Магистър по информационни технологии (управление на информационните технологии) 21-месечен запис

Общ преглед

Описание на програмата

Магистърската програма "Управление на информационните технологии" (21-месечен курс) е предназначена за студенти, които се стремят да развият основни умения по ИТ и ИТ управление или да започнат кариерата си в ИТ. The MSIT-РИТ комбинира цялостна информационна технология и управление на учебната програма с 400 часа в режим на стаж и една индустрия, базирани Проект информационни системи, Предоставяне на ценна и цялостна кариера опит, теория и знания.

Възпитан в интердисциплинарен Carnegie Mellon University традиция и обучени като аналитични решават проблеми, ще бъде оборудван с интеграция на информационни технологии и управленски умения, специално разработени, за да ви подготви за ИТ индустрията лидерски роли и ви позволяват да започнете или напредък в кариерата си в ИТ и свързаните с тях индустрии.

Програмата MSIT-ITM разполага с опитен и професионален преподавател, който разбира нуждите на учениците и е посветена на осигуряване на качеството на образователния опит за всички студенти. Нашият практически подход към образованието дава възможност на студентите да се прилага незабавно по време на работа, което са научили в класната стая.

Персонализация за студенти със или без IT фон, кариера или знания, програмата предоставя на студентите с познания за текущите информационни технологии и техните бизнес приложения, както и умения за управление от съществено значение за успешно доведе цифрово преобразуване в широк спектър от индустрии и организации.

Програмата MSIT-ITM също съдържа задължително, индустрия на основата, 400 часа в режим на стаж и Проект информационни системи. Тези реални компоненти на програмата ви осигуряват работа-опит и знания индустрия за увеличаване на кариерата ви и ще ви се диференцират в конкурентния световен пазар.

Програмата на MSIT-ITM е потопен с предизвикателни курсове, предназначени да се включи в своя иновационен потенциал. Вие се предоставят правомощия да персонализирате степен, като изберете от голямо разнообразие от курсове избираеми извършвани чрез курсова и независимо проучване. Класовете се водят малки и съдържанието на курса е кариера значение да се гарантира, че студентите получават необходимото, за да се отличат в класната стая подкрепа.

Акценти

 • Американска степен от Университета Карнеги Мелън, класирана на първо място в компютърните научни школи (US News & World Report 2010) и № 3 в предметната област на компютърни науки и информационни системи (QS World University Rankings 2014 г.)
 • Проучване програма идеален за студенти, започващи или напредват кариерата си.
 • Тази програма предвижда допустимост за Post Проучване работна виза в Австралия
 • А 12-седмичен стаж поставяне индустрия, така че може да се развие уменията си в Австралия или в чужбина
 • Програма, с високо качество, което се интегрира управлението и IT теория, знания и умения
 • Включва практически опит чрез проекта " Информационни системи"

Учебен план

Нашата MSIT-ITM програма разполага с уникална интердисциплинарна учебна програма на аналитични и количествени изследвания. Студентите имат право да персонализирате своята степен, като изберете от голямо разнообразие от курсове избираеми извършвани чрез курсова и независимо проучване. Ние сме широко признат за нашата уникална интердисциплинарна среда, насърчаване на работата с различните отдели,. В резултат на това нашата MSIT завършва влиза в света, с възможност за решаване на сложни проблеми.

21-месечният курс на MSIT-ITM изисква да изучите общо 168 единици, включващи основни курсове от 138 единици, проект с 12 единици информационна система и 60 единици избираеми курсове и 12 стажове. Комбинацията от курсове и реалния свят опит чрез Проект информационни системи и Internship, ви позволява да изработи програма за кариерата си и лихвените нужди, като изберете съответния избираема дисциплина, като същевременно изучава основните курсове, които осигуряват основната основа на умения и знания.

редовни студенти завърши програмата за период от пет учебни периоди. Студентите могат да започнат в нито прием януари или август. Всеки период на проучване е еквивалент на 12-13 седмици на проучване и обикновено се състои от 48 единици на стойност от курсове. Всеки курс се присъжда или 6 или 12 единици от общата оценка, която е приблизително равна на 1 седмица от проучването. Ето защо можете да учат комбинация от 6 и 12 единични курсове, за да отговарят на вашите изисквания на програмата.

задочни студенти имат до пет години, за да завърши програмата си обаче, най-пълната програма в две до три години.

За успешното завършване на програмата за MSIT-ITM, трябва да попълните 168 единици общо:

 • завършите 114 единици на основните изисквания (освен ако не са освободени)
 • пълни 54 единици от избираеми дисциплини
 • завършете 24 проекта за информационни системи
 • завърши 400 часа стаж
 • постигне точка среден кумулативен качество (QPA) на най-малко 3,0

Цена

Обучението се начислява на база период на изследване. Цена на период на обучение могат да се променят всяка учебна година. Отлагане на допускане се дължи такси за обучение по преобладаващия процент. Периодът на стаж проучване поема никакви разходи за обучение.

Финансова помощ и стипендии

Ние предлагаме гама от академични заслуги въз основа на стипендии за студенти, които търсят финансова подкрепа в обучението си.

Финансова помощ за US Студентите се администрира от Heinz College ведомство на финансова помощ в Питсбърг на.

ITM
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Научете повече

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Свиване