ). Крайният семестър е посветен на стаж и магистърска теза.

Master of Science в глобалното управление на веригата за доставки (Tricontinent) е интелигентен ход на кариерата - ето защо:

Добавете "глобално" към "управление на веригата за доставки".
Когато казваме "глобално управление на веригата за доставки", ние го разбираме! Тази образователна програма ще ви даде уникалната възможност да изпитате управлението на веригата за доставки от гледна точка на трите най-големи световни икономики в света. Той ще ви потопи в света на международните бизнес практики и ще обсъдите ефектите от световните икономически тенденции с местни ръководители и академични експерти.


Вземете кариерата си на следващото ниво.
По време на програмата студентите от трите партньорски университета ще бъдат в една интегрирана класа. Това ви поставя в мрежа, обхващаща света и бизнеса с веригата за доставки, която ще подхранва бъдещата ви кариера. И уменията за междукултурно управление, които развивате за справяне с хора от цял ​​свят, ще ви превърнат в истински световен гражданин.


Научете от най-добрите, за да станете най-добрият.
Трите партньорски университета имат международно студентско тяло, изключителен факултет, интимна учебна среда и обширни корпоративни връзки. Те принадлежат към водещите академични институции за логистика и управление на веригата за доставки в съответните им региони. Изучаването от най-добрите ще ви даде конкурентно предимство на пазара на труда и ще продължите кариерата си.


MSc в управлението на глобалната верига на доставките (Tricontinent) е кооперативна програма от Kühne Logistics University , Университета в Тенеси и университета Тонджи.

учебна програма

Двугодишният ни MSc в управлението на глобалната верига на доставките (Tricontinent) започва ежегодно на 1 септември.

  • Курсове по логистика, управление на веригата за доставки, управление, икономика
  • Семестър 1 до 3: Курсова работа и екипни проекти на три континента (Европа, Азия, Северна Америка)
  • Семестър 4: стаж (3 месеца) / магистърска теза (4 месеца) в университета в страната
  • Степен, издаден от съответния университет по домовете

Участващи университети

Всеки от трите университета, участващи в MSc в глобалното управление на веригата за доставки (Tricontinent) има особена сила в управлението на веригата за доставки и всеки от тях получава най-високите класации за своя предмет в собственото си национално проучване. Намира се в водещия логистичен метрополис в Северна Европа, KLU е единственият логистичен университет в света. Магистърската програма в Университета на Тенеси (UTK) се разглежда като една от най-всеобхватните и съвременни програми за веригата за доставки в глобален мащаб. Университетът по икономика и управление на Тонджи е една от първите институции в Китай, които предлагат специалности и специализации в управлението на веригата за доставки.

Изисквания за прием

  • Бакалавърска степен или еквивалент от признат университет или колежа *
  • TOEFL (iBT: 80) или IELTS (лента 6.5) или CAE / CPE (клас С) за демонстриране на английски език. TOEFL, IELTS или еквивалентен сертификат не трябва да са по-стари от 2 години към момента на подаване на заявлението. В случай на приемане, моля, имайте предвид, че за записването ще ви е необходим официален доклад (хартиен носител). Затова, моля, посочете името на KLU когато се регистрирате за тест, ако е възможно (институционален код на TOEFL е 7373).

* Бакалавърската степен трябва да включва най-малко 180 ECTS. Ние се нуждаем от специалност в областта на бизнеса или икономиката, но ще разгледаме и други области като индустриално инженерство, бизнес информатика и математика, ако бакалавърската ви степен съдържа достатъчен брой курсове (най-малко четири) в бизнес администрацията или икономиката.

Още нямате сертификат за бакалаво? Само да предоставите препис от записи и можете да изпратите сертификата си за бакалаво на по-късен етап.

Процес на приемане

Искаме такса за кандидатстване в размер на 100 евро за кандидати, които не са от ЕС. Приложението Ви ще бъде обработено само след като получим това.

Ще разгледаме кандидатурата Ви веднага щом получим всички необходими документи и ще Ви уведомим незабавно за решението на съвета за приемане (6-8 седмици).

Тук се предлагат програми по:
  • Английски


Последна актуализация September 15, 2018
Срок и цена
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Дата на начало
септ. 1, 2019
Duration
Продължителност
Редовна форма
Price
такса
7,475 EUR
€ 7,475 на семестър
Information
Deadline
Юни 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Locations
Германия - Hamburg, Hamburg
Дата на начало : септ. 1, 2019
Крайна дата за записване Юни 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Дата на завършване Contact school
Dates
септ. 1, 2019
Германия - Hamburg, Hamburg
Крайна дата за записване Юни 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Дата на завършване Contact school
Видео

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management