Магистър по труда и политика

Общ преглед

Описание на програмата

The Магистър по труда и политически изследвания е предназначена за съединистите, човешки ресурси, специалисти арбитрите, преподаватели, журналисти, политически активисти, адвокати, както и участници в правителството или частния сектор. Докато програмата предвижда фон в трудовите отношения в Америка, труда история, трудовото право и колективното договаряне, основната концентрация е върху актуалните проблеми и политики, породени от промените в глобалната икономика, технологии, на работната сила и на работното място.

За студенти търсят професионално развитие, програмата има за цел да разшири възможностите ви за професионална компетентност и възможности за професионално развитие чрез засилване на комуникацията ви, аналитична и лидерски умения.

Описание на програмата

На труда и политически изследвания жалби програма за докторанти, наети от синдикатите, бизнеса, държавните институции и училища, както и студенти, работещи в труда и политиката. Тя е предназначена да ви направи по-ефективни в сегашното си положение и да ви подготви за по-големи отговорности или нови позиции, които се занимават с въпроси от значение за труда, индустриалните отношения и човешки ресурси.

Въпреки че програмата ви осигурява с опит в трудовите отношения в Америка, труда история, трудовото право и колективното договаряне, концентрацията на текущи проблеми и политики, породени от промените в глобалната икономика, технологии, на работната сила и на работното място.

Програмата също така има за цел да разшири възможностите ви за професионална компетентност и възможности за професионално развитие чрез засилване на комуникацията ви, аналитична и лидерски умения.Той ви съветва да използвате вашите избираеми дисциплини, методи на разследване и окончателен проект за разработване на пространство на специалност. Факултет ще ви помогне да проектирате вашите собствени курсове, преследва индивидуални изследователски проекти и разработване на practicums и стажове.

Можете също така да имат възможност да упражняват концентрация в управлението на човешките ресурси Тази иновативна програма ви позволява да разгледа въпроси, свързани с променящата се работна сила чрез изучаване на темите, включени в такива курсове като:. Възнаграждения, мотивация и ефективност, насърчаване на организация за обучение на възрастни чрез развитие и обучение и постигане на организационната ефективност.

Всички записван студенти първи запишат на есента или пролетта пребиваване. Всички нови записван учениците трябва да вземат първите две задължителни курсове, политически изследвания I и семинар труда акцента, която да започне едва през есента и пролетта.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Основана през 1971 г., Empire State College, Държавния университет на Ню Йорк, е едно от университета 'S 13 колегии на науките и изкуствата, акредитирани от средните щати Комисионна за висшето образо ... Научете повече

Основана през 1971 г., Empire State College, Държавния университет на Ню Йорк, е едно от университета 'S 13 колегии на науките и изкуствата, акредитирани от средните щати Комисионна за висшето образование. Ние са уникално проектирани да обслужват възрастни преследващи Средно, Средно "е и капитанът 'S градуса. Колежът предлага достъпни, SUNY градуса на място на 35 места в щата Ню Йорк и в чужбина, както и изцяло онлайн. &nbsp Вие избирате как, кога и къде ще учат. Когато се вземе курсове в Empire College членка, вие сте сред 17 000 възрастни, обслужвани ежегодно от колежа. &nbsp Ние предлагаме: Достъпни SUNY обучение Degrees, които могат да бъдат пригодени да отговарят на вашето образование, кариера и лични цели A ясен процес за оценка и предоставяне на кредит за обучение на ниво колеж от работата си и житейски опит Независима програма за обучение, водени от изключителни преподаватели ментори SUNY, която ви позволява да учи в удобно за вас "Transfer-приятелски " политики Student онлайн библиотека и учебни ресурси През последните студентски изследвания SUNY, Empire State College последователно се нарежда # 1 в удовлетвореност на студентите. Нашите онлайн програми степен са лидери в индустрията с повече от 300 курсове. &nbsp Нашите 53 000 възпитаници сме горди, че техните градуса са актуални, уместни и пазарно, често води до промоции, нова работа или магистър 'S степен проучвания. Свиване