Магистър по интериора

Общ преглед

Описание на програмата

Събуди се за красота. Нова концепция за майстор на интериорния дизайн

Характерна черта на тези курсове е, че академичната теория се съчетава с практикуването на реални работни места.

Майстора се съсредоточава върху големите въпроси на "Красотата" и идентичността си с усъвършенствани методи в дизайнерската композиция. След запознаване с планирането на обекта, курсът се разширява по няколко теми като домове, зелени изложбени пространства, международни шоуруми, устойчиви офиси и духовни пространства, очертаващи израз на дълбоко познаване на пространствата, формите, материалите и светлинния дизайн като инструменти за изразяването на нашата вътрешна себе си и на клиента.


Скициране: Погледнете дълбоко в творчеството си

Този курс има за цел да ни помогне да разберем основните елементи на международните проекти за интериорен дизайн. Чрез бързо изчертаване на фундаменталните елементи на формата ние усвояваме или изразяваме същността на дизайнерските идеи.


Международен чертеж

Съсредоточете се върху международния начин за кодиране на файловете и класифициране на чертожни символи, методи, слоеве, детайли и начини за изобразяване на проектите в глобална фирма за дизайн, за да се даде възможност на студентите да могат да кандидатстват за реална работа в международна фирма.


Разширена технология: бъдещето

Познаването на техниките и новите технологии на дизайна ни осигуряват контрол над нашите доставчици и техните разходи за обновяването. Много важно за нашата академия за дизайн на интериора.

Започнете нов усъвършенстван подход със зелен дизайн и устойчива технология, където е възможно, в прякото изживяване на прототип да разберете и да усетите силните страни на изградените форми чрез контрола на техните пропорции.


История на дизайна: Миналото е сега

да познават историята на архитектурата и дизайна не само като информация на миналото, но и като истинско възприятие за голямото приключение на най-важните автори в тази област (и за техния живот). В новата ни концепция за Международен Майстор на Интериорен Дизайн мислим, че всяка форма на изкуството е проявление на вътрешния жив и богат свят на художника. Това е вярно и за архитекта и дизайнера и е възможно да се посети по време на курса директно на историческото място и да се възприема духът на мястото и неговият автор.


Хроматично възприятие: Насладете се на цветовете

запознава студентите с познанията за влиянието на цветовете върху човешките същества в различните им комбинации в количеството и вида на формите и геометрията, от които те могат да бъдат съставени, очертаващи различни възприятия в публичното / частното пространство и интериор. Като международен майстор на интериорен дизайн, тази тема е запазена фундаментална.


Онлайн Дизайн Услуги: дигитален маркетинг

Въвежда студентите по най-иновативния и усъвършенстван начин да работят онлайн и да се срещат с клиенти чрез интернет, като развиват целия процес на проектиране чрез най-новия дигитален уеб маркетинг, за да бъдат напълно ангажирани в съвременния начин да работят по целия свят.


Разширено портфолио

Представянето на крайните работи на клиента е много важно, защото е начинът да се очертае конкретна гледна точка на проекта чрез цветовете, материалите, светлината, създавайки атмосферата и атмосферата на изображението. Изучаването на усъвършенствания начин да направите портфейл означава да очертаете силна идентичност за работата и да имате успех в последната важна стъпка на презентацията.


3D модел / изработка

Фокусира върху въвеждането на 2д рисунки и скици върху представянето на 3D модел като средство за дизайн и мислене. Наблюдение на първото и аналитично проучване след, с няколко вътрешни пространства упражнения, които развиват творчески умения. Изучаване на 3D Render софтуер V-Ray за създаване на изображения с няколко 3D модела.


Професионална практика

Този курс в интериора Master Design изследва организацията и управлението на реални практики за предоставяне на професионални дизайнерски услуги. Той се съсредоточава върху отговорностите на архитекта от предварителната фаза чрез оценка на разходите с разчет на количествата и спецификации за строителството. Ние ще покрием всички аспекти, като например прилагането на компютърни технологии при подготовката на спецификации и посещения на строителството.


Управление на клиентите

Срещите с клиентите от първия до последния, за да разберат истинските им нужди, да покажат чертежа на първата идея и следващите стъпки на проекта. Да бъдем в състояние да ги водим през няколко фази на работата до края и да им покажем как е възможно да се контролира размерът на количествата е деликатна работа. Правилният подход като време и ритъм на поведение, които да покажат няколкото стъпки на проекта, е много важна част от обикновената работа на професионалистите. Интериорното училище в Флоренция запознава студентите и с тази тема.


Кариерни възможности

Ние обикновено избираме нашия сътрудник сред нашите най-добри студенти. Студентите ще получат титлата MASTER-Interior Designer или Dual MASTER за интериорен и мебелен дизайн още сертификат за професионална практика и могат да продължат професионалната си кариера в областта на вътрешния дизайн като сътрудник или сътрудник във фирмите за вътрешен дизайн и архитектура или служители в творческите индустрии, като изложбен дизайн, дизайн на събития, декорация, дизайн на продукти, дизайн на мебели, 3D специализации, специализации, илюстрация на проекти, визуална търговия.


Концепцията на курса

Може да се случи, че по време на изпълнението на вашия проект, докато наблюдавате модела си под светлината, започвате да разбирате себе си, кой сте наистина и какво наистина искате от живота.

Този майстор е създаден в архитектурно-интериорен и мебелен дизайн, който съчетава теория и реални творби, се надява да ви промени и да ви накара да откриете чрез метода "Възприятие в дизайна" кой сте и каква е реалността в резултат на вашата работа и вашето изследване. Като дизайнер ще откриете света и вашето бъдеще. Можете да се запознаете и разберете в дълбочина обясненията на клиента, ще успеете да разпознаете знаците, които предава материалът, да възприемате звуците и ароматите на природата и да създадете диалог между вашия проект и най-вътрешната част от себе си. Светлината, пространството, материалът и конструкцията са елементите, които създават поезия на проекта, без да забравяме най-важното за контрола на разходите или разбирането на процесите в изпълнителната власт на обзавеждането като интериор и управлението на екип от занаятчии, ангажирани да реализират творчеството ви ,

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - ... Научете повече

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - together with visits to workshops, laboratories, factories, and stores. The courses take into account the results of the most important international academic research with testimony from world-famous designers and architects. Свиване