Магистър по счетоводство (Мак)

Общ преглед

Описание на програмата

Господарят на счетоводството (MACC) степен е предназначена да осигури възможност за завършил проучване в областта на счетоводството. The MACC е предназначена да подготви професионалните счетоводители да запълни високопоставени позиции в счетоводните фирми и бизнес предприятия. Продължителността на програмата е приблизително една година на редовна форма на обучение за типичен възпитаник BBA със специалност счетоводство.

Хората с бакалавърски степени в области, различни от счетоводни следва да се консултира с директора на магистър "и програми, за да се определят специфични изисквания курс за техните програми. Тези, които все още не са получили бакалавърска степен да се обърнат за професионална програма по счетоводство (ЗОП), интегриран бакалавърската и магистърската програма, водещи до присъждане както на BBA и MACC.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да отговарят на процедурите университет и се запознай с университетските стандарти за прием. Кандидатите трябва да представят в канцеларията на дипломиране проучвания и изследвания на Graduate Заявление за приемане. Кандидатите трябва да представят две препоръки от хора, способни да се оцени тяхното професионално или академично представяне, а резюме или автобиография, както и друга информация, която би повлияло за решението си да преследва завършил обучение или счита за важно с индивидуални или цели в кариерата. От кандидатите се изисква да представят дипломиране управление Прием тест (GMAT) резултати преди допускане. Като цяло, GMAT резултати няма да бъдат приемани, ако над седем години. The GMAT не се изисква от тези, които съм спечелил завършил степен от регионално акредитиран университет.

Прием решения се вземат въз основа на студент производителност, GMAT резултати, опит и други показатели на способността да преследват завършил успешно изследване. За да бъде приет в магистърска програма, в допълнение към други изисквания, кандидатите трябва да са в добро състояние, в колеж или университет те посещавали преди. Официален уведомлението за допускане решение е издадено от Службата на декан на Колежа по бизнес и се изпраща директно на заявителя. Колежът по бизнес не разполага с "условно или временно завършил " допускане категории. Обикновено не кредита ще се използват към майстор "е степен за дипломирани класове, взети преди приемане в магистърска програма степен по бизнес.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Колежът по бизнес подкрепя мисията на университета, като служи на висшите учебни нужди на бизнес учениците в региона. Програмите са предназначени да помогнат на студентите да развиват нивото на образо ... Научете повече

Колежът по бизнес подкрепя мисията на университета, като служи на висшите учебни нужди на бизнес учениците в региона. Програмите са предназначени да помогнат на студентите да развиват нивото на образование в бизнеса да станат по-продуктивни граждани, по-нататъшните си кариера, и да преследват напреднали изследвания в една променяща се глобална среда. Бакалавърски програми предлагат избрани специализации гради само въз основа на общото образование и широк основния си бизнес. Господарят на програма Бизнес администрация осигурява по-напреднали общото образование управление с избрани концентрации. Господарят на счетоводството програма предлага разширени проучвания счетоводство. Колежът осигурява висок етичен кодекс, специална грижа за студент живот, както и за ефективното използване на технологиите. &nbsp Технология на полученото обучение са най-висок приоритет на Колежа.За тази цел, Факултет интелектуална вноски на приложната наука и инструкции за развитие са подчертани. Факултет развитие, общественополезен труд и участие в професионални организации, в резултат на обслужване на основните заинтересовани страни са стресирани. The College се стреми да получи информация от своите първични заинтересованите страни чрез консултативни съвети. Свиване