Магистър по предприемачество и иновации

Общ преглед

Описание на програмата

12-месечната държава от САЩ в областта на предприемачеството и иновациите има за цел да гарантира, че последните студенти получават основни умения и опит, за да се конкурират най-добре в съвременната икономика на иновациите и да започнат предприемаческа кариера от Силиконовата долина.

Присъединете се към малки класове мотивирани студенти, изпитайте авангардни учебни планове и използвайте иновационната екосистема на Силиконовата долина.

Разгърнете кариерата си като новаторски лидер, който ще ви помогне да създадете по-хуманен и справедлив свят чрез създаването на продукти, услуги и нови начинания, които да служат на общностите по целия свят.

Независимо дали целта ви е да стартирате своя собствена фирма, да се присъедините към стартираща компания с рисков капитал, да поемете роля в бизнес развитие в голямо корпоративно предприятие, да допринесете за социално предприятие или да внесете нови иновационни умения и асоциации в семейния си бизнес, MSEI предоставя основно теоретично, приложно и опитно обучение, което ви помага да постигнете целите си

Днешната бързо променяща се икономика изисква бизнес и технически умения и професионален опит. В USE MSEI, студентите се учат от водещи научни и професионални факултет и получават жизненоважни менторинг и професионално предприемачество и предприемачески опит.

Възможности за професионално развитие

  • Зает с посредник в района на залива на Сан Франциско
  • Посетете компании от Силиконовата долина
  • Посетете събития за инвеститори
  • Изградете свой собствен професионален консултантски панел
  • Създайте ново бизнес начинание за стартиране
Последна актуализация Окт. 2018

За учебното заведение

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Свиване
Сан Франциско , Барселона , Сан Хосе , Тайпе + 3 Още По-малко