Магистър по строително инженерство

Общ преглед

Описание на програмата

Лондонски университет Южна банка

Преглед

Гражданското инженерство оказва влияние върху почти всеки аспект на околната среда, в която живеем, от строителните структури до транспорта и канализацията. Тя има приложения по целия свят, като ключовите умения могат да се прехвърлят в други индустрии.

Това е широкообхватен граждански курс, който обхваща областите на структурите, геотехниката, водния инженеринг, водния транспорт, автоматизираното проектиране, магистралното инженерство и железопътното инженерство.

Ще трябва да завършите отделен проект в определена област от програмата. Това ще ви даде възможност да провеждате самостоятелно проучване и да извършвате работа от разследващ характер, като допринасяте за експериментален, аналитичен, компютърно-базиран или полева работа.

Ако искате да получите допълнителна информация, моля свържете се с администратора на курса, г-жа Jo Hillman: hillmajl@lsbu.ac.uk или се обадете на 020 7815 7106.

Защо строителство в LSBU?

На второ място за удовлетворение от преподаването в Лондон (таблици на Guardian League 2020).

Той е акредитиран от Инженерния съвет. Високотехнологичният курс улеснява придобиването на Chartership. Топ 10 в Обединеното кралство за удовлетвореността на студентите и интензивността на изследванията в гражданското строителство (Complete University Guide 2019). Понастоящем се занимава с многобройни научноизследователски и развойни проекти с промишлени сътрудници, предоставяйки теми, свързани с дисертацията. Тя дава възможност за специализация в конкретни аспекти на строителството, например структури, геотехника, магистрали, железопътен транспорт, воден транспорт.

вид
продължителност
Начална дата
местоположение
Пълен работен ден
16 месеца
януари
Къмпинг Саутуорк
Непълен работен ден
28 месеца
януари
Къмпинг Саутуорк
Пълен работен ден
12 месеца
Септември
Къмпинг Саутуорк
Непълен работен ден
24 месеца
Септември
Къмпинг Саутуорк

модули

Обучителните техники включват лекции, уъркшопи, уроци, лаборатории, екскурзии и информационни технологии. Гостуващите лектори от индустрията допринасят за някои модули.

  • Разширено структурно проектиране
  • Инженерна структура на почвите
  • Фини елементи и анализ на стреса
  • Машинно инженерство и експлоатация
  • Железопътно строителство и експлоатация
  • Водно инженерство
  • проект
Описание на модула Оценяване
Усъвършенстван конструктивен дизайн 70% изпит 30% Курсова работа
Крайни елементи и анализ на напрежението 50% изпит 50% Курсова работа
Железопътна техника и управление на активи 50% изпит 50% Курсова работа
Почвоструктурно инженерство 70% изпит 30% Курсова работа
Водно инженерство 70% изпит 30% Курсова работа
Магистрално инженерство и експлоатация 50% изпит 50% Курсова работа
Проект (стойност на три модула) 100% Курсова работа

Заетост

Перспективите за заетост на завършилите тези курсове са много добри, особено с оглед на възхода на нови инфраструктурни проекти в Обединеното кралство и в чужбина. Успешните студенти влизат в различни позиции в строителната индустрия, работят в дизайнерско бюро, с изпълнители и в местните власти.

Служба за заетост

Ние сме Университетът на годината за заетост на завършващите за втора поредна година - The Times и Sunday Times Good Guide Guide 2018, 2019.

В LSBU искаме да ви създадем за успешна кариера. По време на обучението си - и две години след завършването си - ще имате достъп до нашата услуга за заетост, която включва:

  • Онлайн борда, където можете да видите широк спектър от разположения: на непълно работно време, на пълно работно време или доброволно. Можете също така да се включите, за да видите нашите съветници на Job Shop, които винаги са на разположение, за да ви помогнат да направите следващата стъпка в търсенето си.
  • Фирмата ни за кариери предлага групови семинари за автобиографии, техники за интервю и намиране на трудов опит, както и редовни презентации от работодатели в различни сектори.

Нашият екип от ученически предприятия също може да ви помогне да започнете собствен бизнес и да развиете ценни предприемачески умения.

Изисквания за вход

Програмата е предназначена предимно за инженери и други професионалисти от строителната индустрия, които се стремят да подобрят разбирането си за модерната гражданска, структурна и геотехническа инженерна технология.

Вие ще имате образователно-квалификационна степен "строителен инженер" с минимум висше инженерство - 2: 2 (или по-горе) или BSc Civil Engineering - 2: 1 (или по-висока) или еквивалентен трудов стаж.

За кандидатите, чиято първа степен не е преподавана и изследвана на английски език, се изисква независим резултат от IELTS от 6,5 или еквивалентен.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Научете повече

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Свиване
Hatfield , Мексико сити , Богота , Salford , баня , Кеймбридж , Лондон , Нортхемптън + 7 Още По-малко