Магистър по теология, министерство и мисия

Общ преглед

Описание на програмата

Тази следдипломна степен по теология, министерство и мисия е валидирана от Университета Дърам като част от схемата на Общите награди. Това е възможност да се развият теологични изследвания, идеални за тези, които се занимават с каквато и да било служба в Църквата, или да бъдат издигнати или ръкоположени. Той е особено подходящ за тези в ранните години на служение или по-късно, когато отпускът на почивка дава възможност за по-нататъшно изучаване и размисъл. Това е курс за дистанционно обучение, предназначен да се побере във вашата работа и други ангажименти.

УО обикновено е отворен за тези с добра степен на теология. В зависимост от вашите предишни квалификации и опит курсът обикновено може да бъде завършен след три години.

MA модули

Ще изучавате 7 модула от 7 ниво, на непълен работен ден в продължение на три години, свързани с теологичните познания на вашия професионалист

Оценката на работата е разнообразна чрез средствата на задачите, размишленията, преживяванията и портфейлите. Вашият личен учител ще ви помогне да се подготвите за тези и да предложите съвети как да развиете своето обучение. Всеки модул ще бъде маркиран с обща оценка за УО.

Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от повече подробности за модулите или оценката.

КАКВО ЩЕ ИЗСЛЕДВАМ?

  • Изследвания и размисли, ресурси и методи
  • Образованието и учебната църква
  • Разширено теория и методи в практическата теология
  • Разширено изследване на Библията
  • Разширено изследване на богословски текст
  • Рефлективна практика: мисия и евангелизъм
  • дисертация

Как да кандидатствам

Заявленията за участие в този курс се приемат по всяко време, но записваме нови студенти през есента на всяка година. Ще трябва да сте завършил, обикновено теология, но ще разгледаме тези с друга подходяща квалификация или опит. Когато кандидатурата ви бъде приета, ще Ви бъде назначен учител, който ще ви води през вашето обучение. Също така ще имате достъп до нашия онлайн сайт на Moodle с учебни материали, форуми, формуляри за обратна връзка и подробности за оценката за всеки модул. Просто попълнете формуляра за кандидатстване и го върнете по имейл.

Крайният срок за кандидатстване е 31 август, за да започне през септември.

Като част от процеса на кандидатстване чуждестранните студенти ще трябва да представят доказателства, че всяко предходно изследване / обучение в чужбина е сравнимо с това на Великобритания. Това може да стане чрез NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC може също така да предостави доказателства за оценка на английски език, която е изискване на университета Дърам за всеки, чийто първи език не е английски. Изисквания към бакалавърски и следдипломни програми href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Такси 2018/19

Ние поддържаме таксите си конкурентни, защото искаме много от тях да имат достъп до всички ни курсове. През 2018/19 годишната такса за УО е £ 1860. Това покрива вашия учител по разстояние, класове или групи, онлайн материали и валидирането на университета. Тази такса може да бъде подложена на малък ръст всяка година, а магистърската програма отнема три години, като общата такса може да бъде около 5800 лири.

Ние предлагаме 5% отстъпка за всички, които кандидатстват и плащат годишната такса до 31 август. Това намалява годишната такса от £ 1860 на £ 1767.

За тези с по-строг бюджет предлагаме плащане на вноски. За УО ще платите £ 620 до 31 август, £ 620 до 31 декември и £ 620 до 31 март. Всеки модул трябва да бъде платен преди началото на изследването.

За съжаление не можем да Ви предложим възстановяване, ако напуснете курса през годината. Въпреки това, при специални обстоятелства е възможно да вземете почивка от вашето обучение, подлежаща на такса за отлагане от £ 80, и да се върнете към вашето обучение през следващата година.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... Научете повече

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Свиване