Магистър по мениджмънт в областта на финансите и инвестициите

University of the Witwatersrand

Описание на програмата

Прочетете официалното описание

Магистър по мениджмънт в областта на финансите и инвестициите

University of the Witwatersrand

Магистър по мениджмънт в областта на финансите и инвестициите

Станете капитан на финанси и инвестиции с инструменти и знания, предназначени да разширят своя световен поглед и да действат като катализатор за промяна и успех в местен контекст.

Проучете сложния свят на финансите на дипломирано ниво с магистър по мениджмънт в областта на финансите и инвестициите, един от отличителните белези на Wits Business School. С особен акцент върху развиващия се пазар и неговите специфични финансови нужди, МФИИ е предназначен да администрира специално и всеобхватно обучение на бъдещи финансови практикуващи, като увеличава базата им от знания експоненциално за ефективно прилагане в реално време. Научете вътрешното функциониране на финансовите пазари, присъщите присъщи възможности и как да насочите това разбиране към създаването на ценен принос в локален мащаб за нашата колективна полза.

Учебен план

Магистър по мениджмънт в областта на финансите и инвестициите е пълен работен ден, едногодишна програма за блокиране. Той включва набор от основни курсове, ориентирани към пистата избираеми дисциплини и дипломна работа, която трябва да бъде завършена за 12 месеца. Дисциплината ще се съсредоточи върху един от следните специализирани потоци: инвестиционна и финансова техника; Банкиране, капиталови пазари и международни финанси; Или Корпоративни финанси.

Като програма за блоково освобождаване, тя е предназначена да приспособи работещите студенти и студенти, които трябва бързо да усъвършенстват своята кариера в сферата на финансите.

Основните курсове

 • Корпоративни финанси и анализ на финансовия отчет
 • Инвестиции
 • Финансов анализ на макро-среда
 • Приложна финансова иконометрия

Изисквания

 • 4-годишна степен / диплома NQF8 с магистърска степен по икономика, математика, финанси, бизнес, инженерство или право (с доказателства за силна математика)
 • Лица с ограничена математическа грамотност ще се нуждаят от допълнително обучение по математика (обща средна ефективност от 65% или по-висока)
 • Трудовият опит е предимство, но не и изискване
 • Мотивационно писмо
 • Копия от всички академични преписи и сертификати за степен
 • Сертификат за оценка на SAQA (за студенти, чиито предходни степени не са присъдени от южноафрикански университет)
 • Доказателство за владеене на английски език (за студенти, които не са завършили висше образование на английски език)
 • Невъзвръщаема такса за кандидатстване за R200
 • Управление Част 3 Формат на Word (за изтегляне, попълване и изпращане)
 • Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване

Допълнителни изисквания за влизане

Приложенията към MMFI се обработват от Центъра за записване на студенти в Wits. Запитвания относно състоянието на вашата кандидатура могат да бъдат адресирани до Call Center на Wits Business School или чрез имейл приложения 2017.wbs@wits.ac.za или телефон 0861 00 927 Моля, уверете се, че цялата качена информация е вярна и сте включили всичко необходимо Контролния списък. За да бъдат разгледани от Комитета по приема, вашият формуляр за кандидатстване и другата необходима документация (включително препис и други документи) трябва да стигнат до Центъра за записване на студенти преди посочената крайна дата за всички академични програми.Отказ от отговорност: Анулиране на програми от WBS

 • WBS има право да анулира или да промени датата на доставка на програмата без предизвестие и по каквато и да е причина, без да носи отговорност за лица, които са кандидатствали или са включени в програмата, или такива, които ги финансират ("участници" или " ").
 • Без дерогация от горепосоченото и доколкото е възможно, WBS ще предостави на участниците или на финансиращите средства на участниците писмено известие за 30 (тридесет дни) ден за анулиране или промени в датите на доставка на програмата.
 • Доколкото програмата е анулирана или пренасрочена преди предаването на програмата, тогава в този случай участниците и финансиращите организации на участниците няма да бъдат таксувани пълните такси за програмата.
PGMAccreditation
Тук се предлагат програми по:
 • Английски


Последна актуализация August 17, 2017
Срок и цена
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Дата на начало
ян. 2018
Duration
Продължителност
Редовна форма
Price
такса
143,120 ZAR
Information
Deadline
септ. 30, 2017
Locations
Южноафриканска Република - Johannesburg
Дата на начало: ян. 2018
Крайна дата за записване септ. 30, 2017
Дата на завършване Запитване на информация
Dates
ян. 2018
Южноафриканска Република - Johannesburg
Крайна дата за записване септ. 30, 2017
Дата на завършване Запитване на информация
Price
Таксата подлежи на преглед през януари 2018 г.
Видео

WBS students share their experiences of the MMFI programme