Магистър по икономика

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по изкуствата в икономиката

ЗА


Завършилите Магистър по изкуствата в икономиката ще имат познания и опит, за да се класират за широк и бързо разширяващ се диапазон от позиции на анализатори в частния или публичния сектор. Завършилите ще бъдат особено подходящи за позиции, изискващи както умения за моделиране, така и значителен опит в анализа и тълкуването на фирмени, индустриални или макроикономически данни.


Уникалната характеристика на програмата е тристепенна основна последователност в приложната иконометрия. Тези курсове наблягат на прилагането на техники за моделиране и анализ на данните чрез въвеждането на случаи и проекти. Чрез тези курсове студентите придобиват работещи познания за актуален мощен статистически софтуер и богат опит в работата с различни реални масиви от данни.


Завършилите магистърска програма по икономика, в допълнение към притежаването на висококонкурентни терминални пълномощия като анализатори, ще открият, че степента им е изключителен мост към докторска работа, ако кариерата им е в тази посока. Студентите, които имат особен интерес към позициите във финансовия или здравния сектор, могат да избират опционалните специализации във финансовата или здравната икономика.


500 и 600 нива курсове се предлагат вечер една вечер на седмица от 7-9: 40pm или два пъти седмично от 5: 30-6: 45pm. Всички бизнес курсове се провеждат в Snead Hall. Гъвкавостта на нашата програма позволява на студентите да се запишат на пълен или непълен работен ден на семестър в зависимост от предпочитанията си.

Учебен план


Студентите могат да избират магистърска степен по икономика без специалност или да се специализират във финансова или здравна икономика. Специализацията във финансовата икономика съчетава теоретичната и иконометрична основа, получена в основните курсове на концентрацията в количествената икономика, с задълбочено проучване на приложението им на финансовите пазари. Завършилите магистърска програма по икономика със специалност "Здравно-икономическа специализация", в допълнение към притежаването на висококонкурентни терминални пълномощия като анализатори, ще открият, че степента им е изключителен мост към докторска работа, ако кариерата им е в тази посока, в програма като Доктор по здравна политика и изследвания, предлагани в Медицинската школа на VCU.


Магистърът по изкуствата в областта на икономиката без специализация изисква 30 семестъра работа, докато специализациите по икономическа и финансова икономика изискват 33 семестър часа. Предлагат се също теза и нетизова опция.

Последна актуализация Юни 2017

За учебното заведение

Virginia Commonwealth University Business School на Намира се на главната улица в Ричмънд, Вирджиния, на Commonwealth University Business School на Virginia доставя готова за бизнес лидери за реалния ... Научете повече

Virginia Commonwealth University Business School на Намира се на главната улица в Ричмънд, Вирджиния, на Commonwealth University Business School на Virginia доставя готова за бизнес лидери за реалния свят. The VCU Бизнес училище се нарежда в топ пет на сто от бизнес училища в света благодарение на своята AACSB International акредитирани статус. Нашият специализиран преподаватели и отлична локация в рамките на един от най-добрите изследователски университети в страната се гарантира, че студентите имат подкрепата, от която се нуждаете, за да преследва аспекти на бизнеса, те намират най-интересното. Училището е затворено общество в рамките на голяма градска университет. Разходете се из Snead Hall, нашето състояние на най-съвременните сгради, и ще откриете, студенти, които учат заедно в креслата на атриума, сътрудничи на групови проекти в нашите четиринадесет пробив стаи и Vinci Центъра за декар, среща с преподаватели в кафенето, и събирането в заседателната зала на студентската организация. Възможности за да придобият практически опит в изобилие, благодарение на много връзки на училището с местната и регионалната бизнес общност. Студентите в двете нива на студенти и взаимодействат с ръководители чрез курсова работа, стажове и индустрията свързана студентски организации. Нашата кариерата Услуги център носи студенти и работодатели заедно през кариерни панаири, научни форуми, интервюта на място и други кариерата дейности за изграждане. След дипломирането си, студентите са добре дошли в VCU Business Alumni общество, силен и горд мрежа от над 25,000 възпитаници. Надяваме се, че ще отнеме време, за да научите повече за бакалаври, магистри, сертификатът за пост-зрелостен изпит и докторски степени, които предлагаме - и че вие ​​ще видите възможностите ви очакват в сътрудничество, обучението чрез преживяване среда вътре централата на училището, Snead Hall. Готов ли си? Свиване