Магистър по кино и телевизия

Общ преглед

Описание на програмата

Университет Англия Рускин

Разработете като продуцент / режисьор на фактически програми и разширете творческите си умения и технически познания. С разговори от професионалисти от индустрията и достъп до широка гама от оборудване, ще създадете портфейл от работа, който ще ви помогне да се откроите от тълпата.

Кариери

Нашият курс ще ви подготви за кариера в телевизията или в по-широките медии и ще ви помогне да решите кои области от индустрията ви привличат най-много. Въпреки че акцентът е върху режисурата и продуцирането, може да изберете да се преместите в кинематография, управление на продукцията или дори продажби на телевизионни програми, след като завършите образованието си. Може също така да проявите особен интерес към обсервационните документални филми, естествените филми или научните програми и да решите да следвате кариера в тези области.

Тук, в Училището по изкуствата в Кеймбридж, ще придобиете специални умения, които ще бъдат полезни за традиционните, експериментални и творчески документални постановки или филми за образование, обучение, връзки с обществеността, текущи въпроси, маркетинг и кампании. Нашият курс ще ви подготви да изградите портфолио или кариера на свободна практика и ще ви даде възможност да правите висококачествено съдържание за излъчване, уеб, филмови фестивали или кино.

Модули и оценка

Основен модул

 • Филмови и телевизионни изследвания и контекст
 • Visual Storytelling
 • Разбиране на аудиторията
 • Магистърска дисертация изкуство и дизайн
 • Магистърски проект: Изкуство и дизайн

Оценяване

Ще демонстрирате своето учене и ще гарантирате, че развивате знанията и уменията, за да завършите курса чрез:
 • Създаване и режисиране на филми с различна дължина и стил.
 • Работа в екип по продукция на телевизионно студио.
 • Писмени производствени анализи и рефлективни коментари.
 • Есета.
 • Заснемане на графици и бюджети.
 • Филми.
 • Вашият последен магистърски проект: този филм е вашата „визитна карта“ за индустрията.

Вашите задачи обикновено се подават в края на всеки срок. Ще бъдете оценени неофициално и ще получите обратна информация по време на срока, за да ви помогне да постигнете най-високо ниво. Обратната връзка може да бъде във филм, презентация или групово участие; тя ще бъде дадена от вашия учител и вашите колеги студенти.

Разположения и трудов стаж в Кембриджското училище по изкуствата

Получаването на „трудов стаж“ е лесно, нали? Просто вземете четката си или седнете с вашия софтуер за проектиране и създайте нещо прекрасно.

Но истинският работен свят е все по-конкурентен, а уменията и опитът, от които се нуждаете, за да се откроите като служител или успее в самостоятелната заетост, включват разнообразни способности за прехвърляне. Също така помага да имате контакт или двама в сектора, които вече виждат вашия потенциал.

Като един от нашите студенти, вероятно ще имате възможност да потърсите работно място в нашия модул „Работа с творческите индустрии“. Но дори и да не го правите, ще откриете възможности за придобиване на ключов опит, умения и експозиция чрез дейности, ръководени от индустрията като живи брифи.

Такси за курсовете

 • Студенти във Великобритания и ЕС, 2019/20 (годишно): 8 500 британски лири
 • Студенти от Великобритания и ЕС, 2019/20 (непълно работно време, годишно): 4,250 паунда
 • Международни студенти, започващи 2019/20 (годишно): 13 700 британски лири
 • Международни студенти, започващи 2019/20 (задочно, на година): 6 800 £
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Научете повече

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Свиване
Hatfield , Мексико сити , Богота , Salford , баня , Кеймбридж , Лондон , Нортхемптън + 7 Още По-малко