Фигурата както на имиджовия консултант, така и на стилиста става все по-необходима като стратегически инструмент за постигане на оптимално управление на изображението. Имиджът, както личен, така и институционален, представлява основен инструмент в иновациите, развитието и позиционирането на бизнеса. Тя се превръща в съществен и решаващ ресурс в постигането на нашите лични / професионални цели.

Успехът на една марка е свързан с имиджа и именно консултантите и стилистите отговарят за определянето на личността на тази марка с настоящи и различни визуални предложения. Модата е обект на постоянни промени. Познаването на тенденциите и предвиждането им е ключът към превръщането на даден продукт или образ в привлекателен за все по-взискателния и информиран потребител.

ЦЕЛИ НА УЧИЛИЩАТА ПО ПРОВЕРКА НА СТИЛИНГА, ИМИДЖ И КОМУНИКАЦИИ

Основните цели на Учителя по съветване на стайлинг, имидж и комуникация са:

  • Интердисциплинарното изследване на различни области се фокусира върху оценката на имиджа, модата и стила, комуникацията, организацията на събитията, анализа на социалните тенденции и глобалното разбиране на модата в контекста на глобалната икономическа политика, както и демонстрации. културни, за да предоставят всички тези теоретични и практически знания, необходими за овладяване на техниките и кодовете, които подобряват образа.
  • Да обучава професионалисти в международен контекст, специфична и динамична мода, които осигуряват мултидисциплинарна съвременна визия, в областта на стайлинг, съвети за личен и корпоративен имидж, модна комуникация и протокол, организация и производство на събития. ,
  • Развиване на необходимите управленски и аналитични умения на участниците в капитана за осъществяване на мултидисциплинарни проекти в глобална среда, в които използването на нови технологии, творчество и иновации, както и социалната и екологичната отговорност са основни ,
  • Осигурете инструментите, които ще позволят на ученика да идентифицира и предвиди промените в начина на живот, предпочитанията на потребителите и настоящите и нововъзникващи тенденции чрез творческо експериментиране и изследване.
  • Подобряване на комуникацията 2.0 и / или социалните мрежи като платформа за новото предприемачество чрез предлагане на нова визия за управление на екипи и развитие на съвместни мрежови политики.
Програма с обучение на:
  • Английски
  • испански

Прегледайте още 3 курсове в ESDi - Design School »

Последна актуализация Май 12, 2019