Магистър по публична политика

Общ преглед

Описание на програмата

Концентрациите

Чрез двугодишната си програма за пълно работно време можете да изберете да се специализирате в най-различни области. Специализацията може да бъде под формата на концентрация в рамките на курсовете, в проекта "Капстоун", в стажа или в която и да е комбинация от тях. Концентрациите се предлагат в следните области:

 • Екологията и ресурсите
 • Здраве
 • образование
 • градски
 • Неравенство и бедност
 • Раса и имиграция

Контролен списък за кандидатстване

Понастоящем приемаме заявки както от местни, така и от международни кандидати. Програмата е отворена за прием на успешно завършени:

 • Бакалавърски курсове по микроикономика, статистика и въведение в политиката и правителството или еквивалентни курсове (студентите все още могат да бъдат допуснати с недостатъци в курса)
 • Бакалавърска степен (или одобрен еквивалент от акредитирана институция) с минимум 3.0 GPA

За да кандидатствате, трябва да попълните онлайн приложение чрез уебсайта на Университета за дипломирани специалисти. Ще трябва да предоставите следното:

 • Три препоръчителни писма (две трябва да са академични справки)
 • Изложение на целта
 • Декларация за лична история
 • GRE резултати (минимален резултат от 300)
 • Резултати от TOEFL или IELTS - само за чуждестранни студенти
 • Официални преписи

Текуща статистика на класа

106102_mpp_cohort4_stats.png

SPP Общ преглед на видеоклипа

Отзиви

thumb_melgar.png

Джеси Мелгар - Клас на 2017 година

"Обществената политика и общественото мнение вървят ръка за ръка: работата ми е да разбера и оформя и двете.В областта на изборите, бизнес програмите и политическите реформи работя, за да гарантирам, че калифорнийците имат достъп до информацията, от която се нуждаят, Моят МПП ме обучи с инструментите и техниките, за да бъдем ефективни в тази цел. "
Джеси Мелгар, Калифорния заместник държавен секретар, главен директор по комуникациите

thumb_bolden.png

Амбър Болден - Клас на 2018 г.

"Избрах програмата на UCR за MPP, защото има гъвкавост за работещите професионалисти и малките им размери. Когато вземах решението да се върна в академията, исках да се уверя, че правя мъдра инвестиция. Това означаваше да изберем университет, който да разполага с ресурсите да ме подготви за конкурентна работна сила, освен че е достъпен и достъпен за студентите. "
Амбър Болден, дипломиран асистент, WRCOG сътрудник

thumb_moureen_ahmed.png

Морен Ахмед - клас от 2017 г.

"Двегодишните ми години в програмата MPP в UCR бяха изключително трудно време, но ми предоставиха знания и увереност да работя в публичния сектор. Научих се как да провеждам и анализирам научните изследвания, разширявам уменията си за писане и практикувам моята публика Избирателните и класовите проекти ми позволиха да вляза в подробности с конкретни политики, които се интересуват.Използвах времето си като завършил студент, за да се включа още като организатор на социалната сфера в университета, както и. UCR е динамично място за учене и дълбоко ценя моя опит в програмата. "
Мурен Ахмед
Последна актуализация Дек. 2018

За учебното заведение

Located on nearly 1,200 scenic acres in Inland Southern California and distinguished by more than 60 years of high-impact research, UCR is a living laboratory for the exploration of issues critical to ... Научете повече

Located on nearly 1,200 scenic acres in Inland Southern California and distinguished by more than 60 years of high-impact research, UCR is a living laboratory for the exploration of issues critical to growing communities. One of the most diverse, inclusive institutions within the prestigious 10 campus University of California system, UCR serves as an incubator of new knowledge, an engine of social mobility, and an economic powerhouse. Свиване