Магистър по компютърни науки и информационни системи

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Какво задава компютърните науки на UM-Flint

Магистърът на науките (MS) по компютърни науки и информационни системи предлага концентрации в компютърни науки или информационни системи, както и подготвителен бърз запис за тези, които нямат компютърна наука. Той ви подготвя да влезете и да постигнете успех в кариера като администратор, анализатор, дизайнер, разработчик или програмист, водещи технологични екипи.

Гъвкав формат

Независимо дали живеете далеч от кампуса или наблизо, MS по компютърни науки и информационни системи е проектиран така, че да отговаря на вашия живот и цели. Кибер класата ви позволява да приспособите вашето обучение. Възползвайте се от удобството на дистанционното онлайн обучение, взаимодействието лице в лице в класната стая или комбинацията от двете. Нашият подход предефинира традиционното изживяване в класната стая с безпроблемно съчетаване на обучение в клас и онлайн.

Кибер класата

Потопете се в лекциите, заснети в нашата уникална кибер класна опит чрез усъвършенствана роботизирана система за аудио-видео запис. Системата обработва множество камери, микрофони и устройства за цифров вход като цифрови дъски и камери за документи с интелигентна автономна система за запис, за да заснеме всичко с яснота. Като онлайн студент, вие ще можете да взаимодействате с преподавателите чрез нашата онлайн система за управление на съдържанието BlackBoard®. Освен това ще имате възможност да използвате функцията за възпроизвеждане при поискване, което ви позволява да гледате лекциите толкова пъти, колкото е необходимо, за да разберете понятията.

Студентска атестация

Чуйте какво трябва да каже един от нашите студенти за програмата:

Опции за концентрация

Концентрация на компютърни науки - Тази строга програма е предназначена да ви осигури задълбочени, най-съвременни познания за критичните компютърни технологии. Курсовата работа потапя студентите в множество дисциплини на компютърните науки, включително алгоритми, архитектура, изкуствен интелект, бази данни и мрежи.

Концентрация на информационни системи - Тази иновативна програма предлага две песни: Бизнес информационни системи и здравни информационни системи. Изберете пистата, която поддържа вашите професионални цели и интереси, за да получите специализирано обучение, необходимо за кариерното ви поле. Тези, които преследват пистата на бизнес информационните системи, могат да допълват технологични курсове с бизнес курсове, включително счетоводство, бизнес икономика, предприемачество, глобално управление и количествен анализ. Онези, които завършват здравните информационни системи, може би завършват допълнителни курсове по Финансов мениджмънт, Администрация и политика в здравеопазването и Юридически въпроси, за да персонализират вашия учебен опит.

Двойни степени

Студентите в програмата с двойна степен имат възможност да завършат две степени: магистър на науките (MS) по компютърни науки и информационни системи с концентрация в информационни системи и магистър по бизнес администрация (MBA) с концентрация в компютърни информационни системи. Повече информация за степента можете да намерите тук.

Опит в реалния свят

Ще можете да приложите знанията, които сте придобили в класната стая и научните изследвания в технологията на UM-Flint чрез смислени технологични проекти с приложения в реалния свят. Фокусът на програмата върху работата в екип, ви позволява да изградите умения за сътрудничество, необходими, за да бъдете ефективен член на екипа и лидер.

Опция за бързо проследяване

Достъпна за студенти без бакалавърска степен по компютърни науки или свързана област, тази опция обикновено се състои от пет курса, фокусирани върху основните компетенции на мрежи, архитектура, алгоритми и бази данни. От тези, които притежават бакалавърска степен по свободни изкуства или бизнес област, може да се наложи да вземат някои допълнителни курсове по математика и програмиране. Всички курсове за предварителна подготовка за Fast Track се преподават във формата на кибер-класната стая.

Проследяване на теза или не-теза

Каквато и концентрация да изберете, тогава можете да избирате между дипломна или недисертационна песен. Програмата на дипломната работа изисква от студентите да напишат изследователска работа и да проведат устна защита в допълнение към необходимата курсова работа. Студентите, завършващи следната дипломна работа, попълват допълнителни кредити в избираеми курсове за завършил образование и постигат задоволително изпълнение на изпитния изпит за магистърско ниво

Резултати

В програмата завършват около петдесет студенти годишно. Също така имахме редица студенти да продължат своите докторантури във водещи регионални институции, включително: Мичиганския държавен университет, Уейнския щатски университет, Университета Пърдю и Университета Оукланд.

Възможностите за прилагане на обучението, научните изследвания и новите технологии в UM-Flint изобилстват. Един неотдавнашен пример видя, че преподавателите по компютърни науки и студенти обединяват усилия с тези от катедрата по медицинска сестра, за да създадат образователна видео игра, която да помогне на сестринските студенти да се научат как да предоставят конгруентни грижи на пациенти с различен културен произход.

