Магистър по публична администрация

Общ преглед

Описание на програмата

Получените програми в университета "Андрю Джаксън" са предназначени за висшисти, които понастоящем притежават или се стремят да заемат позиции на средно ниво или на ръководни длъжности. Те са хора, които желаят да напреднат и да обогатят своята неакадемична кариера чрез по-задълбочена и задълбочена професионална подготовка в избраните от тях области.


Магистърските степени, предлагани в университета "Андрю Джаксън", осигуряват на студентите задълбочени познания за определена област и майсторство на методите на продуктивна стипендия. За да се постигне мисията и целта на университета, специалностите се съсредоточават върху следните критерии:

 • Всяка образователна програма първо преподава на учениците как да учат ефективно и да интегрират знания, така че да могат по-ефективно да започнат обучението си. Този процес спомага за самодисциплина, самооценка и самоувереност.
 • Всяка дипломна програма се управлява от учебен екип от факултета, който ще ръководи, преподава и мотивира студентите. Повишеното доверие и по-голямото чувство за удовлетворение на студентите от самочувствието се засилват чрез това редовно взаимодействие.
 • Всяка степен програма е изградена около солидна и подходяща учебна програма, която отразява текущите знания и приложения и изисква от студентите да развият усъвършенствани умения, необходими за успешното професионално развитие.
 • Всяка образователна програма стимулира стипендията чрез изучаване на текущи текстове и четения на по-високо ниво. Студентите ще имат възможност да научат централни концепции и след това да анализират и прилагат тези принципи чрез интересни проекти, статии, казуси и практически упражнения. Тези приложения в реалния свят насърчават учениците да прилагат това, което са се научили да подкрепят другите в семейството, заетостта и обстановката в общността.
 • Всяка дипломна програма обучава студентите да се допитат, да изследват, да измерват и да разсъждават. Въпреки че не се изисква изследване на тезата, студентите ще овладеят техниките на проблемно представяне и решаване на проблеми и ще използват тези процеси, за да подготвят различни писмени доклади и доклади. Това използване на изследователски методи ще им помогне да оценят мястото и функцията на първоначалното изследване в избраните от тях области.
 • Всяка образователна програма се занимава с етични въпроси и включва задачи или дейности, които помагат на учениците да развият или оценят идеалите си за отговорно живеене. Тези казуси и дилеми за решаване на проблеми спомагат за самооткровение и самооценка и насърчават учениците да изпълняват своите социални, граждански и духовни задължения.


Магистър по публична администрация е професионална дипломна програма, която привлича онези, които планират ръководни или управленски кариери във федерално, държавно или местно управление, както и настоящи държавни администратори, които искат да увеличат професионалния си опит. Програмата има за цел да развие прозренията и уменията, необходими за планиране и подпомагане на формулирането на политика и за организиране, управление и изпълнение на програми и операции. В стремежа си да развият тези общи компетенции проучванията обсъждат политическия, социалния, икономическия и правния контекст на публичната администрация и предлагат широкообхватно обучение в управлението, организационно поведение, изследователски методи, анализ на политиките, персонал и бюджетиране.


Бакалавърска степен ще кандидатства кандидати за участие в тази програма. Независимо дали е придобит от бакалавърско обучение или опит на работното място, е необходимо да се запознаете с бизнес статистиката и въвеждащото смятане.


Учебна програма (36 кредитни часа)

 • GM 520 Проучване на публичната администрация 3 кредитни часа
 • GM 551 Правомощия на правителството 3 кредитни часа
 • GM 552 Права на физическото лице 3 кредитни часа
 • GM 595 Методи на изследване за държавните администратори 3 кредитни часа
 • GM 625 Икономика на публичния сектор 3 кредитни часа
 • GM 631 Обществени човешки ресурси 3 кредитни часа
 • GM 651 Обществено бюджетиране 3 кредитни часа
 • GM 667 Сравнителна публична администрация 3 кредитни часа
 • GM 675Анализ на публичните политики 3 кредитни часа
 • MG 615 Информационни системи за управление 3 кредитни часа
 • MG 641 Организационно поведение 3 кредитни часа
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

На Андрю Джаксън университет, това е, което той е бил всичко за тъй като един ден. Когато Робърт Норис започна университет през 1994 г., той имаше една мечта за създаване на образователна програма, ко ... Научете повече

На Андрю Джаксън университет, това е, което той е бил всичко за тъй като един ден. Когато Робърт Норис започна университет през 1994 г., той имаше една мечта за създаване на образователна програма, която е достъпна и финансово поносима. В първите дни, Robert е горд от мотото - "Ние предоставяме качествено образование до вашата врата ". &nbsp От първия ден, нашият фокус е върху нашите ученици, и ние съм "отглеждат с тях. През 1994 г. в интернет е все още в начален стадий, и дистанционно обучение се предоставя чрез хартия пътя е било в продължение на сто години. Днес, технологията е взел мобилния дистанционно обучение. Нашите курсове са гъвкави и могат да се вземат по всяко време и навсякъде. Нашите ученици имат свободата да завършат своята курсова работа, когато тя се вписва техния живот. За да им помогне, нашият факултета имат същата свобода - да учим нашите студенти всяко време и навсякъде. &nbsp През 2008 г. ние празнуваме нашата 15-та година и нашата 10-та като акредитирана институция.Ние съм "превърна от Robert " е мечта за училище с трите посочени колежи и единадесет специалности. &nbsp На Андрю Джаксън университет, образованието е напълно мобилен. Това наистина може да се приема навсякъде, и нашите ученици получават това, което трябва, за да отиде там, където те искат да отидат! &nbsp&nbsp Мисия &nbsp Мисията Андрю Джаксън University е да осигури подходящо образование на най-високо качество на разумна цена за труд възрастни, които търсят професионално развитие и по-пълноценно преживяване живот. Тази мисия се подкрепя от развитие на колежите в рамките на университета, които не само отговарят на нуждите на населението като цяло, но и решаване на учебни изисквания на определени професии, които са недостатъчно от основните академичните среди. Свиване