Магистър по счетоводство

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по счетоводство

Около


Департаментът по Счетоводство гордее пълна акредитация от AACSB-Асоциацията на Адванс Collegiate училища на бизнес. В подкрепа на бизнеса се доказва от нашето разположение студент работа след дипломирането, и корпоративни членство в Controllers изпълнителен кръгла маса. Практика усилия са подкрепени от "Big 4 " фирми, регионални фирми и правителствени и индустриални сектори.


500 и 600 ниво курсове се предлагат през нощта или една вечер на седмица от 7-9:40 ч. или два пъти в седмицата от 5:30-18:45. Всички курсове, включително счетоводство, се провеждат в Snead Hall. Гъвкавостта на нашата програма позволява на студентите да се запишат на пълно работно време или на непълно работно време, в зависимост от предпочитанията си.

&nbsp

Учебен план


Студентите, които влизат в Магистър по счетоводство програмата ще следва една от тези две учебни пътеки:

&nbsp

Програма за студенти, които притежават бакалавърска "и степен по счетоводство

Завършилият степен изисква завършването на 10 завършил курсове, от които поне пет трябва да са завършил ниво счетоводни курсове.

&nbsp

Програма за студенти, които притежават бакалавърска "е степен в област, различна от счетоводство

Студентите, които са завършили бакалавърска степен в областта на проучването, различна от счетоводната от акредитирана институция може да бъде допуснат директно до Магистър по счетоводство програма, но се насърчават да завършите Post-Baccalaureate Undergraduate Сертификат по Счетоводство първа.Завършване на сертификат програма преди Магистър по счетоводство дава възможност на студентите да отговаря на необходимите предпоставки за MACC програма преди влизането.


Учениците ще трябва да изпълните всички незавършени или неодобрени необходимите предпоставки при влизане на капитана на програмата за счетоводството завършил.


Завършилият степен изисква завършването на 10 завършил курсове, от които поне пет трябва да са завършил ниво счетоводни курсове.

Последна актуализация Ноем. 2013

За учебното заведение

Virginia Commonwealth University Business School на Намира се на главната улица в Ричмънд, Вирджиния, на Commonwealth University Business School на Virginia доставя готова за бизнес лидери за реалния ... Научете повече

Virginia Commonwealth University Business School на Намира се на главната улица в Ричмънд, Вирджиния, на Commonwealth University Business School на Virginia доставя готова за бизнес лидери за реалния свят. The VCU Бизнес училище се нарежда в топ пет на сто от бизнес училища в света благодарение на своята AACSB International акредитирани статус. Нашият специализиран преподаватели и отлична локация в рамките на един от най-добрите изследователски университети в страната се гарантира, че студентите имат подкрепата, от която се нуждаете, за да преследва аспекти на бизнеса, те намират най-интересното. Училището е затворено общество в рамките на голяма градска университет. Разходете се из Snead Hall, нашето състояние на най-съвременните сгради, и ще откриете, студенти, които учат заедно в креслата на атриума, сътрудничи на групови проекти в нашите четиринадесет пробив стаи и Vinci Центъра за декар, среща с преподаватели в кафенето, и събирането в заседателната зала на студентската организация. Възможности за да придобият практически опит в изобилие, благодарение на много връзки на училището с местната и регионалната бизнес общност. Студентите в двете нива на студенти и взаимодействат с ръководители чрез курсова работа, стажове и индустрията свързана студентски организации. Нашата кариерата Услуги център носи студенти и работодатели заедно през кариерни панаири, научни форуми, интервюта на място и други кариерата дейности за изграждане. След дипломирането си, студентите са добре дошли в VCU Business Alumni общество, силен и горд мрежа от над 25,000 възпитаници. Надяваме се, че ще отнеме време, за да научите повече за бакалаври, магистри, сертификатът за пост-зрелостен изпит и докторски степени, които предлагаме - и че вие ​​ще видите възможностите ви очакват в сътрудничество, обучението чрез преживяване среда вътре централата на училището, Snead Hall. Готов ли си? Свиване