Магистър по строителни конструкции

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

За кого е?

Този курс е предназначен за професионални инженери, които искат да специализират в структурното инженерство или да се преместят в тази област на експертиза, за да напреднат в кариерата си. Обикновено студентите имат бакалавърска степен по инженерна или свързана дисциплина. Студентите, които нямат квалификация по гражданско инженерство, обикновено имат подходящ трудов опит в структурите на гражданското строителство, така че те са запознати с работата в специфичната техническа област.

Насърчаваме учениците да изследват и търсят оригинални решения в рамките на поддържаща и добре оборудвана среда. Студентите получават опит в екипна работа по технически проекти, които са предизвикателни, но невероятно полезни за бъдещата си кариера. Искаме нашите завършили да отидат и да работят по целия свят, така че ние насърчаваме иновативни подходи за проектиране в студио среда.

Директор на курса д-р Татяна Мичич

Цели

От анализа как въглеродните нанолаки могат да намалят ефекта на корозия в бетон, за да получат прозрение от експертите, разработващи новия мост Forth, този MSc в строителни конструкции е проектиран да бъде с широк обхват, така че да можете да развиете своя собствена област на инженерната структура.

Като отделение имаме широки интереси от определянето на нови структурни форми до практическото прилагане на нови материали. Вярваме, че гражданското строителство е творческа и съвместна професия, както и техническа. Този курс ви дава инструментите да се потопите в аналитичната и експерименталната част на темата, за да разберете различни проблеми, за да генерирате собствени структурни решения.

Гражданските инженерни структури MSc отразяват практиката в индустрията, така че ще работите в групи с вашите колеги от първия мандат нататък и ще научите от група водещи световни инженери с разнообразни научни силни страни. От земетресение до устойчиво строителство вие имате възможността да научите в широк диапазон и в дълбочина, като използвате софтуер от висок клас за разработване на безопасни решения за реални проекти.

Изисквания за вход

Кандидатите трябва да притежават второкласна степен по специалност "Гражданско инженерство" или съответна тема или еквивалент от международна институция.

Други подходящи квалификации

Ако не отговаряте на изискванията за директно вписване, може да пожелаете да следвате диплома за завършване на Pathway по програмата чрез един от нашите партньори.

Английските изисквания

За чуждестранни студенти, чийто първи език не е английски, се изисква следната квалификация:

  • IELTS: 6.5. Поради промени в списъка на SELV на UKVI, вече не можем да приемем TOEFL като доказателство за английски език за студенти, които изискват CAS от април 2014 г.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Научете повече

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Свиване