Магистър по публична политика

Общ преглед

Описание на програмата

Даване на лидерите на утрешните политики на уменията, от които се нуждаят, за да разрешат най-сложните предизвикателства на обществото.

Обществото се сблъсква със сложни и укрепени политически предизвикателства като осигуряването на достъпна здравна грижа, увеличаване на енергийната сигурност, като в същото време намалява въздействието върху околната среда, облекчава бедността в световен мащаб, намалява безработицата и стимулира растежа на работните места и подобрява ефективността на училищата.

Магистърска степен по публична политика (MPP) обучава студентите с набор от основни умения по икономика, количествени методи, управление и политика, които им позволяват да оценят и да отговорят на тези предизвикателства.

Училищният опит на Маккурт

ВЕРСАТИВЕН, ГЛОБАЛЕН КОМПЛЕКТ КОЛЕКЦИЯ

MPP набляга на аналитичните умения, което позволява на завършилите да бъдат високо ефективни при проектирането, анализа и прилагането на политиката в САЩ и по целия свят.

Център на политическия свят

Нашето местоположение във Вашингтон поставя нашите студенти в центъра на политическия свят, като им дава достъп до най-висока концентрация на стажове и работни места в политиката.

ВОДЕЩИ ЕКСПЕРТИ

Нашите ученици учат от жива и ангажирана общност от политически учени и практици, които са служили на всички нива на управление от Белия дом до щатската къща, от Капитол Хил до федерални агенции и които редовно са призвани да съветват правителството за всички начин на натискане на политически теми.

МРЕЖА НА ЛИДЕРИТЕ

Джорджтаунската алумна мрежа е една от най-силните и най-ангажирани в света. Нашите завършили висши длъжности в публичните, частните, нестопанските и многостранните сектори.

ДОСТЪПНА И ПОВИШЕНА СТЕПЕН

MPP е професионална степен на магистърска степен, но тъй като не е необходим професионален опит за записване, студентите могат допълнително да се подготвят за кариерата си след завършване на бакалавърската си курсова работа.

МРП ПРОГРАМА

Гъвкав график

Училището МакКурт предлага две възможности за завършване на магистърската си степен. Студентите в програмата за пълно работно време завършват MPP след две години. За тези, които искат да продължат да работят, докато печелят образованието си, вечерната програма на MPP може да бъде завършена за три години.

 • 48 кредитна степен
 • Основни курсове: 24 кредита
 • Избираеми: 18 кредита
 • Проект "Капстоун": 6 кредита

Кой трябва да кандидатства?

РАЗРЕШИТЕЛИ ЗА ПРОБЛЕМИ Оценяваме критическото мислене на всички нива - от класовата работа до борбата, доброволческите активисти на числеността на кърлежите.

СМЯНА НА ИГРИТЕ Търсим ученици, които и двете сънуват в ярки цветове и могат да направят работата, за да направят своите мечти реалност.

ЛИДЕРИТЕ НА ЗЕМЯТА Търсим потенциални студенти, които искат да бъдат лидери, не само в САЩ, но и по света.

КАРИЕРНИ ТРАНСФОРМАТОРИ Приветстваме работещите професионалисти, които искат да се преосмислят - превръщайки се в нов сектор, индустрия или професия - и ценяме техните дълбоки познания и умения от други области.

Приемни предпоставки

За допускане се изисква бакалавърска степен. Необходими са предходни курсове по микроикономика и някои курсове в предсказуем колеж или смятане се препоръчват за нашата програма за МПП. Въпреки че предварителният трудов опит не е необходим за МПП, той се препоръчва и се взема предвид при прегледа на кандидатурите.

ПРИЛОЖЕНИЯ СЪБИТИЯ И ПОСЕЩЕНИЯ

Присъединете се към нас онлайн или лично през цялата година за цялостен преглед на нашите програми и отговори на вашите въпроси. Сесиите ще обсъдят и процеса на приемане и изискванията.
 • Попитайте ни от разстояние. Моля, присъединете се към персонала на McCourt School и учениците в онлайн чата, където можете да получите отговори на вашите въпроси по академични въпроси, признания, кариерни услуги, студентски живот и др.
 • На информационните сесии на кампуса. Училището "МакКурт" провежда няколко информационни сесии на кампус всяка есен и пролет за бъдещите студенти, за да научат повече за нашите програми.
 • Перспективен студентски ден. Всеки есен, МакКурт е домакин на Перспективен студентски ден, през който кандидатите имат възможност да посещават класове и да участват в панели с преподаватели, настоящи студенти и персонал.
 • Завършили панаири. МакКурт ще бъде домакин на маси на много дипломирани изложения в Съединените щати.
 • Възпитаници и кандидати за кандидатстване. Запознайте се с представители на McCourt във вашия район! МакКурт ще бъде домакин на възпитаници на кандидати и кандидати в Ню Йорк, Бостън, Чикаго и Сан Франциско.
 • Планирайте индивидуално посещение. Ако тези събития не отговарят на Вашия график, приветстваме и индивидуални посещения.

ОБЛАСТИ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ИЗВАДКА

 • Американската вътрешна икономическа политика
 • Международната икономическа политика
 • Образователна политика
 • Политика за енергетиката и околната среда
 • здравна политика
 • Вътрешна политика за сигурност
 • Политика за развитие
 • Management & Leadership
 • Политическа стратегия и управление
 • социална политика
Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leadi ... Научете повече

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leading policy practitioners as both teachers and speakers. Свиване