Магистър по счетоводство и финансово управление

Общ преглед

Описание на програмата

Разширете възможностите за кариера в нашия двугодишна магистърска степен по счетоводство и финансов мениджмънт. Това разбира се е път към професионална счетоводна квалификация, ако не са завършили бакалавърска степен по счетоводство и финансово управление. Можете да се гради върху образованието си в инженерството, медицината, науката или изкуствата да работят в ключови области на управлението и финансите.

La Троуб е един от трите най-добри бизнес и икономика изследователски университета във Виктория. Ние партнира с CPA Австралия, Института на дипломираните експерт-счетоводители Австралия и Инициатива Глобална Отговорно лидерство. Ние също така сме подписала принципите на отговорното управление на образованието на ООН. Тези партньорства осигуряват ние предлагаме високо ценена, глобална перспектива за бизнес и финанси.

Висши бизнесмени редовно присъстват на лекции за гости, който ви дава контекста на реалния свят и възможности за работа в мрежа с хора във вашата област.

Възможности да учат в чужбина, включват програми за студентски обмен с нашите партньори университети в над 30 страни, включително и в Университета на Инсбрук, Copenhagen Business School, Берлинската училище по икономика и мениджмънт BEM школа на Франция.

Английски езикови изисквания

IELTS (Академик): минимален резултат от 6,5 с нито една отделна група вкара по-малко от 6.0. TOEFL хартиен носител Test: минимален резултат от 575 (минимален резултат от 5 теста на писмен английски език).

TOEFL Internet-базирана Test: минимален резултат от 80 с минимална обща за SLR 18; W 22.

La Троуб Мелбърн (ELICOS): Приключване на англичаните за по-нататъшни проучвания Advanced Stage 6B в Ла Троуб Мелбърн с минимално 60 на сто като цяло и 60 на сто в заключителен изпит. За повече информация, моля посетете сайта на La Trobe Мелбърн.

Английския като език на преподаване в висше образование може да бъде прието.

Моля, обърнете внимание: Английския език като език на преподаване в предишно проучване няма да бъде приета като основа на допускане (на английски език) за курсове, когато одобреният изискването за изпитване на полувремето е над един IELTS 6.5, без лента вкара по-ниска от 6,0. Pearson Test на английски език (Академик) (PTE): минимален резултат от 64, без комуникативно умение вкара по-малко от 59.

Cambridge Сертификат на Advanced English (CAE): степен на B или по-висока.

Cambridge Сертификат за владеене на английски език (CPE): степен на C или по-висока.

Или одобрен международен еквивалент.

Академични изискванията за влизане

Изискването за минимална влизане е успешното завършване на бакалавърска степен Australian (или негов еквивалент). Предварително обучение, разработена през съответния трудов стаж или професионална акредитация, когато се счита, че за да бъде най-малко равностойна на тази, получена чрез бакалавърска степен, може да се обмисли. В отправя оферта на един кандидат, Университета ще обърнат внимание на редица фактори, за да се определи дали даден кандидат е демонстрирана способността да работят в магистърска степен, включително и академична справка, владеене на английски език и / или трудов опит. (По избор) бакалавърска степен (или еквивалент), трябва да се счита за сродна получат достъп до 1,5 години магистърска степен, в противен случай, ищецът ще се счита за 2 години магистърска степен.

Допълнителна информация

Ако можете да докажете предишно обучение в бизнеса, както във формата на бакалавърска степен в област, свързана с бизнеса или с най-малко пет години съответния опит в бизнеса, ще може да кандидатства за Advanced Постоянния за четирите теми на първия семестър на курса. При извършването на вас оферта на Advanced Постоянния, Университета могат да вземат предвид редица фактори, включително вашия владеене на английски език, академична справка, трудов опит и / или успешно завършен предизвикателство изпит за всеки един или всички от четиримата, първа семестър дисциплини.

Професионалното признаване

Степента отговаря на академичните изисквания за асоциирано членство на CPA Australia (професионалния орган за дипломираните Упражнение за счетоводители в Австралия) и допускане до Програмата дипломираните експерт-счетоводители на Chartered счетоводители Австралия и Нова Зеландия.

Курсът се признава и от Института на експерт-счетоводители (IPA) и Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA), със седалище в Лондон.

Последна актуализация Дек. 2015

За учебното заведение

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Научете повече

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Свиване
Мелбърн , Бендиго , Олбъри , Мелбърн , Милдура , Shepparton , Сидни + 6 Още По-малко