Магистър по история и култура

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Поради COVID-19:

 • GRE / GMAT стандартизираните изисквания за тестване ще бъдат незадължителни за всички програми на „Masters“.
 • Това отказ важи само за влизането в клас Fall 2020
 • Международните студенти все още са длъжни да представят положителни резултати по тестовете TOEFL, IELTS или PTE, за да отговорят на изискването за владеене на английски език.
 • Винаги сме на разположение за онлайн консултация. Моля, кликнете тук или се свържете с WhatsApp .

Оформете историята.

Завършилата програма "История и култура" е специализирана в културна и интелектуална история, със силен акцент върху интердисциплинарната работа. Макар географският фокус да остава европейски и американски, курсът на обучение подчертава производството и разпространението на знания в глобален контекст. Студентите се обучават да разглеждат редица интелектуални и културни проблеми, свързани с актуалното актуално приложение от различни дисциплинарни перспективи.

Програмата набляга на обучението на учители заедно с учени и подготовка за неакадемични и академични кариери. Чрез възможности като стажове, семинари и уъркшопи, учениците могат да получат допълнително обучение в различни области, включително, но не само, издателска дейност, дигитални медии, музейни курсове и филантропски организации.

Професорите в Дрю наистина ми помогнаха да реша какъв историк искам да бъда и ме насърчи да изследвам части от историята, които никога не бих обмислил. Например, курсът на д-р Джонатан Роуз, The Victorian Mind, не се фокусираше просто върху Изтъкнати философи във викторианска Англия Д-р Роуз включи изследвания на изкуството, театъра и фикцията, за да ни помогне да разберем политическите и културните движения, които се случват по това време.

Емили Джели Г'12

Магистър по история и култура

Учебни компоненти

Историография - излага учениците на многобройни исторически подходи в различни области и периоди от време, с цел разбиране на въпросите, които историците задават и различните методики, които те използват за изучаване на това минало, чрез исторически творби, които са критични за нашето колективно разбиране и историографски разговори между и между историци.

Методология - обхваща методологически и / или теоретични подходи в историята или от друга дисциплина, чрез теоретични текстове, както и работа от учени, които използват тази теория.

Екстрадисциплинарност - развива познаването на научните перспективи, литературата и методите на екстрадисциплинарна област, извън историята.

Изследвания - разработва методите на историческите стипендии, като архивна работа, анализ на първични източници и развитие на тезата и аргументите, водещи до изготвяне на документ за публикуване и подкрепян от тясното сътрудничество с преподаватели с опит в тази област.

Изисквания за прием

 • Начални условия: Есен
 • Краен срок: 1 февруари
 • Разширено УО: Подвижен след 1 февруари
Изисквания за кандидатстване
 • За магистърската програма, бакалавърска степен от акредитирана институция
 • Завършен формуляр за кандидатстване
 • Официални справки от всички висши учебни заведения
 • GRE оценки (задължително за докторска степен, по избор за УО)
 • Лично изявление
 • Образец за академично писане
 • Две препоръчителни писма
 • $ 35 Такса за кандидатстване
Международни кандидати

Каним ви да се присъедините към международната общност на Дрю с граждани на света от десетки страни по света.

Идеята за обучение в друга страна е вълнуваща. Ние знаем, че тя също може да се почувства прекомерно, но ние сме тук, за да ви помогнем в процеса. Голяма част от информацията, от която се нуждаете, е тук, но никога не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от повече подкрепа.

Допълнителни изисквания за приложения

Осигурете поддържащи материали за кандидатстване

В допълнение към представянето на всички специфични материали за кандидатстване по програми, чуждестранните студенти трябва да предоставят допълнителни документи, които ще помогнат да се оцени вашата кандидатура за приемане.

 • TOEFL или IELTS резултати
  • Международни кандидати, чийто първи език не е английски и които са получили бакалавърска степен от чуждестранен университет, дори ако английският е бил език на обучение, трябва да представят TOEFL или IELTS резултати. Програмата Data Analytics има минимални изисквания: TOEFL - 80 с 18 подсекции / IELTS - 6.5 с 6.0 подценки. Тези резултати трябва да бъдат актуални в рамките на 2 години от семестъра, за който кандидатствате.
  • Използвайте код 2193, отдел 21
 • Отказ от TOEFL
 • Кандидатите, които са завършили предишна степен в акредитирана институция, където английският е езикът на обучение, могат да поискат отказ.
 • Оценка на транскрипция
 • Кандидатите се насърчават да имат международни транскрипти, оценени от организация за обслужване на оценките на членовете на NACES.

Стажовете

Студенти в магистърската и докторска степен. Програмите могат да изберат да проведат стаж в професионален контекст, където историята и културата предоставят допълнителен опит, като например музеи и библиотеки или специализирани издателства, фондации или предприятия.

124305_amokubeyinje.jpg

Амо-Август Кубейне

Заместник-вицепрезидент

Записване на висшисти

Телефон - 973-408-3646

Свържете се с мен на WhatsApp

133752_MeetWithUs.jpg

© Drew University

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies ... Научете повече

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies and Drew Theological School. Be they teachers, poets, doctors, ministers, scholars, community leaders, activists or lifelong learners, graduates of Drew’s professional and academic graduate programs have a humanistic, creative and ethical way of thinking and working. Свиване