Магистър по съдържание

Общ преглед

Описание на програмата

Това е една година магистърска програма за студенти, които искат да станат експертно съдържание и медиен стратег. В този курс ще научите как медийното съдържание може да допринесе за организациите и техните заинтересовани страни, както и как да разработят ефективно съдържание и медийни стратегии, за да помогнат на организациите да постигнат своите комуникационни цели.

Традиционната комуникация вече не е достатъчна, поради непрекъснато променящата се област на цифровите комуникации и промените в поведението на потребителите. Ето защо NHL Stenden създаде тази единствена по рода си магистърска програма. След дипломирането си ще бъдете медиен мениджър и професионалист в комуникацията на ниво магистър. Разработвате и предавате съдържание и медийни стратегии на най-високо ниво. Вие сте аналитичен специалист, който допринася за организационните цели чрез стратегическо използване на медийно съдържание.

Това ви позволява да постигнете стойност за всички видове организации и това отваря вратата към голямо разнообразие от кариерни пътеки. Например организациите в творческата индустрия и медийните агенции. Някои примери за бъдещата ти длъжност са бранд мениджър, стратег за съдържание, маркетингов стратег, специалист по дигитален маркетинг и издател на марки.

Това е единствената магистърска програма по рода си. Тя е разработена в сътрудничество с индустрията и се основава на принципите на дизайнерското образование. Това означава, че тя има силна връзка с професионалната сфера, като същевременно ви позволява да следвате собствените си интереси.

Това силно включване на професионалната област е това, което прави този курс уникален. Тя осигурява силна професионална мрежа. Това включва широк кръг от организации и големи гост лектори от компании като GroupM. Той също така ви позволява да работите по реални случаи. Например, разработването на стратегия за съдържание и медии за Eurosonic Noorderslag, най-големият европейски фестивал на музикалните витрини.

Изисквания за прием

Академични изисквания

Вие се нуждаете от свързана бакалавърска степен и / или свързан с тях трудов стаж, за да бъдете приети в тази програма.

Езикови изисквания

Всички кандидати за магистърска програма са длъжни да представят тест за владеене на английски език. Изключения се правят за студенти, които са получили своето подготвително образование в страна, където английският е официалният работен и образователен език. Езиковите изисквания за студентите в ЕИП са същите като за холандските студенти. Моля, проверете за повече информация www.nhlstenden.com .

Университетът за приложни науки към NHL Stenden приема четири вида тестове за официален език:

  • Академичен IELTS 6.0 (с минимум 5.0 за всяко умение).
  • TOEFL 550 (на хартиен носител), 213 (компютърни) и 80 (базирани на интернет). Оригиналните резултати от тестовете трябва да бъдат изпратени директно от Службата за образователни тестове към NHL Stenden . Кодът на TOEFL за NHL Stenden е 9215.
  • Cambridge ESOL резултат FCE-C (169 или по-висок).
  • TOEIC 670 (Слушане и четене) и 290 (Говорене и писане).

Моля, обърнете внимание: Ако не разполагате с подходящо ниво, можете да се запишете в нашия английски подготвителен езиков курс.

Начална дата: септември

Продължителност: 1 година, редовно

Такса за обучение (годишно):

Старт на септември: Студенти от ЕС = 2143 евро
Студенти извън ЕС = 11 800 евро

Крайни срокове за кандидатстване:

Започване на септември: кандидати за ЕС: 15 август
Заявители извън ЕС: 31 май

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Научете повече

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Свиване
Leeuwarden , Грьонинген , Емен , Meppel , Асен + 4 Още По-малко