курсове

Предварителни

А. Математика

 • MTH 118 - Изчисляване за управление и социални науки (4)

Б. Програмиране

 • Студентите (с изключение на UM-Flint CSC и възпитаници от ОНД) ще трябва да преминат тест за владеене на програмиране и въз основа на резултата си да вземат допълнителни кредити от задължителните курсове по програмиране:

Студентите с техническа подготовка ще бъдат насърчавани да вземат:

 • CSC 500 - Интензивно програмиране и компютърно базирано решаване на проблеми (3)

Студентите с нетехнически опит ще бъдат насърчавани да вземат:

 • CSC 175 - Решаване на проблеми и програмиране (4)
 • и един от:
 • CSC 275 - Решаване на проблеми и програмиране II (4)
 • CSC 276 - Решаване на проблеми и програмиране II на Java (4)

В. Допълнителни курсове CSC / CIS

 • CSC 335 - Компютърни мрежи I (3)
 • CSC 382 - Софтуерно инженерство (3)
 • CSC 384 - Дизайн на база данни (3)

Един от:

 • CIS 360 - Хардуер и софтуер за информационни технологии (3)
 • CSC 365 - Компютърна архитектура (3)

И за студенти, преследващи концентрацията на компютърни науки:

 • CSC 375 - Структури на данни (3)

Изисквания, концентрация на компютърни науки

Курсове по компютърни науки и информационни системи, както следва:

Основни курсове (12 кредита)

 • CSC 535 - Разширени компютърни мрежи (3)
 • CSC 565 - Архитектура на компютърни системи (3)
 • CSC 575 - Алгоритъм и анализ на сложността (3)
 • CSC 582 - Разширени концепции за бази данни и нововъзникващи приложения (3)

Избираеми (12 кредита)

Четири допълнителни CSC или CIS курсове на 500 нива, включително минимум 6 кредита в CSC курсове и без независими учебни курсове.

Възможността за избор (6 кредита)

Една от следните опции:

Опция за теза

Шест кредита в изследването на дипломната работа, състоящ се от изследователски проект с окончателен дипломна работа и устна защита.

 • CSC 595 - магистърска дисертация I (3)
 • CSC 596 - Магистърска дисертация II (3)

Опция извън тезата

Задоволително изпълнение на изпита за магистърски изход и шест допълнителни кредита в избираеми дипломи за CSC на завършил ниво, включително най-много един независим курс на обучение.

Изисквания, концентрация на информационни системи

Курсове по компютърни науки, информационни системи и професии по управление или здравеопазване, както следва:

Основни курсове (9 кредита)

Един от:

 • CIS 510 - Информационни системи (3)
 • CIS 555 - Здравна информатика (3)

Две от:

 • CSC 535 - Разширени компютърни мрежи (3)
 • CSC 580 - Разширено софтуерно инженерство (3)
 • CSC 582 - Разширени концепции за бази данни и нововъзникващи приложения (3)

Проследяване на избор (6 кредита)

Един от следните песни:

Проследяване на бизнес информационни системи

Две от:

 • ACC 521 - Счетоводство за мениджъри (3)
 • FIN 551 - Бизнес икономика (3)
 • INB 585 - Глобални измерения на управлението (3)
 • EIM 545 - Предприемачество (3)
 • SCM 512 - Приложен количествен анализ (3)
 • SCM 571 - Управление на операциите (3)

Проследяване на здравните информационни системи

Две от:

 • PHS 501 - Администрация и политика в областта на общественото здраве (3)
 • HCR 509 - Приложения на стратегическото управление в системите за здравеопазване (3)
 • HCR 577 - Приложения за финансово управление в здравеопазването (3)
 • HCR 587 - Правни въпроси в здравеопазването (3)

Избираеми (9 кредита)

Три допълнителни CIS и / или CSC курсове на ниво 500, без независими курсове за обучение и без:

 • CIS 510 - Информационни системи (3)
 • CIS 555 - Здравна информатика (3)

Възможността за избор (6 кредита)

Една от следните опции:

Опция за теза

Шест кредита в изследването на дипломната работа, състоящ се от изследователски проект с окончателен дипломна работа и устна защита.

 • CIS 595 - магистърска дисертация I (3)
 • CIS 596 - магистърска дисертация II (3)

Опция извън тезата

Задоволително изпълнение на изпита за магистърски изход и шест допълнителни кредита в избираеми дипломи за CSC на завършил ниво, включително най-много един независим курс на обучение.

Прехвърляне на кредит

С одобрението на Висшия комитет на CSIS, студентите могат да прехвърлят или избират като завършил кандидат, който не е кандидат за степен (NCFD), до шест кредита от дипломирани курсове по компютърни науки и информационни системи.

Допускане

Изисквания

Предпочита се бакалавърска степен от регионално акредитирана институция по компютърни науки, компютърни информационни системи или компютърно инженерство. Кандидатите с други бакалавърски степени могат да влязат в програмата, докато завършат курсовата работа на Fast Track, за да им позволят бързо да постигнат необходимите знания.

Минимално общо средно ниво на бакалавърска степен от 3.0 по скала 4.0

Държавно разрешение за онлайн студенти

През последните години федералното правителство подчерта необходимостта университетите и колежите да са в съответствие със законите за дистанционно образование на всяка отделна държава. Ако сте студент извън държавата, който възнамерява да се запише в онлайн програма, моля, посетете страницата за държавно разрешение, за да проверите състоянието на UM-Flint с вашата държава.

