Магистър по образование в образованието

Общ преглед

Описание на програмата

Независимо дали сте преподавател, готов да напреднете във вашия училищен район или бизнес професионалист, който се интересува от изкачването на корпоративната стълбица, The University of Findlay предлага образователна програма за магистърска програма, за да отговори на вашите кариерни цели.

С поглед

 • Обучението е сравнимо с държавните училища.
 • Личен съветник, който ще работи с вас еднократно през цялата програма.
 • Степен завършване в рамките на 12-18 месеца (ако се приема на пълен работен ден).

Онлайн магистърът по образование в Университета на Findlay - Science Education е включен в списъка на най- добрите онлайн магистри в Science Education 2019!

Онлайн магистър по изкуства в образованието

MAE програмата за онлайн магистри в образованието Findlay се състои от 33 кредитни часа

 • 5 основни класа (15 часа) +
 • Изберете една от следните области на акцент (18 часа) или
 • Изберете някой от курсовете за завършване на Findlay за магистър-генералист.

Кандидатствайте днес и започнете уроците на 18 май 2020 г.

Онлайн магистърът по образование в University of Findlay ви позволява да направите следващата стъпка в кариерата си, докато работите около графика си като зает професионалист. Няма определено време за класове, където трябва да бъдете свързани с вашия компютър. Ние ви предоставяме вниманието и подкрепата, за да завършите работата в свое време. Въпреки че можете да завършите дипломата си само за 18 месеца, курсовете, които приемате, могат да се прилагат към вашата степен до 7 години.

Ние се ангажираме да ви помогнем да завършите бъдещите си образователни цели. Работейки със своя съветник, можете да създадете график на курса, който да отговаря на вашите точни нужди или да следвате една от нашите педагогически направления.

Акцентирани области

Детска литература

Станете експерт по въпроса как да включите детската литература и илюстрация във вашия учебен план и класната стая.

Учебна програма и преподаване

Иновативни учебни програми и обучение на учители, за да водят вашето училище в 21 век.

Образователна администрация

Въздействайте върху образованието извън класната стая чрез водещи и подкрепящи учители във вашето училище.

Развитие на човешките ресурси

Създаден както за преподаватели, така и за професионалисти в други области, това направление ви подготвя за позиции в онлайн обучения, развитие на работна сила, дизайн на учебни програми за възрастни и много други роли в продължаващото образование за възрастни.

математика

Разширете знанията си по математика и свързаните с тях стратегии за преподаване като настоящ преподавател в тази област.

четене

Водете своите ученици към успех с усъвършенствани техники за четене, които могат да се прилагат в класни стаи, оценки и изследвания със специални нужди. Курсовата работа, необходима за това направление, са същите курсове, необходими за препоръката за четене. Това е чудесен вариант за преподаватели, които искат да продължат кариерата си, но може да не са готови за пълно натоварване на майсторите.

наука

Класирана в топ 10 онлайн програми за магистърски програми по научно образование от BestColleges.com, тази програма ви помага да станете експерт по включване на принципите на науката, технологиите, инженерството и математиката в ежедневните учебни планове и учебни програми.

STE (A) M - Наука, технологии, инженерство, изкуства и математика

В партньорство с Discovery Education, тези курсове се фокусират върху теми като водещи иновации в училищата днес, научно-ориентирана научна инструкция, наука и технологии за преподаватели, диференцирано обучение, детска литература в целия учебен план и училищно ръководство, участниците учат концепции онлайн, които може лесно да се прилага в класната стая на следващия ден.

Магистър по изкуство в образованието в университета

Магистърската програма на Findlay в образованието (MAE) се състои от 33 кредитни часа

Магистърската програма за образование на Findlay ви позволява да направите следващата стъпка в кариерата си, докато работите около графика си като зает професионалист. Нашите съветници ще работят самостоятелно с вас, за да постигнете личните си кариерни цели. Ние ви предоставяме вниманието и подкрепата, за да завършите работата в свое време.

Приеманията се променят с часове, започващи през есента, лятото и пролетта на семестърите всяка година. Кандидатствайте днес, за да започнете уроците на 18 май 2020 г. или 17 август 2020 г.

Опции за курса

Студентите, които искат да учат изцяло в кампуса на Findlay, могат да съсредоточат своите изследвания върху развитието на човешките ресурси (HRD) или да изберат специализация от дипломните предложения на Findlay.

Развитие на човешките ресурси

Днес предприятията признават важността на развитието и обучението на служителите. Нараства търсенето на специалисти в областта на човешките ресурси, които могат да проектират и прилагат програми за обучение и да установят динамика на обучението за цялата организация.

