Магистър по политически науки: глобално управление на околната среда

Почти никаква видове животни и страни или части на океана са незасегнати от огромната развитие на човешките същества. Капитанът политология: глобално управление на околната среда се фокусира върху политическите аспекти и последици от теми като изменението на климата, устойчивото развитие и природата. Интересувате ли се от тези теми и да се стремите да се дипломира със степен университет майстори "? Тогава Политология майсторската: глобално управление на околната среда в Свободния университет в Амстердам може да бъде точно това, което търсите.

Проучване програма


Магистърската степен по политически науки дава задълбочено, широка основа обучение по методика за социално и политически науки. Това включва прилагането и практическото използване на различни политически методи на изследване в рамките на традициите на положително развитие теория и критическата теория.

Хората сега влияят всички биологични и физични системи на планетата. Вечният въпрос е как да се организира съвместно еволюцията на обществата и заобикалящата ги среда. От съществено значение за това са нововъзникналите структури на транснационалното сътрудничество и управление, които са в основата на тази специализация.

Магистърската степен по политически науки е едногодишна програма на пълно работно време, преподава изцяло на английски език. Тя е с хорариум от 60 кредити и разполага с четири потоци специализация.

Възможности за работа


Като възпитаник на магистърската програма по политически науки в VU Амстердам, специализирана в глобалното управление на околната среда, ще бъде в състояние да работят ефективно в мултидисциплинарна среда: вие ще бъдете запознати с и имат солидна основа в подходите, използвани в останалата част от света на социалните науки. Завършили са добре оборудвани за предприемане роли в организации, където съгласувани политически документи се произвеждат въз основа на доклади на специалисти от различни дисциплинарни фонове.

В областта на политиката за околната среда бързо се разраства, както на национално, така и на европейско и международно равнище. Може лесно да откриете себе си работи като анализатор на политиката или съветник в рамките на международна правителствена или неправителствена организация, частния сектор, или министерство правителство. Вие също така ще бъде добре квалифициран да влезе в областта на журналистиката. Освен това, много специализанти избират да работят в търговска среда, като консултант или съветник.

Най-задълбочено прилагане на изследователски умения, предлагани от програмата, също ви подготвя за успешно участие в научни изследвания доктор по политически науки в нашия отдел или екологична политика в Института за изследвания на околната среда (IVM) при VU Амстердам, или други следдипломни институти от цял ​​свят.

Кандидати с международна бакалавърска степен


степен Магистърската програма по политически науки е международна програма. За получаване на достъп, трябва да притежават бакалавърска степен от акредитиран изследователски университет по политически науки, международни отношения или тясно свързана дисциплина. Трябва да са имали методологията на социалната науки изследвания и добри оценки. Можете също така трябва отлична работна владеене на английски език, както и да го докаже или с теста IELTS (даден от британската International English Language изпитания; минимален резултат 7.0) или TOEFL (Американската Тест по английски като чужд език; минимален резултат 600 на хартиен носител, 250 компютъра на базата, или 100 Интернет базиран). Изключения от изискванията за езиков тест се правят само за студенти, които са завършили образованието си в Канада, САЩ, Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия или Австралия.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 80 курсове в Vrije Universiteit Amsterdam »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
2,083 EUR
за студенти от ЕИП; € 13,400 за Non-ЕИП
Deadline
Запитване на информация
deadline for international students
По място
По дата