Прилагане

За да бъдете разгледани за прием, подайте онлайн заявление по-долу. Други материали могат да бъдат изпратени по имейл на FlintGradOffice@umich.edu или да бъдат доставени до Службата за дипломирани програми, Библиотека на Томпсън 251.

 • Кандидатстване за дипломиране
 • Такса за кандидатстване за 55 долара (невъзстановими)
 • Официални преписи от всички колежи и университети присъстваха
 • Три препоръчителни писма от лица, които могат да оценят вашата научна и / или професионална способност (поне една препоръка трябва да е от академична справка). Това изискване е отказано за всички възпитаници на университета в Мичиган.
 • Изложение на целта, описващо вашите цели за следдипломно обучение и причини за избора на тази програма
 • Международните студенти трябва да представят допълнителна документация.

Международни изисквания

В допълнение към материалите, необходими на всички студенти, международните студенти трябва да предоставят допълнителна документация към момента на кандидатстване:

 • Удостоверение за завършване или диплома, указваща присвояване на бакалавърската степен и датата на нейното присъждане. (Ако сте посещавали колеж или университет, който включва информация за степента на стенограмата или бележника, сертификат или диплома не са необходими.)
 • Английски език: Ако английският не е вашият роден език, трябва да демонстрирате владеене на английски език.
 • Финансово сертифициране: Международните студенти, които търсят виза F-1, трябва да подадат формуляр за удостоверяване на финансова подкрепа с придружаваща документация. Достъпът до този документ може да бъде осъществен чрез iService. Използва се за определяне дали отговаряте на условията за прием.

Изисквания за владеене на английски език

Ако английският не е вашият роден език, дори ако в момента сте гражданин на САЩ или постоянно пребивавате и независимо от това колко дълго сте пребивавали или се обучавали в САЩ *, трябва да демонстрирате владеене на английски език, като предоставите доказателства чрез един от методите:

 1. Вземете теста по английски като чужд език (TOEFL), теста на Международната система за тестване на английски език (IELTS), теста по английски в Мичиган (MET) (замества MELAB) или изпита за сертификат за владеене на английски език (ECPE). Резултатите трябва да са на не повече от две (2) години.
  • Минималните приемливи оценки за прием са, както следва:
   • Тест на хартиен носител TOEFL: общо 560
   • TOEFL iBT: общо 84
   • IELTS: 6,5 като цяло (академично писане)
   • MET: общ резултат от 52 (ниво B2)
   • ECPE: Сертификат за владеене
 2. Предоставете официален препис, показващ степен, спечелена в акредитиран американски колеж или университет ИЛИ степен, спечелена в чуждестранна институция, където езикът на преподаване е изключително английски ** ИЛИ успешно завършване („С“ или по-високо) на ENG 111 или ENG 112 или нейният еквивалент

Специално изискване за гражданите на Индия: Кандидатите, които са посещавали институция в Индия, където езикът на преподаване е изключително английски, не могат да използват този метод изключително за да отговарят на изискванията за владеене на английски език. Кандидатите, които са присъствали на проверена английска среда, трябва също да представят одобрен тест или да използват един от другите одобрени методи. Онези с оценка 5,0 IELTS ще отговарят на условията за стандартен прием и няма да имат повече изисквания за владеене на английски език; тези с под 5.0 IELTS оценка няма да бъдат допускани.

* Ако сте гражданин на САЩ или постоянно пребивавате и желаете да се откажете от това изискване, можете да подадете своя случай на директора на програмата CSIS. Директорът от своя страна трябва да отправи делото към декана по дипломирани програми. Трябва да предоставите достатъчно доказателства, че притежавате необходимото владеене на английски език.

** Университетът си запазва правото да изиска от кандидата да представи други доказателства за владеене на английски език, ако независимите източници не могат да проверят дали езикът на преподаване е изключително английски.

Дати на кандидатстване

Подайте всички материали за кандидатстване в Службата за дипломиране до 17:00 в деня на крайния срок за кандидатстване. Тази програма предлага подвижен прием с месечни прегледи на кандидатури. За да бъдат разгледани допускането, всички материали за кандидатстване трябва да бъдат подадени на или преди:

 • Есен - 1 май (гарантирано разглеждане / международен студентски срок *)
 • Есен - 1 август (ако пространството позволява, само граждани на САЩ и постоянни жители)
 • Зима - 1 октомври (гарантирано разглеждане / международен студентски срок)
 • Зима - 15 ноември (само за граждани на САЩ и постоянно пребиваващи лица)
 • Пролет - 15 март (само за граждани на САЩ и постоянно пребиваващи лица)

* Трябва да кандидатствате за прием до крайния срок за преглед, за да имате право на стипендии, безвъзмездни средства и научни сътрудници.

Прехвърляне на кредит

С одобрението на Висшия комитет на CSIS, студентите могат да прехвърлят или избират като завършил кандидат, който не е кандидат за степен (NCFD), до шест кредита от дипломирани курсове по компютърни науки и информационни системи.

Заповядайте тук, видео:

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Научете повече

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Свиване