Въз основа на силната основа на магистърската програма в образованието Програмата за развитие на човешките ресурси включва курсове с акцент върху образованието на служителите.
Студентите, спечелили магистърска степен по образование в областта на развитието на човешките ресурси, трябва да завършат:

 • Основно образование за завършено образование (пет курса),
 • Направление за развитие на човешките ресурси (три курса) и
 • Завършете три курса от една от следните области:
  • ръководство
  • Обучение и развитие

Магистър по образование

Generalist MAE програмата беше направена така, че да бъде съобразена с вашите лични и професионални цели, като позволява на нашите студенти да избират класовете, които са подходящи за тях.

Студентите, които печелят магистърска степен по образование трябва да завършат:

  • Ядро за завършено образование (пет курса) и
  • 18 кредитни часа на курсове за висшисти.

Магистър по изкуство в образованието за международни студенти

Навлизането в нова култура може да бъде плашещо и завладяващо, но в The University of Findlay се стремим да накараме нашия кампус да се почувства като втори дом. Магистърът на образованието (MAE) в The University of Findlay е изграден около „Образователно лидерство“. Членовете на факултета в Колежа по образование ще ви помогнат да персонализирате степента си на MAE за постигане на вашите професионални кариерни цели и академични интереси. Факултетът на опитни учители, образователни администратори и специалисти по развитие на човешките ресурси на Findlay се грижат за вас и бъдещите ви успехи. MAE програмата на Findlay:

 • Предлага се изцяло в кампуса.
 • Може да бъде завършен само за 18 месеца.
 • Организира определен международен студентски съветник, който да помогне на студентите да планират учебната си програма, да се регистрират за учебни часове и да предлагат подкрепа чрез специалността.
 • Насърчава учениците да споделят домашната си култура в класната стая.
 • Преподава учебното съдържание по културно подходящ начин, който може да се приложи в други страни.

Области на обучение

Международните студенти, които искат да учат в кампуса на Findlay, могат да съсредоточат своите изследвания върху развитието на човешките ресурси (HRD) или да изберат специализация от дипломните предложения на Findlay. Развитие на човешките ресурси (HRD) Фокусът на HRD е предназначен да отговори на нарастващото търсене на квалифицирани специалисти в обучението и развитието, като предоставя на завършилите база знания, умения, обучение и практически опит, необходими за ръководни роли в обучението за възрастни и продължаващо обучение.

Студентите, спечелили магистърска степен по образование в областта на развитието на човешките ресурси, трябва да завършат:
 • Основно обучение за завършено образование (пет курса)
 • Направление за развитие на човешките ресурси (три курса)
 • Завършете три курса от една от следните области:

Лидерство - Увеличете знанията си за ефективно лидерство чрез взаимодействия и прилагане на стратегия.

Обучение и развитие - за настоящи и амбициозни професионалисти в областта на човешките ресурси, които искат да придобият нова перспектива в управленските и организационните техники.

Изберете свой собствен фокус

Ако се интересувате от кариера извън човешките ресурси, можете да изберете да завършите образователна степен. Generalist MAE програмата беше направена така, че да бъде съобразена с вашите лични и професионални цели, като позволява на нашите студенти да избират класовете, които са подходящи за тях. Този път се състои от пет образователни курса и вашият избор на 18 дипломирани кредитни часа. Това означава, че можете да изберете класове, които се предлагат в Findlay, които съответстват на вашите индивидуални интереси, за да приспособите вашата степен към вашите нужди.


Студентите, които печелят магистърска степен по образование трябва да завършат:

 • Основно обучение за завършено образование (пет курса)
 • 18 кредитни часа на курсове за висшисти

Изисквания за прием

 • Оригинални и официални документи, показващи завършване и присъждане на бакалавърска степен ИЛИ работа, завършена поне през 7-и мандат.
 • Имайте минимална оценка от най-малко 79 на проверен TOEFL-базиран тест (iBT) с 20 или по-добре в говоренето и 20 или по-добре в писмена форма или проверен академичен рейтинг от Международната система за тестване на английски език (IELTS) с минимален общ бал от 6.5.
 • GPA от 2,75 по скала 4,0 с 3,0 през последните 60 часа по-ниска курсова работа или по-висока.
 • Три препоръчителни писма, ако GPA е между 2,5 - 2,75.Ако вашите резултати от TEOFL или IELTS не отговарят на тези изисквания, помислете за регистрация за интензивната програма за английски език (IELP) на Findlay, предлагана в кампуса или онлайн. Тази програма е предназначена да подобри вашия английски език.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Научете повече

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Свиване