Магистър по информационни технологии

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Как ще разшири вашето бъдеще ИТ степен от Virginia Tech?


От основаването си като колеж за отпускане на земя през 1872 г. Вирджиния Политехнически институт и Държавен университет, популярно известен като Virginia Tech, се превръща в най-големият университет в Вирджиния. С около 200 програми и 148 милиона долара годишно за изследователски проекти, Virginia Tech е водещата изследователска институция на държавата. Посетете Virginia Tech Overview за допълнителна информация.

Програмата VTMIT е съвместна степен между колеж по инженерство и колеж по бизнес в Памплин, и двете от които притежават национални класации, които постоянно поставят Virginia Tech сред петдесетте най-големи университети в бранша в бизнеса и инженерството. Стипендия в областта на информационните технологии от Virginia Tech е добре позната и високо уважавана сред работодателите и ИТ професионалистите в световен мащаб.

Как ще натрупат вашите знания и умения от Вирджиния Трек?

Учебната програма "Магистър по информационни технологии" на Virginia Tech се преподава от високо уважаван факултет, известен с опита си в тази област. Продължителността на курсовете се актуализира, отразявайки най-новите тенденции в бранша.

Доставка: Всички изисквания на програмата VTMIT могат да бъдат изпълнени онлайн. Учениците се учат и взаимодействат чрез онлайн документи, предавани лекции, учебници и различни инструменти за онлайн комуникация. Разгледайте онлайн класна стая за подробности. Курсовете имат редовни графици и студентите трябва да са готови да присъстват (онлайн) за дискусии и да изпълняват планираните срокове за проекти, изпити и задачи.


График: Студентите на VTMIT обикновено завършват десет курса за по-малко от три години. Заедно с магистърската степен, могат да се предоставят и индивидуални сертификати за завършване на модули. Програмата VTMIT е предназначена за работещите професионалисти, които като студенти на непълно работно време обикновено се записват в един или два курса на семестър. Учениците могат да вземат курсове през есента (15 седмици), пролетта (15 седмици) и лятото (12 седмици). Обърнете се към академичния календар.


Кредитни изисквания: Учениците трябва да завършат минимум 30 кредитни часа, за да получат магистърска степен (10 курса): четирите курса на обучение (3 кр. Всеки) и шест модулни курса (по 3 кр.). Две курсове в рамките на три отделни модула трябва да бъдат завършени, за да отговарят на изискванията за степен. Вижте подробности за Плана за изследване.

Как може да започнете обучението си във Virginia Tech?

Ако сте готови да започнете пътуването си, ние сме готови за вас! Всичко, от което се нуждаете, за да започнете, е точно тук, затова не забавяйте. Просто следвайте стъпките, показани по-долу, и ще бъдете на път към светло бъдеще в областта на ИТ.

Изисквания за прием

Допускането до магистърска степен по образователно-квалификационна степен "Информационни технологии" в Училището за висше образование на Virginia Tech изисква кандидатите да отговарят на следните минимални стандарти:

  • Бакалавърска степен или бакалавърска степен от акредитиран колеж или университет.
  • Минимална средна оценка от 3.0 от 4.0 през последните 60 часа на курсовата работа, показана върху преписите на кандидата.
  • Потенциалът за успешно завършване и завършване на образователно-квалификационната степен "VTMIT", както е видно от заявлението, незадължителни препоръчителни писма и / или друг материал, представен заедно със заявлението, като професионален автор или резюме
  • Работен опит в областта на информационните технологии.
  • Умения за използване на програмния език на Java, както е видно от предварителната работа на курса.
  • Инженерните модули (мрежи, комуникационни системи и компютърно инженерство) изискват допълнителни математически и електроинженерни предпоставки.

Студентите, които отговарят на тези стандарти, обикновено ще бъдат допуснати като редовни студенти. Студентите с по-ниска от минималната степен на средно образование или с недостатъчен програмен фон могат да бъдат допуснати като временни студенти.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Научете повече

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Свиване